Noutăţi Cupa Mondială...
01-05-2010, 07:16 PM
|
|||
|
|||
RE: Noutăţi Cupa Mondială...
Un sud-african vrea să asiste la 38 de meciuri pentru a intra în Cartea Recordurilor
Un fan sud-african în vârstă de 29 de ani vrea să urmărească din tribune 38 de meciuri de la Campionatul Mondial din 2010 pentru a intra în Cartea Recordurilor, informează ediţia online a cotidianuluI AS.
"Actualul posesor al recordului a mers la 19 partide. Aceasta este media meciurilor pe care le văd eu într-o lună în ţară", a spus Thulani Ngcobo. Suporterul a calculat că va călători 17.000 de kilometri pentru a asista la 38 din cele 64 de meciuri care se vor disputa în Africa de Sud cu ocazia Campionatului Mondial din vara acestui an. Acesta spune că asistă la câte patru meciuri în fiecare etapă a primei ligi din Africa de Sud. "Cred că voi putea merge la toate partidele programate, eu fac acest lucru din dragoste pentru fotbal", a mai spus fanul, care a asistat în aceeaşi zi la finala Cupei Confederaţiilor şi la meciul pentru locurile 3-4. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut