Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Serbia
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
10-11-2009, 04:26 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
Raymond Domenech: "Nu are rost să fim dezamăgiţi că România a fost învinsă cu 5-0"

Selecționerul Franței, Raymond Domenech, a declarat după meciurile în urma cărora Serbia s-a calificat la CM 2010, iar echipa sa merge la baraj, că numai are rost să regrete punctele pierdute în fața României și nici rezultatul de la Belgrad dintre sârbi și "tricolori", informează Le Figaro. Franţa a învins ieri Feroe cu scorul de 5-0, în timp ce România a cedat cu 5-0 în Serbia.

"Am arătat că avem calitate în meciul de la Paris cu România, chiar dacă n-am învins. Acum regretele nu-și mai au rostul, nu putem recupera punctele pierdute cu Austria, România sau Serbia. Nu are rost să fim dezamăgiți de rezultatul din Serbia, singura dezamăgire e că nu am reușit să ne calificăm direct, dar vom merge la baraj. Ce a fost, a trecut, nu mai are rost să vorbim. Am fost ținut la curent permanent cu rezultatul meciului Serbia - România, dacă ar fi fost alt rezultat, poate și jocul nostru ar fi fost diferit. Dacă era egal în Serbia, am fi jucat mai agresiv, am fi făcut niște schimbări în echipă, de la început sau pe parcurs, ați fi văzut o altă organizare. Am depins de acel meci", a spus Raymond Domenech.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad - Sebi Raducu - 10-11-2009 04:26 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
12 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut