Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Răzvan Cociş (nr. 25 - Lokomotiv Moscova)
11-22-2009, 05:44 PM
Mesaj: #3
RE: Răzvan Cociş (nr. 25 - Lokomotiv Moscova)
Cociş vrea să joace constant pentru a fi convocat din nou la naţională

Mijlocaşul român al lui Lokomotiv Moscova, Răzvan Coşis, a declarat, duminică, că nu s-a decis ce va face anul viitor, când îi va expira contractul cu actuala sa echipă, însă a precizat că vrea să joace constant pentru a fi convocat din nou la prima reprezentativă.

"În momentul de faţă nu aş putea să spun unde voi evolua la anul. Încă nu am discutat cu nimeni de la club despre situaţia mea. Probabil că în funcţie de locul pe care îl vom ocupa la final se va face şi noua strategie referitoare la campania de transferuri. Eu sunt la al treilea sezon la Lokomotiv şi m-am acomodat cu tot ce înseamnă campionatul Rusiei. Pe de altă parte însă, mă gândesc că, poate, mi-ar face bine o schimbare, o nouă provocare. Aştept finalul sezonului, iar apoi voi analiza toate ofertele, înclusiv pe cele din Liga 1, dacă acestea vor exista", a spus fostul jucător al Universităţii Cluj.

Cociş, al cătui angajament cu Lokomotiv este scadent la data de 31 decembrie, a spus că obiectivul său este acela de a evolua constant şi de a reveni în circuitul echipei naţionale: "În ultima vreme, am jucat destul de puţin, iar evoluţiile mele au fost oscilante. De aceea spun că era normal ca alţii să fie convocaţi la naţională. Am vorbit cu o persoană din staff-ul tehnic al reprezentativei şi am înţeles cum stau lucrurile în prezent. Campiononatul Rusiei este unul puternic şi, chiar dacă este mai greu de urmărit, dacă voi juca bine, atunci nu văd de ce nu aş avea şanse să revin printre tricolori".

Răzvan Cociş, în vârstă de 26 de ani, activează la gruparea moscovită din februarie 2007, când a fost transferat de la formaţia Şerif Tiraspol. Acesta a bifat 32 de selecţii şi a marcat două goluri în prima reprezentativă a României, pentru care nu a mai evoluat în mandatul noului selecţioner Răzvan Lucescu.

Lokomotiv, la care mijlocaşul român a intrat pe teren în minutul 88, a trecut sâmbătă, în deplasare, de concitadina Dinamo Moscova cu scorul de 2-0 şi a urcat pe locul 4 în clasament, la egalitate cu ocupanta poziţiei a 3-a, Zenit Sankt Petersburg, cu o rundă înainte de finalul sezonului.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Răzvan Cociş (nr. 25 - Lokomotiv Moscova) - Sebi Raducu - 11-22-2009 05:44 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut