Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Franţa
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-06-2009, 12:01 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
Lupescu spune că meciul cu Franţa este "dătător de speranţă pentru nou-veniţii la naţională"

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, sâmbătă, că rezultatul din meciul cu Franţa este promiţător şi benefic pentru moralul jucătorilor nou-veniţi la echipa naţională.

"Un rezultat promiţător şi dătător de speranţă pentru jucătorii nou-veniţi la echipa naţională. Să joci pe un astfel de stadion şi în faţa a milioane de telespectatori nu e uşor deloc. Au avut momente chiar foarte bune şi sper să prindă încredere pentru viitor. Pe alocuri, sunt mulţumit de meci. Am avut un început mai timid, dar am reuşit să ne revenim", a spus Lupescu, la Sport.ro

Oficialul consideră că mijlocaşul echipei Hertha Berlin, Maximilian Nicu, poate mai mult şi este mulţumit de concentrarea pe care au avut-o tricolorii: "Max Nicu cred că ar putea juca şi mai bine. Per ansamblu mi-a plăcut echipa, cei care au intrat în teren au fost concentraţi. Au fost unii jucători care au început mai prost, iar dacă la nivelul ăsta joci cu 2-3 jucători sub nivelul maxim este foarte greu".

Echipa naţionala a României a terminat, sâmbătă, la egalitate, scor 1-1, în deplasare, cu Franţa, pentru a treia oară în ultimul an, însă mai are şanse infime de calificare la CM 2010, cu trei jocuri înainte de finalul campaniei.

Clasamentul Grupei a 7-a: 1. Serbia 18p, 2. Franţa 14p, 3. Austria 10p, 4. Lituania 9p, 5. Romania 8p, 6. Insulele Feroe 1p (toate echipele au disputat câte 7 meciuri).

Următoarea etapă: Insulele Feroe - Lituania, Serbia - Franţa, România - Austria (9 septembrie).

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris - Sebi Raducu - 09-06-2009 12:01 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut