Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Real Madrid CF
11-09-2009, 08:28 PM
RE: Real Madrid Club de Fútbol
Pellegrini afirmă că Guti este vinovat că nu a fost convocat pentru returul cu Alcorcon

Antrenorul lui Real Madrid, Manuel Pellegrini, a afirmat că Guti va fi rechemat la prima echipă atunci când conducerea tehnică va considera că el este pregătit pentru acest lucru, informează site-ul oficial al formaţiei spaniole.

Presa spaniolă a scris că Guti a avut un conflict cu Pellegrini la pauza meciului tur cu Alcorcon, din Cupa Spaniei, pierdut cu 0-4. Jucătorul nu a mai fost convocat pentru următoarea partidă după ce antrenorul a spus că acesta este accidentat. Mijlocaşul nu a fost inclus nici în lotul pentru meciul retur din Cupa Spaniei.

"Guti va fi chemat la lot atunci când staff-ul tehnic va considera că este pregătit. Vrem ca el să evolueze la fel ca la începutul sezonului. El nu este pedepsit acum şi nu există niciun conflict", a explicat Pellegrini. Tehnicianul a adăugat că el a fost cel care a decis să nu-i convoace nici pe Benzema, Xabi Alonso, Casillas, Metzelder şi Drenthe, în timp ce Sergio Ramos este suspendat. Manuel Pellegrini a apelat pentru partida de marţi seară la 16 fotbalişti.

"Este foarte greu să întorci un rezultat de 0-4, dar ştim că o putem face. În retur o să joace mai mulţi jucători care au evoluat şi în prima partidă. Avem nevoie de fotbalişti care să recupereze baloanele. Benzema nu va evolua pentru că este foarte obosit. Este imposibil să ştiu cum va juca Alcorcon, însă noi nu trebuie să ne grăbim. Real Madrid îşi doreşte să câştige toate partidele şi sper ca publicul să înţeleagă acest lucru", a spus Pellegrini.

Antrenorul s-a referit şi la situaţia lui Cristiano Ronaldo, care a fost convocat la naţionala Portugaliei: "Fiecare îşi apără interesul, dar nu se poate trece peste sfatul medicilor. Ronaldo urmează un tratament. Ştiu că toţi selecţionerii vor să conteze pe cei mai buni jucători".

Real Madrid a mai pierdut de două ori cu 0-4 un meci din Cupa Spaniei, în 1947 şi în sezonul 1974/1975, dar a câştigat manşa secundă şi competiţia.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-14-2009, 11:29 PM
Pellegrini afirmă că nu este afectat de criticile pe care i le aduce presa iberică

Antrenorul lui Real Madrid, Manuel Pellegrini, a declarat că nu este suprins de faptul că media spaniolă îl contestă tot mai vehement în ultima perioadă şi spune că echipa sa este capabilă să cucerească trofee majore în actualul sezon, informează, sâmbătă, cotidianul Marca.

"Ştiam că la Madrid antrenorii sunt supuşi întotdeauna unei presiuni mari, dar acest lucru nu mă afectează deloc. Am trăit cinci ani la Villarreal şi am văzut ce s-a întâmplat cu toţi tehnicieni Realului în acea perioadă. Fie că ei s-au numit Capello sau Schuster şi chiar dacă au câştigat titlul în Primera Division, nu au scăpat de criticile presei, care este extrem de pretenţioasă cu tot ce se întâmplă la acest club. Avantajul meu este că nu citesc niciodată ce scriu ziarele de sport despre mine", a spus tehnicianul chilian al grupării madrilene.

Pellegrini consideră că echipa sa a avut un start destul de reuşit de sezon, în contextul în care la Real au venit multe nume noi înainte de startul stagiunii, şi crede că vicecampioana Spaniei poate câştiga trofee importante la finele campaniei curente: "Pe zi ce trece, echipa devine tot mai omogenă, ceea ce mă bucură foarte mult. Obiectivele noastre nu sunt nici pe departe compromise. În campionat suntem la un punct în spatele liderului Barcelona, iar în Liga Campionilor, de asemenea, ocupăm o poziţie foarte bună".

Real a fost eliminată săptămâna aceasta din Cupa Spaniei, după ce a pierdut în faţa formaţiei e liga a treia, Alcorcon, cu scorul general de 1-4, iar presa iberică l-a considerat pe Pellegrini drept principalul vinovat pentru eşecul madrilenilor.

Mai mult, ziarele sportive din Spania au notat că fostul tehnician al lui Villarreal va fi demis în cazul în care nu va câştiga derby-ul cu FC Barcelona, programat la finalul acestei luni, pe Nou Camp.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
12-01-2009, 07:49 PM
Karim Benzema a fost implicat într-un accident de maşină

Atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, a fost implicat, luni seară, într-un accident rutier, însă francezul nu a păţit nimic în urma acestui incident, doar maşina sa fiind avariată, informează presa iberică.

Benzema a fost cu echipa sa în deplasarea de la FC Barcelona, iar luni seară când a revenit la Madrid a plecat cu maşina din aeroport spre casa sa din capitala Spaniei. Conform presei spaniole, francezul mergea cu aproximativ 50 de kilometri la oră atunci când a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit de barele de protecţie de pe marginea şoselei, dar şi de un pom. Jucătorul nu a păţit nimic, pentru că a fost protejat de airbag-uri, dar şi pentru că a apucat să frâneze în timp util.

Real Madrid a pierdut, duminică, derby-ul cu FC Barcelona, scor 0-1, meci în care francezul Karim Benzema a fost rezervă, el intrând pe teren în minutul 65 în locul lui Cristiano Ronaldo.

12-03-2009, 08:49 PM
Cristiano Ronaldo: "Nu vreau să joc împotriva lui Manchester"

Portughezul este speriat de posibilitatea unui duel între fosta şi actuala sa echipă în Liga Campionilor. Manchester United este deja calificată în optimile de finală ale Ligii în timp ce Real Madrid mai are de trecut testul cu Olympique Marseille.

"Ar fi un sentiment ciudat să joc împotriva lor. Domnul Ferguson m-a ajutat enorm în carieră. Am stat acolo şase ani şi m-a învăţat foarte multe. Păstrez aceeaşi relaţie cu el, este unul dintre prietenii mei buni!" a declarat Cristiano Ronaldo, care mai ţine legătură cu mulţi dintre fotbaliştii "diavolilor roşii', printre care "Wayne Rooney, Nemanja Vidici, Rio Ferdinand, Nani, Patrice Evra şi Anderson" Totodată, acesta a mai adăugat că ar vrea să poată juca până îl „lasă picioarele", dar să o facă în aşa fel încât să rămână pe "prima pagină a istoriei, alături de Maradona şi Pele"

12-03-2009, 08:50 PM
Suporterii Realului îi cer lui Florentino Perez transferuri noi

Doar 15% dintre susţinătorii grupării madrilene sunt mulţumiţi cu lotul actual de jucători, restul de 85% cerând noi întăriri în această iarnă.

Achiziţiile făcute în acestă vară de Florentino Perez, preşedintele clubului de fotbal Real Madrid, nu i-au mulţumit pe deplin pe suporterii echipei. Conform ziarului "Marca", suporterii Realului îi cer lui Perez să opereze noi transferuri în această iarnă.

Într-un sondaj realizat de ziarul madrilen, doar 15% dintre susţinătorii grupării din Madrid au declarat că sunt mulţumiţi cu lotul actual de jucători. Restul de 85% cred că Florentino Perez va trebui să-l întărească cu jucători noi. Iar asta, în condiţiile în care în vară au fost aduşi Cristiano Ronaldo, Kaka, Xavi Alonso, Benzema, Albiol, Arbeloa, Garay şi Granero.

Majoritatea participanţilor la acest sondaj sunt de părere că Real Madrid are nevoie de un mijlocaş lateral şi un fundaş lateral. De asemenea, 20% dintre cei care au votat consideră că Real Madrid are nevoie de un jucător bun organizator la mijlocul terenului, iar 33% cred că ar trebui să se îmbunătăţească jocul pe cele două benzi.

12-08-2009, 06:50 PM
Ronaldo îşi cere scuze fanilor lui Real Madrid pentru eliminarea din meciul cu Almeria

Internaţionalul portughez al lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat la finalul partidei pe care echipa sa a câştigat-o în faţa Almeriei, scor 4-2, că regretă gestul care a dus la eliminarea sa şi le-a cerut scuze fanilor inclusiv pentru penalty-ul ratat, informează AS.

"Sunt un om, am şi eu unele defecte şi se întâmplă să mai greşesc. Totuşi, sunt profesionist şi nu îmi place să ratez sau să pierd. Am fost trist pentru că nu am transformat acea lovitură de la 11 metri şi, din acest motiv, nici nu m-am bucarat la golul pe care l-am marcar ulterior. Am fost eliminat deoarece am reacţionat instinctiv. Pe această cale, vreau să îmi cer scuze suporterilor şi colegilor", a spus fotbalistul lusitan în vârstă de 25 de ani.

Ronaldo primit cartonaşul roşu în minutul 89 al întâlnirii cu Almeria, după ce a lovit intenţionat, cu piciorul, un adversar care iniţial i-a aplicat o lovitură de cot în figură.

Real Madrid a câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 4-2, partida cu Almeria, contând pentru etapa a 13-a din Primera Division. Pentru formaţia antrenată de Manuel Pellegrini au marcat Serfio Ramos (31), Higuaín (73), Benzema (82) şi Cristiano Ronaldo (84), în timp ce pentru oaspeţii, care la un moment dat au condus cu 2-1, au înscris Soriano (58) şi Uche (62).

12-12-2009, 02:15 AM
Cristiano Ronaldo, cel mai rapid fotbalist din lume

Portughezul Cristiano Ronaldo, atacantul echipei spaniole Real Madrid, este fotbalistul cel mai rapid din lume, potrivit unui studiu tehnic, ale cărei rezultate au fost date publicităţii de ziarul german "Der Spiegel".

Cristiano Ronaldo, cel mai rapid fotbalist din lume Conform acestui studiu, internaţionalul lusitan atinge viteza de 33,6 km/h, devansându-l astfel pe mijlocaşul olandez Arjen Robben, jucătorul lui Bayern Munchen, care aleargă cu 32,7 km/h. Robben a fost, de altfel, sprinter în adolescenţă, când participa la cursele de 100 m.

Cei doi sunt urmaţi de englezii Theo Walcott (Arsenal Londra) - 32,7 km/h şi Wayne Rooney (Manchester United) - 32,6 km/h, poziţia a cincea fiind ocupată de olandezul Robin van Persie (Arsenal Londra) - 32,1 km/h.

Viteza celor cinci fotbalişti este, însă, cu peste 10 km/h mai slabă decât cea a celui mai rapid om al planetei, jamaicanul Usain Bolt, recordmanul mondial la 100 m, care aleargă cu 44,7 km/h.

12-14-2009, 07:52 AM
Pepe va fi operat şi va lipsi 6 luni

Fundaşul portughez al lui Real Madrid, Pepe, va fi operat în zilele următoare şi va lipsi de pe teren aproximativ şase luni, după ce s-a accidentat grav în meciul de sâmbătă seară cu Valencia, câştigat cu 3-2, informează ediţia online a Marca.

Jucătorul a fost supus duminică unei rezonanţe magnetice, iar medicii au confirmat că acesta şi-a rupt ligamentele anterioare încrucişate ale genunchiului drept.

Clubul spaniol a anunţat că Pepe urmează să fie operat şi este aşteptat să revină peste şase luni.

Portughezul va rata restul sezonului şi este incert pentru campionatul Mondial din Africa de Sud, competiţie care începe la 11 iunie 2010.

12-15-2009, 04:35 PM
Casillas îi face educație unui copil care-l apostrofează înaintea derby-ului cu Valencia

Dincolo de cele două goluri pe care le-a primit în derby-ul cu Valencia, Iker Casillas a mai avut un motiv de nelinişte în jocul de pe Mestalla.

Înainte de începerea partidei, goalkeeperul a fost apostrogat serios de fanii "liliecilor", care încercau să-i distragă atenţia de la importanţa jocului pe care urma să-l dispute. Casillas a ignorat injuriile, dar s-a arătat deranjat de faptul că un copil nu contenea din a i se adresa pe un ton nu foarte politicos.

Portarul lui Real s-a îndreptat spre el şi i-a spus ameninţător: "Ar trebui să fii mai educat! Nu cred că ai mai mult de 10 ani!". Minorul a părut uimit de faptul că unul dintre cei mai importanţi jucători ai naţionalei Spaniei s-a oprit din pregătire special pentru a discuta cu el, dar a continuat să-l apostrofeze.

12-15-2009, 08:49 PM
Del Bosque afirmă că Sergio Ramos poate fi înlocuitorul lui Pepe la Real Madrid

Selecţionerul echipei naţionale a Spaniei, Vicente Del Bosque, a declarat marţi că fundaşul Sergio Ramos are capacitatea să-l înlocuiască pe colegul său din defensivă, Pepe, care va fi indisponibil timp de şase luni, informează ediţia online a Marca.

Tehnicianul a declarat că nu îl îngrijorează faptul că Sergio Ramos ar putea evolua pe postul de fundaş central, diferit decât cel din echipa naţională, chiar dacă în vara anului viitor va avea loc Campionatul Mondial. "Sergio are capacitatea de a juca pe orice post, eu cred că poate fi chiar şi un bun mijlocaş. Antrenorul lui Real Madrid va fi cel care va decide unde este mai bine să fie folosit", a spus Del Bosque.

Altfel, fostul jucător al lui Real Madrid, Roberto Carlos, a afirmat că el este dispus să evolueze până la vară pentru fosta sa echipă, mai ales că în această lună îi expiră contractul cu Fenerbahce.

Selecţionerul Spaniei s-a referit şi la turneul final care va avea loc anul viitor în Africa de Sud: "Trebuie să fim mai rezervaţi, nu atât de optimişti. Noi nu am câştigat niciodată acest trofeu şi ştiu că vom întâlni adversari foarte dificili. Vrem să ne pregătim cât se poate de bine, iar restul sunt vise. Ştim că putem câştiga, mai ales că suntem campioni europeni, dar nu ne va fi uşor. Lista celor convocaţi este în mare parte gata, dar trebuie să ne preocupăm şi de detalii".

Spania va întâlni în Grupa H a Ligii Campionilor pe Elveţia, Honduras şi Chile.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut