Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Serbia
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
10-09-2009, 11:05 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
Ar trebui sa jucam orice meci la victorie, indiferent de situatia in care suntem. Iar daca luam bataie, macar nu mai sunt jucatorii de la U Craiova pe care sa se dea vina Smile

http://www.gruppo-maxima.ro/wiki - Stiinta si doar atat
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-10-2009, 12:01 AM
Kuzmanovici şi Marica au glumit înaintea meciului Serbia - România

Coleg cu Ciprian Marica la Stuttgart, Zdravko Kuzmanovic a povestit presei din ţara sa despre discuţia pe care a avut-o cu internaţionalul român, înainte de a răspunde convocării pentru meciul de sîmbătă. Sîrbul s-a declarat încrezător înaintea confruntării cu "tricolorii" lui Răzvan Lucescu.

"Am vorbit destul de mult despre acest meci şi i-am spus nici să nu se mai întoarcă la Stuttgart dacă va da gol, sau dacă România va cîştiga. Lăsînd gluma la o parte, am jucat destul de bine pe parcursul acestei campanii de calificare. Dacă vom repeta performanţele de pînă acum, fără îndoială că ne vom impune şi în meciul cu România", a spus Kuzmanovici.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
10-10-2009, 12:04 AM
Chivu joacă la Belgrad cu ghete speciale: «Cu Natalia pe teren»

Cristi Chivu a intrat în rîndul "părinţilor" de la echipa naţională şi a comandat ghete speciale noi la sponsorul Adidas. Căpitanul echipei naţionale le-a purtat pentru prima dată la partida cu Ungaria, de la Budapesta. Încălţările sînt personalizate cu numele fetiţei sale, Natalia, şi cifra 26, numărul lui Chivu la Inter Milano.

În altă ordine de idei, Chivu s-a declarat încrezător îanintea meciului cu Serbia. "La Belgrad mergem să acumulăm puncte, pentru a apăra blazonul acestei echipe. E normal ca sîrbii să promită un infern pe stadionul lor, doar joacă şansa la calificare", a spus Cristian Chivu la conferinţa de presă.

România va juca la 10 octombrie, la Belgrad, împotriva Serbiei, iar patru zile mai târziu va întâlni Insulele Feroe, la Piatra Neamţ, în ultimele două partide din Grupa a 7-a de calificare la Campionatul Mondial din 2010.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
10-10-2009, 12:05 AM
Obradovici: "Am arătat la Constanţa că suntem mai buni"

Ivan Obradovici, fundaşul echipei Zaragoza şi al naţionalei Serbiei, crede că formaţia sa va avea o misiune mult mai dificilă împotriva României decît în meciul de la Constanţa, dar spune că Serbia are o selecţionată mai valoroasă decît cea a "tricolorilor".

"În ultimele zile am făcut antrenamente separat şi cred că voi putea evolua în aceste două partide. Va fi un meci dificil sîmbătă. Românii au avut o evoluţie fluctuantă în aceste calificări, au trecut de la extaz la agonie şi apoi invers. Am arătat la Constanţa că suntem mai buni, chiar dacă ei au jucat foarte bine în meciul cu Franţa, de la Paris. Credem în victorie şi asta e cel mai important. Dacă aş ajunge la Cupa Mondială ar fi cea mai importantă performanţă a carierei mele-Trebuie să ne asigurăm că vom fi calificaţi la finalul meciului de sîmbătă", a spus Obradovici.

10-10-2009, 12:05 AM
Alexandar Lukovic: "Trebuie să ne impunem jocul din primul minut"

Jucătorul sîrb al lui Udinese este nerăbdător înaintea meciului cu România, din preliminariile Campionatului Mondial din Africa de Sud, dar spune că echipa sa va avea de trecut un test foarte greu pentru a-şi asigura calificarea. Alexandar Lukovic speră ca publicul să vină în număr mare la stadion şi să poarte echipa Serbiei spre victorie.

"Aştept cu nerăbdare aceste ultime două meciuri şi mă aştept să obţinem calificarea directă la Mondialul din Africa de Sud. Visul oricărui fotbalist e să evolueze la un turneu final şi noi suntem atît de aproape de a ajunge acolo! Ştim că românii vor veni aici cu gîndul de a cîştiga, dar noi trebuie să ne impunem jocul din primul minut. Ne place să jucăm în faţa tribunelor pline şi vrem cu toţii să le aducem o bucurie suporterilor", a spus Lukovic pentru Blic.rs.

10-10-2009, 12:06 AM
Mutu vrea să răzbune eşecul cu Serbia de la Constanţa

"Briliantul" va juca sîmbătă pentru prima oară la naţională sub comanda lui Răzvan Lucescu şi spune că vrea să dea totul pe teren. Adrian Mutu vrea să răzbune înfrîngerea din meciul tur, de la Constanţa, cînd sîrbii s-au impus cu scorul de 3-2.

"Ştiu că pe stadionul «Maracana» ne aşteaptă un calvar, mai ales că sîrbii au oportunitatea de a se califica direct la Mondiale. Dar suntem gata să ne luptăm! Vrem să ne răzbunăm pentru meciul de la Constanţa. Ştim că nu mai avem şanse de calificare la campionatul din Africa de Sud, dar asta nu înseamnă că ne vom da la o parte. Trebuie să ne gîndim şi la următoarea campanie de calificare, la Campionatul European şi o înfrîngere cu Serbia ne-ar putea retrograda în grupa a treia valorică", a spus Mutu.

10-10-2009, 12:07 AM
Ghete noi pentru Mirel Rădoi

Mirel Radoi a primit in cantonamentul de la Mogosoia chiar inaintea meciului cu Serbia, noile ghete Nike CTR360.

Radoi este unul din primii jucatori de fotbal care va folosi aceste ghete, alaturi de Fabregas- jucatorul echipei britanice Arsenal. "Imi plac noile ghete sper sa ma ajute sa imi imbunatatesc jocul"- a declarat Mirel Radoi dupa ce a testat noile ghete.

10-10-2009, 12:07 AM
Milan Jovanovici: "Nu trebuie să fim euforici în meciul cu România, altfel ne va costa!"

Milan Jovanovici, mijlocaşul echipei Standard Liege şi al naţionalei Serbiei, a declarat că apreciază echipa României şi că naţionala Serbiei trebuie să lase la o parte orice urmă de euforie pentru a se putea impune şi obţine calificarea la Cupa Mondială din 2010.

"Chiar dacă mă mai doare genunchiul, am venit să joc şi nu vreau să ratez această oportunitate. Cine se gândeşte la asta? Trebuie să avem sânge rece, mintea limpede şi victoria va fi a noastră. Îi apreciez pe români, au o echipă bună, nu trebuie să stăm pe un val de euforie, cum a fost cu Franţa. Atitudinea e importantă, ne va costa dacă nu vom fi concentraţi", a spus Jovanovici pentru cotidianul sîrb Sportske.

"Va trebui să rezistăm presiunii, să nu ne pierdem capul şi să intrăm în joc concentraţi, determinaţi, nu cu gândul la sărbătoare. Aceasta e singura cale", a continuat jucătorul lui Boloni de la Standard.

10-10-2009, 12:09 AM
Viorel Moldovan: "Vom fi mai ofensivi în Serbia decît pe Stade de France"

Viorel Moldovan, antrenorul lui FC Braşov, consideră că la echipa naţională s-a îmbunătăţit starea de spirit odată cu venirea lui Răzvan Lucescu.

"Vedem o atitudine schimbată a jucătorilor, o altă atmosferă. Băieţii au dat tot ce au putut, chiar dacă nu am avut decît şanse matematice de calificare. Am încredere în Răzvan şi sunt convins că va obţine rezultate bune cu echipa", a declarat tehnicianul Braşovului.

Moldovan a vorbit şi despre revenirea lui Mutu în rîndurile tricolorilor, considerînd că acesta poate îmbunătăţi jocul ofensiv al naţionalei.

"Cunoaştem calităţile lui Mutu, e un jucător care poate schimba soarta unui meci în orice moment. Vom putea pune mai multe probleme în ofensivă în meciul cu Serbia decît am făcut-o pe Stade de France", a încheiat Viorel Moldovan la televiziunea sportro.

10-10-2009, 12:10 AM
Anghel Iordănescu: "România trebuie să aibă rezultate pentru a rămîne într-un circuit competitiv"

Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al echipei naţionale, crede că meciul cu Serbia este unul foarte important pentru că România are nevoie de rezultate pozitive pentru a rămîne într-un circuit competitiv.

"Meciul cu Serbia este important pentru ca România să fie prezentă în urna a doua, dar şi pentru orgoliu. Echipa României trebuie să aibă şi rezultate pentru a rămîne într-un circuit competitiv. La echipa naţională nu poţi să schimbi totul peste noapte. Şi cînd eram eu selecţioner, existau presiuni din partea unor persoane", a spus Anghel Iordănescu la GSP TV.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut