Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Serbia
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
10-07-2009, 11:45 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
Nicolae Grigore: "Convocarea la echipa naţională a fost o surpriză pentru mine"

Mijlocaşul lui FC Braşov, Nicolae Grigore, a declarat, miercuri, că a fost surprins de convocarea la echipa naţională pentru meciul cu Serbia, dar speră să bifeze primul joc pentru prima reprezentativă.

"Convocarea a fost o surpriză pentru mine. Sincer, nu mă aşteptam la acest lucru. Este o onoare pentru mine să fiu aici şi sper să devin o prezenţă constantă. Pot să reuşesc asta chiar dacă joc la FC Braşov. Dacă voi reuşi să merg cu echipa de club în cupele europene şi dacă voi continua evoluţiile bune, cu siguranţă voi mai fi convocat", a declarat Nicolae Grigore, într-o conferinţă de presă.

Jucătorul a spus că îşi doreşte foarte mult să joace împotriva Serbiei şi speră ca tricolorii să iasă cu fruntea sus din ultimele două meciuri, iar referitor la ratarea obiectivului a opinat că este nedrept să se spună că tricolorii au pierdut calificarea în meciul cu Lituania. "Era doar primul meci şi a fost doar o înfrângere. E adevărat că moralul echipei a scăzut şi şansele de calificare s-au micşorat, dar nu acolo s-a pierdut calificarea", a afirmat Grigore, care îşi pune speranţe mari în viitorul naţionalei.

"Cred că naţionala va arăta mult mai bine la următoarele preliminarii. Răzvan face o treabă foarte bună, se vede deja o organizare a echipei şi cred că suntem pe drumul cel bun. Am lucrat de la 20 de ani cu Răzvan, e un antrenor extraordinar, dar cred că e mult spus că sunt copilul lui de suflet. Oricum, sunt mândru dacă se spune aşa", a spus Grigore.

România va juca la 10 octombrie, la Belgrad, împotriva Serbiei, iar patru zile mai târziu va întâlni Insulele Feroe, la Piatra Neamţ, în ultimele două partide din Grupa a 7-a de calificare la Campionatul Mondial din 2010. După 8 meciuri, România ocupă penultimul loc în grupă, cu 9 puncte, în timp ce lider este Serbia, cu 19 puncte.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad - Sebi Raducu - 10-07-2009 11:45 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut