Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noutăţi despre fotbalul în sală (futsal)
11-30-2009, 09:35 PM
RE: Noutăţi despre fotbalul în sală (futsal)
"Toti romanii nostri din lot sunt convocati la nationala"

Presedintele executiv al echipei campioane de futsal, CIP Deva, spera ca formatia pe care o conduce sa obtina inca doua victorii care sa aduca o vacanta linistita in sanul echipei.

"Astazi avem etapa, speram sa castigam si cele doua meciuri pe care le mai avem pana la final si ca sa plecam linistiti in vacanta. Deva nu prea mai are alta echipa, momentan sunt pe loc retrogradabil in Liga a doua, nu se stie daca se vor mai vindeca si de aceea lumea vine sa vada Cip Deva. Noi practicam un joc spectaculos, iar investitiile se vad si pe parchetul din Sala Sporturilor. Am reusit sa ne tinem spectatorii aproape, iar dupa ce sala va fi gata, pentru ca este in renovare, din ianuarie-februarie vom avea un public mai numeros", a declarat George Mara pentru Sport Total FM.

Una dintre marile bucurii este legata de faptul ca toti romanii de la CIP Deva sunt convocati la nationala, in timp ce marele regret il constituie evolutia din cupele europene: "Toti romanii pe care ii avem, sapte la numar, pe toti ii dam la echipa nationala. L-am fi dat si pe al optulea, insa este suspendat. Noi vrem, incepand cu anul viitor, sa aducem un jucator din nationala Japoniei. De altfel, eu am fost principalul interesat sa aducem un antrenor din spania la echipa noastra, pentru ca sunt cei mai pregatiti. Acum domnul Rivera este si antrenorul lui Cip Deva, dar si al nationalei Romaniei la futsal. In cupele europene am avut ghinion, si aici este marele meu regret, dar speram ca la anul sa facem mai mult."

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Noutăţi despre fotbalul în sală (futsal) - Sebi Raducu - 11-30-2009 09:35 PM
RE: Noutăţi despre fotbalul în sală (futsal) - george.mikal - 04-23-2010, 02:15 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut