Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mirel Rădoi (nr. 8 - Al Hilal)
11-22-2009, 10:53 AM
Mesaj: #3
RE: Mirel Rădoi (nr. 8 - Al Hilal)
Steaua – Dinamo în Arabia: Rădoi l-a bătut pe Ion Marin!

Duelul românilor din campionatul Arabiei Saudite a fost câştigat de Mirel Rădoi. Al-Hilal, trupa la care evoluează fostul stelist, s-a impus în faţa celor de la Al-Ettifaq, formaţie pregătită de Ion Marin.

Rădoi a fost integralist şi a încasat un „galben" după 30 de minute. Al-Qahtani (21) şi Wilhelmsson (51) au marcat golurile unei victorii, scor 2-0, care menţine echipa din Riad pe primul loc cu un bilanţ impresionant: 9 meciuri, 8 victorii, un egal şi 25 de puncte!

În schimb, după o lună, "Săpăligă" tremură deja pentru viitorul său la Al-Ettifaq. Gruparea din Dammam ocupă ultimul loc în clasament (are două puncte după şapte runde!) şi a pierdut trei din patru meciuri de la venirea românului pe bancă.

Ion Marin a avut şi ghinionul unui program infernal, întâlnând până acum cele mai bune formaţii din Arabia Saudită. Astfel, echipa sa a fost învinsă de Al-Shabab (a treia echipă ca valoare în prima ligă), a urmat un nou eşec cu Al-Hilal (cea mai galonată trupă din Regat), iar la data de 1 decembrie este programat meciul cu Al-Ittihad, finalista Ligii Campionilor Asiei.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Mirel Rădoi (nr. 8 - Al Hilal) - Sebi Raducu - 11-22-2009 10:53 AM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut