Noutăţi Cupa Mondială...
12-17-2009, 04:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Noutăţi Cupa Mondială...
Low şi-a prelungit contractul cu naţionala până în 2012
Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunţat că i-a prelungit contractul selecţionerului Joachim Low până în 2012, după Campionatul European din Polonia şi Ucraina, informează site-ul oficial al forului.
"Noi am avut o discuţie destul de lungă şi am decis să prelungim actuala înţelegere. Cooperăm foarte bine, sunt încântat că ne-am înţeles, iar ultimele detalii vor fi stabilite luna viitoare", a spus preşedintele DFB, Theo Zwanziger. Low, în vârstă de 49 de ani, a preluat funcţia de antrenor al primei reprezentative după Campionatul Mondial din 2006, care s-a desfăşurat în Germania. El a condus echipa până în finala EURO 2008, competiţie câştigată de Spania, şi a calificat Germania la turneul final din Africa de Sud. Managerul echipei, Oliver Bierhoff, secundul Hans-Dieter Flick, antrenorul cu portarii Andreas Kopke, dar şi scouterul Urs Siegenthaler, vor rămâne şi ei la prima reprezentativă. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut