Preliminarii CM 2010
09-24-2009, 08:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Preliminarii CM 2010
Ze Roberto regretă că s-a retras din naţională şi şi-ar dori să evolueze la CM 2010
Mijlocaşul în vârstă de 35 de ani lui Hamburg, Ze Roberto, a afirmat, joi, că a comis cea mai mare greşeală din viaţa sa când a luat decizia de a se retrage din prima reprezentativă a Braziliei şi admite că visează să fie convocat de selecţionerul Dunga la Cupa Mondială din 2010, informează AFP.
"Decizia de a renunţa la Selecao în 2006 este cea mai mare greşeală din viaţa mea. De fiecare dată când privesc la televizor meciurile ţării mele mă întristez că nu sunt şi eu în teren. Dacă antrenorul va apela la serviciile mele, fără îndoială, voi spune da. Visul meu cel mai mai drag este acela de a mai juca la un Campionat Mondial. Acum, mă simt mai puternic ca niciodată şi sunt pregătit să revin la naţională", a spus fostul jucător al lui Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen. Ze Roberto, care a bifat 84 se selecţii în prima reprezentativă, s-a retras din fotbalul internaţional după turneul final din 2006, găzduit de Germania, competiţie unde Brazilia a fost eliminată în sferturile de finală de către Franţa. În prezent, mijlocaşul este legitimat la Hamburg, liderul la zi din Bundesliga, pentru care a margat deja trei goluri. Pe data de 6 septembrie, Brazilia a obţinut calificarea la Cupa Mondială din Africa de Sud, fiind prima echipă care şi-a asigurat prezenţa la întrecerea de anul viitor. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
40 Musafir(i)
40 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut