Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manchester United
12-01-2009, 11:13 PM
RE: Manchester United
Palmaresul lui United pe 1 Decembrie: 18 partide 10 victorii 2 egaluri 6 infrangeri 24-23 golaveraj

Cu Tottenham, United a mai jucat doar o data, pe 1 decembrie 1979, pe White Hart Lane scorul fiind 1-2.

In Cupa Ligii, United a disputat 3 partide pe 1 decembrie, castigand in doua randuri.
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-02-2009, 09:28 PM
Macheda şi-a prelungit contractul cu Manchester

Atacantul italian Federico Macheda s-a înţeles cu formaţia Manchester United în privinţa prelungirii contractului cu patru ani, până în iunie 2014.

"Toţi cei din club ştiu cât de talentat este el şi sperăm să se dezvolte şi mai bine în anii următori", a spus antrenorul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson.

"Sunt foarte fericit că viitorul meu este legat de Manchester. M-am simţit foarte bine sezonul trecut şi sper ca acum să am mai multe şanse să evoluez", a afirmat Macheda.

Jucătorul în vârstă de 18 ani a debutat la gruparea britanică la finalul sezonului trecut, când a reuşit golul victoriei în faţa lui Aston Villa, în prelungirile partidei. Italianul a sosit la Manchester United în septembrie 2007, când avea 16 ani, după ce a mai evoluat la echipa de tineret a lui Lazio Roma.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
12-05-2009, 04:30 PM
Partida de azi cu West Ham va fi cea cu numarul 1300 pentru Sir Alex Ferguson ca manager la Man United. Pana acum el are 762 victorii si 305 egaluri.
12-05-2009, 04:43 PM
De unde ai statistica aceasta? As vrea sa fac o baza de date si ptr fotbalul englez.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
12-08-2009, 05:25 PM
pai sunt mai multe surse, iar presa engleza, spre deosebire de cea din Romania, ofera la fiecare partida date statistice despre adversare.
Palmaresul lui United in zilele de 8 Decembrie:

18 partide, 9 victorii, 4 egaluri, 5 infrangeri, 37-23, golaveraj.

In Champions League, a jucat doua partide, 3-0 in 1999 cu Valencia si 0-3 in 2004 cu Fenerbahce.
12-15-2009, 03:40 PM
Giggs afirmă că Ferguson va antrena pe Manchester şi după retragerea sa

Jucătorul lui Manchester United, Ryan Giggs, a afirmat că el se va retrage din activitate peste câţiva ani, dar antrenorul Sir Alex Ferguson va rămâne în continuare în funcţie la gruparea engleză, informează ediţia online a The Times.

Galezul a împlinit 36 de ani luna trecută şi este fotbalistul cu cele mai multe prezenţe pentru Manchester United, iar Ferguson a confirmat săptămâna trecută că lui Giggs îi va fi prelungit contractul până în 2011.

"Rămâne de văzut cum mă voi simţi la finalul fiecărui sezon. Nu ştiu dacă voi fi la fel de motivat să mă mai antrenez zi de zi. Când voi termina contractul cu United nu voi mai evolua la alt club. Cred că eu mă voi retrage înaintea lui Ferguson. El este un antrenor foarte bun şi va mai rămâne mult timp aici. Cu uşurinţă cred că mai poate sta cinci ani, important este să fie sănătos, deoarece îşi doreşte foarte mult să continue", a spus Ryan Giggs.

Mijlocaşul, care evoluează la Manchester din 1991, a afirmat că Alex Ferguson s-a schimbat în ultimii ani, nu mai este atât de nervos. "Este înconjurat de o echipă minunată, este foarte atras de munca lui. Relaţia dintre noi este mai bună decât niciodată, a evoluat. Îmi vorbeşte ca un prieten, îmi cere sfatul, iar acest lucru îmi dă multă încredere. Ne mai şi certăm, este un lucru normal. Jucătorilor tineri încă le este frică de el, dar nu aşa cum îmi era mie când eram de vârsta lor. Nu este la fel de înfricoşitor ca acum 20 de ani", a adăugat Giggs.

12-18-2009, 09:25 PM
Giggs si-a prelungit pana în 2011 contractul cu Manchester United

Galezul Ryan Giggs, 36 de ani, şi-a prelungit cu un an, până în iunie 2011, contractul său cu Manchester United, a anunţat campioana Angliei la fotbal.

Giggs si-a prelungit pana în 2011 contractul cu Manchester United

''Ryan merită un nou contract şi sunt sigur că va juca încă 2 ani. El este într-o formă fantastică şi trece printr-una dintre cele mai bune perioade'', a declarat antrenorul Alex Ferguson.

Giggs, cu 820 de meciuri sub tricoul ''diavolilor roşii'', s-a arătat încântat că va mai juca un an în plus la MU, în pofida vârstei sale. Galezul este singurul jucător din istorie care a câştigat 11 titluri, începând cu 1993, la care se adaugă 2 trofee în Liga Campionilor (1999, 2008), 4 în Cupa Angliei şi 3 în Cupa Ligii engleze.

12-20-2009, 03:08 PM
Manchester United a intrat pe fir pentru Ben Arfa

După ce presa greacă a anunţat că mijlocaşul lui Olympique Marseille, Hatem Ben Arfa, este aproape de un trasfer la gruparea Olympiakos Pireu pentru aproximativ 8 milioane de euro, mutarea a intrat în impas. Motivul? O ofertă mult mai seducătoare venită din partea campioanei Angliei, Manchester United.

Cotidianul francez La Provence anunţă că în cursul acestei zile, oficiali ai celor două cluburi vor purta o primă rundă de negocieri pentru fotbalistul în vîrstă de 22 de ani.

Hatem Ben Arfa nu este chiar un necunoscut pentru managerul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, tehnicianul scoţian avîndu-l sub observaţie pe tînărul jucător încă din vremea junioratului.

Ben Arfa nu mai este dorit la Marseille din cauza conflictelor dese pe care le-a avut cu antrenorul Didier Deschamps.

12-24-2009, 11:50 AM
Albert Scanlon, fostul jucător al lui Manchester United, a murit la vârsta de 74 de ani

Fostul component al echipei supranumite "Busby Babes", Albert Scanlon, care este unul dintre supravieţuitorii tragediei aviatice din 1958, a încetat din viaţă marţi seară, la vârsta de 74 de ani, informează site-ul oficial al lui Manchester United.

Scanlon a debutat pentru echipa antrenată la Matt Busby în 1954, când avea 19 ani, fiind format la echipa de tineret a clubului din Anglia. El a câştigat două titluri de campion, în 1956 şi 1957.

Fostul atacant s-a aflat în avionul care trebuia să transporte echipa de la Belgrad la Manchester, dar aeronava s-a prăbuşit după ce a alimentat cu combustibil în Munchen, după un meci disputat în februarie 1958, în Cupa Campionilor.

Opt fotbalişti au murit în urma accidentului aviatic, alături de 15 pasageri şi membri ai echipajului.

Albert Scanlon şi-a revenit în urma rănilor suferite, iar în 1960 s-a transferat la Newcastle United. El a mai evoluat la Lincoln City şi Mansfield Town, iar în 1966 s-a retras din activitate.

12-24-2009, 11:27 PM
Pentru Alex Ferguson, mercato din ianuarie nu există

Managerul echipei engleze de fotbal Manchester United, Alex Ferguson, nu are intenţia să aducă sânge proaspăt în această iarnă, în ciuda accidentărilor care afectează apărarea şi a înfrângerii umilitoare la Fulham (0-3) din etapa a 18-a.

Manchester United are 4 puncte în spatele liderului Chelsea (41 puncte) şi doar 2 în faţa Arsenalului (locul 3, cu un meci mai puţin disputat), dar antrenorul său a spus la radio Manchester Key 103 că transferurile cu ocazia mercato de iarnă 'nu sunt în program'. Cu toate acestea, echipa trebuie să se lipsească de 7 jucători cu vocaţie defensivă: Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Wes Brown, Gary Neville, John O'Shea, Jonny Evans şi Rafael da Silva, la care se adaugă şi portarul olandez Edwin van der Sar. 'Nu stăm chiar aşa de rău şi nu avem nevoie de noi jucători', apreciază Ferguson.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut