Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate România
Egal
Bate Austria
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti
09-09-2009, 03:00 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti
Willi Ruttensteiner: "România pare acum mai puternică decît la Klagenfurt"

Directorul tehnic al Federaţiei Austriece de Fotbal, Willi Ruttensteiner, a vorbit presei din ţara sa despre confruntarea cu România, din această seară. Acesta a "spionat" naţionala lui Răzvan Lucescu în meciul cu Franţa şi a avertizat că "tricolorii" sunt într-o formă mult ami bună faţă de meciul din tur.

"Echipa de acum a României pare mai închegată, mai puternică şi mai motivată decît acea echipă pe care am bătut-o la Klagenfurt. Trebuie să fim atenţi!", a avertizat directorul tehnic al Federaţiei Austriece.

În tur, Austria a învins cu 2-1, după ce naţionala condusă atunci de Victor Piţurcă a condus cu 1-0. Golul "tricolorilor" a fost marcat atunci de Tănase, în timp ce reuşitele austriecilor au fost semnate de Hoffer.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-09-2009, 03:00 PM
Austriecii au programat un antrenament la ora 12:00

Dietmar Constantini le-a pregătit elevilor săi un program strict înaintea meciului cu România, din această seară. Jucătorii nu vor avea foarte mult liber înaintea partidei, avînd programate două antrenamente azi. Unul de la ora 12:00, cu preparatorul fizic, şi altul deseară, înaintea partidei.

După ce ieri s-au antrenat pe un teren de antrenament al Stelei, din cauza stării gazonului, jucătorii austriei vor merge astăzi pe stadinul pe care se va disputa şi meciul, pentru a se obişnui.

Constantini şi-a trezit jucătorii de la ora 8, chiar dacă echipa are antrenamentul programat la 12:00 şi care va dura o oră şi jumătate. Apoi, jucătorii vor reveni la hotel pentru masa de prînz, apoi vor pleca la o plimbare prin Bucureşti.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
09-09-2009, 03:49 PM
Austria, fără victorie în deplasare din 2006

Statisticile nu sunt deloc favorabile echipei antrenate de Dietmar Constantini, de aici şi statul de outsideri în meciul cu România. Partida va începe la ora 20:45 şi va fi transmisă de Antena1 şi gsp.ro.

"Meciul de la Bucureşti reprezintă momentul crucial pentru tînăra şi capabila formaţie austriacă", scrie sport24, care aduce aminte şi de palmaresul echipei.

Formaţia lui Didi Constantini nu a mai cîştigat un meci în deplasare de mai bine de 3 ani, atunci cînd s-a impua în Lichtenstein cu 2-1. De altfel, în ultimii 9 ani, formaţia austriacă nu a reuşit decît 5 victorii pe teren străin.

09-09-2009, 06:03 PM
Oficialii au vopsit terenul pentru a arăta mai frumos la televizor

Îngrijoraţi de numeroasele critici pe care şi le-au atras din cauza stării terenului, organizatorii au decis să vopsească terenul, pentru ca acesta să arate mult mai frumos la televizor, susţin surse din lumea fotbalului.

În zilele trecute, gazonul arată deplorabil, în numeroase zone iarba fiind arsă sau lipsind cu desăvîrşire. Astăzi însă, totul era verde.

Chiar şi antrenorul Austriei, Dietmar Constantini, şi-a exprimat temerile faţă de starea gazonului din Ghencea, dar a spus că jucătorii săi vor juca la victorie, indiferent de cît de greu le va fi.

09-09-2009, 06:04 PM
Bumbescu: "Mă aştept la un meci de calitate cu Austria"

Adrian Bumbescu, fostul internaţional român, a vorbit la GSPTV despre meciul cu Franţa, scor 1-1, dar şi despre partida cu Austria, din această seară, spunînd că se aşteaptă la un meci specatculos din partea "tricolorilor".

"Am jucat slab la Paris, dar împotriva unui adversar foarte bun. Bineînţeles, am fi putut cîştiga şi jucînd prost, la fel de bine cum am fi putut pierde jucînd spectaculos. Aşa e în fotbal, oricum o dai, tot iese ceva prost. Îl felicit pe Răzvan pentru atmosfera de la lot. Steliştii vor veni la selecţionată atunci cînd vor juca bine, cînd vor demonstra ceva. Eu nu am de gînd să-i critic selecţia lui Răzvan Lucescu. Mă aştept la un meci de calitate şi sper să ne aducă un rezultat bun şi favorabil, care să ne dea speranţe pentru viitor", a spus Adrian Bumbescu la GSPTV.

09-09-2009, 06:06 PM
Emerich Ienei: "Nimeni nu are dreptul să-i conteste selecţia lui Răzvan Lucescu"

Fostul antrenor al naţionalei României şi al Stelei, Emerich Ienei, a spus că selecţionerul Răzvan Lucescu este singurul responsabil pentru rezultate, deci nimeni nu ar trebui să îi conteste selecţia.

"Nu se poate ca selecţionerul să fie criticat pentru selecţie, mai ales de patroni. El este singurul care răspunde pentru rezultate, aşa că oficialii din Liga 1 ar trebui să îi acorde puţin credit. Eu nu am văzut jocul, dar am auzit că a fost unul destul de slab pentru noi. Să fim serioşi! Ar fi trebuit să se facă o analiză corectă. Nu se poate să te gîndeşti că o să defilăm cu Franţa. Să-l lăsăm pe selecţioner în pace şi să îşi facă treaba. Dacă vor continua, să renunţe Răzvan şi să vină acei patroni de cluburi să antreneze naţionala", a spus Emerich Ienei la GSPTV.

09-09-2009, 06:24 PM
Cîrţu: "Nu poţi să-i ceri lui Răzvan să facă spectacol pentru că nu are cu cine"

Sorin Cîrţu, antrenorul echipei Pandurii Tg Jiu, a comentat partida din acestă seară a "tricolorilor", cu Austria, spunînd că echipa noastră are prima şansă. Cîrţu se teme însă ca presiunea care s-a pus în ultimele zile pe selecţionata noastră să îi afecteze pe jucători.

"Probabil că putem cîştiga cu Austria, dar tot văd că au fost nişte tensiuni în jurul echipei naţionale după meciul cu Franţa şi vreau să văd cum se vor detaşa jucătorii de aceste probleme. Fiind la echipa naţională e normal să existe presiuni şi pe antrenor şi pe jucători, iar ei trebuie sa fie pregătiţi pentru asta. Totuşi, nu te aştepţi ca la echipa naţională să fie cine ştie ce spectacol. Pot să îi ceri Răzvan nişte rezultate şi să ai siguranţa că le poate face, dar spectacol... Ca să faci spectacol îţi trebuie oameni de spectacol, ori în România nu se găsesc. Am văzut multe comentarii dar sunt făcute de oameni care nu au puterea de analiză a unui meci", a spus Sorin Cîrţu la Radio Infinit.

"Cu miuţe la antrenamente nu ajungi niciodată la forma francezilor"
Tehnicianul echipei Pandurii Tg Jiu, Sorin Cîrţu, a vorbit despre meciul României cu Franţa, scor 1-1, spunînd că nu ar trebui să ne mire prestaţia tricolorilor. Cîrţu a declarat că niciodată nu vom avea un campionat la nivelul celor din vestul Europei.

"Meciul de la Paris a arătat ceea ce se tot întîmplă în fotbalul românesc mereu. Un joc are două momente: un moment în care ne epuizăm pentru posesia adversarului şi încercăm să luăm mingea. Apoi, cînd avem balonul, în loc să dezvoltăm jocul, ne odihinm. Dar aşa a fost tot timpul la noi, aceste caracteristici le găseşti la toate echipele şi în toate eşaloanele. Tot aud critici: «Dom-le de ce nu ne ducem peste ei?» Pai niciodată nu ne-am dus peste ei! Nu ştiu dacă banca francezilor era mai valoroasă decît echipa noastră, dar ăsta e fotbalul şi aşa va fi meru. Atunci cînd vrei să ridici forma fizică a jucătorului sar toţi că sunt antrenamente dure. Nimeni nu ajunge la un ritm cum joacă cei din Franţa, Spania sau Italia cu 5 contra 2 sau miuţe, aşa cum le place jucătorilor", a spus Sorin Cîrţu la Radio Infinit.

09-09-2009, 07:19 PM
Iordănescu: "Federaţia trebuie să ia măsuri împotriva celor care îl atacă pe Răzvan"

Fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu, a comentat meciul din această seară al "tricolorilor", cu Austria, spunînd că jucătorii lui Răzvan Lucescu trebuie să demonstreze că ştie să joace ofensiv.

"Federaţia ar trebui să ia măsuri în privinţa atacurilor la adresa selecţionerului. Nu înţeleg de ce trebuie să se facă un război din acest caz. Cred că Federaţia poate solicita foarte simplu Comisiilor să ia măsuri din cele mai grele. De data aceasta, echipa şi selecţionerul trebuie să ne convingă şi să închidă gura celor care l-au criticat. Eu sunt de partea lui Răzvan Lucescu, dar echipa trebuie să demonstreze. Să ne arate că ştiu şi pe partea ofensivă", a spus Iordănescu la GSPTV.

09-09-2009, 07:30 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-09-2009 07:36 PM de Sebi Raducu.)
Mircea Sandu: "Am plătit prea mult pentru a juca pe o plajă"

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, s-a declarat nemulţumit de felul cum se prezintă stadionul Steaua, arena pe care se va disputa în această seară partida România-Austria.

"S-a vopsit plaja! Am plătit 20.500 de euro pentru tot ceea ce înseamnă să jucăm pe stadionul Steaua. Mi se pare foarte mult pentru faptul că vom juca pe plajă, vom folosi vestiarele, scaunele de pe stadion, care şi alea sînt rupte, lojele şi sistemul de securitate. Înţeleg că fiecare societate îşi doreşte să supravieţuiască, dar măcar să ne pună la dispoziţie toate condiţiile. Asta e, aşteptăm să se construiască stadionul din complexul Naţional. Băieţii vor face totul ca să cîştige, dar terenul îi va dezavantaja. Se putea să se aducă totuşi un covor, pentru că şi Steaua va avea de suferit", a spus Mircea Sandu la Fanatik Show, pe Digisport.

"Vom recurge la sancţiuni dacă şefii din fotbal depăşesc măsura cu declaraţiile"
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, spune că va lua măsuri împotriva conducătorilor din fotbal care îl contestă pe selecţionerul Răzvan Lucescu:

"Şefii din fotbal au dreptul să-şi spună părerile, însă trebuie să păstreze o anumită limită. În cazul în care vor întrece măsura, vor trebui să suporte consecinţele. Aceasta înseamnă că trebuie să se aştepte la amenzi sau la suspendări, poate chiar depunctări, totul este prevăzut în Regulament. Dacă vrei să vorbeşti, plăteşti", a spus Mircea Sandu la Fanatik Show, pe Digisport.

09-09-2009, 08:04 PM
Valeriu Argăseală: "S-a făcut un subiect naţional în legătură cu gazonul din Ghencea"

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, crede că în România s-a făcut un adevărat subiect naţional în legătură cu starea gazonului de pe Ghencea.

"Chiar dacă meciul cu Austria nu are miză, cred că este unul important pentru toţi românii. Nu ştiu încă numărul de bilete vîndute, abia acum am venit de la meciul de cupă de la echipa a doua. S-a făcut un subiect naţional în legătură cu gazonul. Din discuţiile pe care le-am primit, gazonul îşi va reveni. Mă surprind declaraţiile lui Mircea Sandu", a spus Valeriu Argăseală la GSP TV.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut