Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Franţa
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-04-2009, 06:27 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
Abidal: "Prefer sa evoluez ca fundas central"

Internationalul francez al echipei FC Barcelona, Eric Abidal, care este una din optiunile selectionerului Raymond Domenech pentru centrul defensivei la partida cu Romania, desi postul sau de baza este cel de fundas stanga, a declarat ca prefera sa evolueze ca stoper, informeaza LEquipe.

"Acum, antrenorul isi face alegerile dorite. Daca ma pune sa joc pe partea stanga, asta este pozitia mea obisnuita. In cazul in care va opta ca eu sa evoluez in centru, este un post pe care il prefer", a precizat Abidal.

Fundasul Barcei, care a fost doar rezerva in precendentul meci al nationalei Frantei din preliminariile CM-2010 cu Insulele Feroere, a precizat ca in prezent este in "varf de forma" si i-ar placea sa faca cuplu in mijlocul defensivei franceze la meciul cu Romania cu Gallas: "Stim cum sa ne impartim sarcinile: pe mingile scurte ataca el, iar pe cele adancime merg eu".

Romania va intalni Franta sambata, la ora 22.00, la Paris, intr-un joc din grupa a 7-a a p reliminariilor Cupei Mondiale din 2010.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris - Sebi Raducu - 09-04-2009 06:27 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut