Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României
11-05-2009, 05:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României
Razvan Lucescu: "Nu am un model anume de antrenor"
Razvan Lucescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, sustine ca nu are un model de antrenor in viata, chiar daca tatal sau, Mircea Lucescu, a avut o mare influenta asupra evolutiei sale ca tehnician.
Lucescu junior a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca prefera sa citeasca foarte mult despre diferiti antrenori si a invatat multe lucruri utile de la antrenorii cluburilor unde a efectuat stagii de pregatire. "Nu am un model anume de antrenor. Incerc sa citesc cat mai multe despre cat mai multi antrenori. Am fost pe la diferite cluburi si am urmarit modul de lucru al mai multor tehnicieni, felul cum fac pregatirile si chiar cum discutau in vestiar cu fotbalistii. In final, sunt influentat de felul in care am fost educat acasa, deci indiscutabil o mare greutate o are tatal meu. Il vedeam cum statea in fata televizorului si cum urmarea meciuri. Am participat si fara sa vreau la discutii pe care le-a avut cu jucatorii. Sunt puternic influentat de acest mod de a vedea fotbalul. Sunt influentat si de discutiile in contradictoriu pe care le am cu tatal meu, dar care sunt inevitabile, pentru ca suntem doua generatii diferite, care vedem lucrurile diferite", a declarat Razvan Lucescu, in cadrul emisiunii "Comitetul de urgenta". "Sunt mai multe posturi sensibile, pentru ca nu sunt foarte multe variante, asa cum sunt postul de fundas dreapta, fundas stanga, sau chiar si la mijlocasii centrali. Una, doua in momentul de fata gasesti, dar sunt unele perioade cand sunt jucatorii accidentati si te poti confunta cu situatii grele", a mai spus selectionerul echipei nationale a Romaniei. Lucescu a precizat ca se ia in calcul efectuarea unui stagiu pregatire cu un lot divizionar, la finalul turului de campionat: "A fost luata in discutie situatia ca echipa nationala formata din jucatori din Romania sa plece la finalul turului intr-un stagiu de pregatie de sase zile, in care sa aiba si doua jocuri". "Valoarea, in primul, rand pleaca de la educatie. Apoi ajungem si la modul in care gandeste, mentalitate, felul in care intelege anumite lucruri si abia apoi la executii si restul. Un jucator foarte bun care sta in bar pana la 5 dimineata si bea, degeaba are executii. Daca nu esti in totalitate conectat la urmatorul meci, cu greu poti face treaba", a adaugat tehnicianul. "Radu Stefan e un jucator care oscileaza. Cand joaca, cand nu joaca. A avut un an delicat la Lazio, nu a jucat, apoi pe acest inceput de campionat avut momente in care a jucat si cand a fost rezerva. Eu il vad pe postul lui Chivu, care e indiscutabil peste el", a incheiat Razvan Lucescu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 09-12-2009, 10:47 AM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 09-12-2009, 10:49 AM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 09-14-2009, 09:11 PM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 09-21-2009, 10:19 PM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 11-05-2009, 05:27 PM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 11-05-2009, 05:28 PM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 11-05-2009 05:29 PM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 11-05-2009, 05:31 PM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 11-08-2009, 08:53 PM
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut