Preliminarii CM 2010
11-25-2009, 03:05 PM
|
|||
|
|||
RE: Preliminarii CM 2010
Arbitrul meciului Franţa-Irlanda susţine că a vrut să se retragă din activitate
Arbitrul suedez Martin Hansson, care a condus meciul Franţa-Irlanda, scor 1-1, din preliminariile CM 2010, a afirmat într-un interviu că s-a gândit să-şi încheie activitatea, deşi consideră că nu avea cum să vadă henţul comis de Henry, informează ediţia online a The Guardian.
Henry a atins de două ori mingea înainte să-i trimită pasa de gol lui William Gallas, în prelungirile manşei secunde a barajului. Arbitrul în vârstă de 38 de ani a afirmat că vrea ca de luna viitoare să conducă din nou meciuri din Liga Campionilor. "A fost o săptămână grea. Nu pot să comentez nimic în legătură cu meciul, iar FIFA vrea să protejeze arbitrii până atunci când se ia o hotărâre într-un caz anume. M-am întrebat dacă merită să înduri umilinţa prin care am trecut", a declarat acesta. "Chiar m-am gândit dacă mai vreau să arbitrez pe viitor. Acum realizez, după tot sprijinul pe care l-am primit, că nu a fost vina mea. A fost o situaţie în care am avut ghinion, consecinţele au fost importante pentru Irlanda, dar nu a fost vina brigăzii de arbitrii", a explicat arbitrul. Atacantul Franţei, Thierry Henry, cel care a făcut henţul, afirmase că s-a gândit să se retragă din echipa naţională din cauza criticilor. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)
8 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut