Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Olympique Marseille
11-18-2009, 11:00 PM
RE: Ştiri Olympique Marseille
Ben Arfa l-a înjurat pe Deschamps şi ar putea părăsi Marseille în iarnă

Mijlocaşul Hatem Ben Arfa este foarte aproape de o despărţire din iarnă de Olympique Marseille, grupare la care a venit în 2008. Motivul? Cearta pe care a avut-o marţi cu antrenorul Didier deschamps, pe care şi-a premis să-l îbjure într-un mod birjăresc.

Şefii de pe Velodrome nu vor să mai tolereze toanele tînărului fotbalist, astfel încît sînt tot mai tentaţi să dea curs ofertelor venite de la Stuttgart, Villareal, FC Sevilla, Tottenham sau Portsmouth.

"Eu am încercat să-l ajut, dar trebuie să înţeleagă faptul că deţine cheia. Ştiu că este un fotbalist talentat şi că oricînd poate scoate 4 adversari din joc, dar fotbalul înseamnă mai mult de atît. El are telent, însă nu-l foloseşte aşa cum trebuie", a spus antrenrul Didier Deschamps.

Şi preşedintele clubului, Jose Anigo, l-a criticat pe Ben Arfa, deşi pînă acum fusese unul dintre cei mai mari susţinători ai jucătorului: "Didier Deschamps are tot suportul nostru. Hatem a derapat din nou. Vom discuta cu agenţii lui o eventuală plecare de la Marseille, dacă el nu se mai simte bine aici. Pînă atunci, însă, el trebuie să-şi facă datoria cît mai profesionist cu putinţă".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Olympique Marseille - Sebi Raducu - 11-18-2009, 11:00 PM
RE: Ştiri Olympique Marseille - Sebi Raducu - 11-18-2009 11:00 PM
RE: Olympique Marseille - Sebi Raducu - 12-17-2009, 07:51 PM
RE: Olympique Marseille - Sebi Raducu - 12-27-2009, 12:16 PM
RE: Olympique Marseille - Sebi Raducu - 01-08-2010, 10:03 PM
RE: Olympique Marseille - eydelie - 01-11-2010, 05:39 PM
RE: Olympique Marseille - Sebi Raducu - 01-11-2010, 05:40 PM
RE: Olympique Marseille - eydelie - 01-14-2010, 06:08 PM