Chestionar: Ce pronostic daţi la acest meci?
1
X
2
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
11-16-2009, 05:16 PM
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
Victor Becali: "Nu cred ca Sapunaru s-a luat degeaba de acel ziarist"

Impresarul Victor Becali sustine ca a discutat cu jucatorul Cristian Sapunaru despre incidentul petrecut pe aeroport, la intoarcerea echipei nationale din Polonia si acesta i-a spus ca a fost provocat de cameramanul cu care a avut altercatia.

Agentul FIFA a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca fotbalistul regreta ca s-a creat o atmosfera negativa din cauza acestui incident . Becali considera ca nu ar fi nicio problema daca fundasul de banda dreapta ar fi fost baut, pentru ca multi oameni beau alcool in avion din cauza fricii de zbor.

"De ce trebuie sa il cred eu pe cameraman si sa nu il cred pe Ssapunaru? Eu am vorbit cu el si mi-a explicat totul. A spus ca a trecut pe langa grupul de ziaristi si le-a spus ca le doreste o seara buna oamenilor de acolo. Cameramanul ala i-a zis ceva si el a reactionat. Eu stiu ca nu am primit niciodata o palma daca nu am cautat-o. Eu nu cred ca Sapunaru a vazut 20 de ziaristi acolo si s-a luat de unul singur degeaba. De ce trebuie sa il ia ziaristul la misto pe un jucator? S-a spus ca Sapunaru era baut. Este posibil ca el sa fi fost baut. Sunt oameni care beau in avion din cauza fricii de zbor. Sa nu mai spun eu cati ziaristi bauti am vazut eu prin avioane, pe la deplasarile echipelor de club sau nationale. Sapunaru mi-a zis ca nu s-a certat nici cu Paul Codrea si nici cu Fane Iovan. El i-a zis lui Iovan: «Haideti, nea’ Fane, auziti ce am zis si va faceti ca nu ati auzit?». Pe el l-a deranjat pur si simplu ce a spus acel cameraman. Sigur ca lui Cristi ii pare rau cand se creeaza o atmosfera negativa din asta. Acum poate spune ca mai bine tacea din gura si isi vedea de treaba lui", a declarat Victor Becali, in cadrul emisiunii “Gol dupa gol”.

"Fotbalul nu poate fi ajutat prin scandaluri"
"Sunt satul de scandaluri. Ajungi sa nu mai citesti ziarele si sa nu te mai uiti nici la televizor, pentru ca dai numai peste scandaluri. Fotbalul nu poate fi ajutat prin scandaluri", a mai spus agentul FIFA.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia - Sebi Raducu - 11-16-2009 05:16 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
13 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut