Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României
11-08-2009, 08:53 PM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României
"Grupul e înaintea oricui"

Invitat la Sport.ro, Răzvan Lucescu a tratat cu eleganţă subiectul "Mutu", încheindu-şi discursul cu o glumă adresată finilor săi, Coman şi Surdu, cărora le recomandă să se lase de fotbal, ca răspuns la acuzele că ar fi "selecţionerul finilor".

Referitor la Mutu, Lucescu a evitat să dea un verdict, lăsând să se înţeleagă că e în continuare foarte supărat pe "Briliant". "În momentul de faţă, fotbalul românesc are nevoie de jucători care să se sacrifice pe teren. Grupul e înaintea oricărui individ. Numai aşa faci performanţe. Dacă apar excepţii, apar şi rezultate negative. Cine este iresponsabil în afara terenului, oricât de talentat ar fi, va ajunge să piardă un meci. De aceea, am făcut un set de reguli care să întărească relaţiile dintre noi şi să transmită respect faţă de noi înşine şi faţă de public".

Contra, pus la punct!
Răzvan Lucescu nu s-a sfiit apoi să-i răspundă lui Cosmin Contra, care îl acuzase că nu l-a sunat de când a preluat naţionala: "Am considerat că decizia acestuia de a se retrage este definitivă, iar gestul lui Contra este lipsit de fairplay. Nu mă cunoaşte, deci nu are dreptul să vorbească despre mine. Eu, ca selecţioner, pot să convoc pe cine cred eu de cuviinţă. Nu trebuie să-i dau lui socoteală".

"O să-l convoc pe Cristi Tănase pentru Polonia. S-ar putea să mi se reproşeze asta, pentru că vine după o accidentare, dar vreau să acumuleze experienţă la lot. E un jucător valoros", Răzvan Lucescu, selecţioner România

S-au întâlnit selecţionerii
Se părea că Victor Piţurcă nu-l vede cu ochi buni pe Lucescu jr. după ce acesta i-a urmat la cârma naţionalei. Relaţia celor doi e una cordială. Fostul şi actualul selecţioner s-au întâlnit cu ocazia partidei de Liga I dintre Unirea şi Universitatea Craiova, de la Urziceni. Dacă mulţi se aşteptau ca aceştia să se evite, atitudinea lor a fost cu totul alta.

Au discutat preţ de câteva minute, părând foarte apropiaţi. Mai mult, prieteni ai acestora spun că Piţurcă i-ar fi dezvăluit lui Răzvan că, de vreme ce fusese înlăturat de pe banca naţionalei, a susţinut ideea instalării lui Lucescu jr atunci când conducătorii FRF i-au cerut totuşi sfatul în legătură cu cine ar fi cel mai potrivit să-i urmeze. Mai mult, ieri, la Sport.ro, Răzvan Lucescu a dezvăluit că are de gând să întărească relaţia cu Piţi, cu care se va consulta pe viitor.

"Voi încerca să ţin legătura cu Piţurcă. Are meritul celor trei calificări. În viaţa fiecărui antrenor, după momente frumoase apar şi unele mai puţin bune", Răzvan Lucescu, ieri, la Sport.ro.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 11-08-2009 08:53 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut