Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
11-15-2009, 09:08 AM
|
|||
|
|||
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
Gabi Balint: "S-a vazut ca a fost un meci fara miza"
Fosta glorie a Stelei, Gabi Balint, considera partida cu Polonia, incheiata cu victoria Romaniei, scor 1-0, un test util, insa recunoaste ca meciul nu a fost unul foarte bun, observandu-se faptul ca intalnirea a fost una fara miza.
"S-a vazut clar ca a fost un meci fara miza. Terenul a fost prost si a scazut mult calitatea jocului. Polonia a fost o mare dezamagire, dar noi nu trebuie sa ne facem multe iluzii. E o victorie, o speranta, acest rezultat da moral, dar sunt circumspect. Ca atitudine nu pot sa le reprosez ceva. Razvan face o selectie bazata si pe acest factor, iar asta este un lucru bun. Trebuie sa ai o ierarhie asupra calitatilor jucatorilor. Cel mai important criteriu ar fi valoare jucatorului, apoi motivatia, forma in care se afla, experienta, disciplina si asa mai departe. S-au vazut si carente in defensiva, eu ma indoiesc ca locul lui Radoi este in defensiva, nu cred ca da rand maxim in defensiva", a declarat Gabi Balint pentru Sport Total FM. Cristian Tanase si Costel Pantilimon s-au numarat printre remarcatii fostului tehnician al Timisoarei: "Mi-a placut Tanase care vine si dupa o accidentare, dar e un jucator cu reale calitati. Mi-a placut si Pantilimon pentru siguranta pe care a dat-o si s-a vazut ca are viitor la natioanala." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut