Răzvan Raţ (nr. 26 - Şahtior Doneţk)
10-23-2009, 06:15 PM
|
|||
|
|||
RE: Răzvan Raţ (nr. 26 - Şahtior Doneţk)
Raţ: "Îmi pare rău pentru rezultatele echipelor româneşti"
Fundaşul grupării Şahtior Doneţk, Răzvan Raţ, a declarat, vineri, că regretă rezultatele formaţiilor româneşti din etapa a treia a Ligii Europa deoarece şi-ar fi dorit ca toate cele patru să se califice în primăvara europeană, informează site-ul personal al fotbalistului.
"Îmi pare rău de echipele româneşti, chiar vroiam să mergem mai departe cu cât mai multe formaţii din România. E păcat pentru fotbalul de la noi, mai ales că se ratează o şansă mare de a acumula puncte importante în clasamentul UEFA", a spus Răzvan Raţ. Referitor la meciul câştigat de echipa sa în faţa formaţiei Toulouse, scor 4-0, Raţ a afirmat: "Am făcut un pas important pentru a ne realiza obiectivul în această fază a Ligii Europa, adică primul loc în Grupa J. Suntem foarte motivaţi şi acest lucru se vede în modul în care abordăm fiecare partidă. Îmi pare bine că în toate meciurile am înscris câte patru goluri şi n-am primit decât două în trei jocuri. Deocamdată, este prea devreme să ne bucurăm, mai ales că avem un drum lung de făcut, însă cred că am demonstrat că locul nostru era în Liga Campionilor". Şahtior a câştigat cu scorul de 4-0 partida cu Toulouse, din Grupa J a Ligii Campionilor, prin golurile reuşite de Fernandinho (7-penalty), Luiz Adriano (24, 56) şi Hubschman (38). Echipa ucraineană este liderul grupei, cu 9 puncte după 3 etape disputate. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut