Chestionar: Ce pronostic daţi la acest meci?
1
X
2
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
11-16-2009, 05:39 PM
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
Danciulescu: "Deocamdata nu ma gandesc sa fiu chemat la nationala. Nu sunt un jucator important"

Fostul dinamovist Ionel Danciulescu sustine ca nu se gandeste deocamdata sa fie convocat la prima reprezentativa a Romaniei, pentru ca nu se considera un jucator important.

Atacantul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca va fi intotdeauna alaturi de selectionerul Razvan Lucescu, pentru ca ii este recunoscator ca l-a readus la echipa nationala dupa o lunga perioada de timp.

"Am vazut meciul Romaniei cu Polonia. Important este ca am castigat. Acum nationala e la un nou inceput de drum. Au revenit jucatori precum Tanase si daniel Niculae, care au evoluat foarte bine. Mister (n.r. selectionerul Razvan Lucescu) stie cel mai bine ce are de facut. Este o echipa buna. Mai e destul de munca, multe de facut, dar cred ca Mister le va pune la punct, pentru ca este timp. Deocamdata nu ma gandesc sa fiu chemat la echipa nationala. Intai sa joc aici regulat si sa imi fie bine. Nu sunt un jucator foarte important pentru echipa nationala, dar nu se stie niciodata. Voi fi intotdeauna alaturi de Mister pentru ca este omul care m-a readus dupa mult timp la echipa nationala", a declarat Ionel Danciulescu, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol".

"Am auzit ca lui Niculescu ii e dor dd e mine. Si mie imi va fi intotdeauna dor de el si de Dinamo. Nu o sa uit niciodata cum s-au comportat fata de mine la ultimele partide si vor ramane mereu in inima mea. Sper ca, odata cu venirea lui nea’ Cornel Dinu si nea’ Cornel Talnar lucrurile se vor indrepta la Dinamo", a mai spus atacantul roman.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia - Sebi Raducu - 11-16-2009 05:39 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut