Real Madrid CF
09-02-2009, 08:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Real Madrid Club de Fútbol
Xabi Alonso afirmă că a trebuit să plece de la Liverpool pentru a ajuta clubul
Mijlocaşul spaniol Xabi Alonso, cumpărat în această vară de Real Madrid de la Liverpool, a declarat că echipa engleză a încercat încă de anul trecut să-l vândă pentru a face rost de bani, deşi el nu îşi dorea să plece în acel moment, informează Sky Sports.
Jucătorul a cerut oficial clubului să-l lase să se transfere în luna iulie a acestui an, dar recunoaşte că s-a gândit la plecare încă din vara trecută, când Liverpool a încercat să-l vândă. "A fost o decizie greu de luat. Am petrecut cinci ani foarte frumoşi pe Anfield, unde am simţit cum este să te susţină probabil cei mai buni suporteri din lume. Mereu am fost recunoscător şi nu îi voi uita. Clubul m-a anunţat vara trecută că s-ar putea să mă vândă pentru a face rost de bani pentru transferuri", a spus Alonso. Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani a explicat că nu se aştepta la decizie, dar că până la urmă a fost mulţumit că s-a transferat la Real Madrid. "Atunci nu puteam să accept acest lucru, dar am fost profesionist şi m-am gândit că poate este mai bine să fac o schimbare. Au existat multe zvonuri în legătură cu problemele cu Benitez, însă eu am avut ob bună relaţie profesională cu el. Mereu am încercat să fac ceea ce îmi cere", a adăugat acesta. Xabi Alonso a evoluat la Liverpool din 2004, după ce a mai jucat la Real Sociedad şi Eibar, fiind transferat de Real în această vară în schimbul a 30 de milioane de lire sterline. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-21-2009, 03:56 PM
|
|||
|
|||
Van Nistelrooy s-a accidentat la primul meci oficial după o pauză de nouă luni
Atacantul olandez al lui Real Madrid, Ruud van Nistelrooy, care duminică a revenit pe gazon după nouă luni de absenţă, a suferit o accidentare la muşchii coapsei chiar în momentul în care a marcat al cincilea gol al echipei sale în victoria cu Xerez, scor 5-0, din etapa a 3-a, informează Marca.
Vârful în vârstă de 33 de ani se confruntă cu probelme la cvadricepsul coapsei stângi şi va fi supus unui control medical amănunţit pentru a i se stabili natura exactă a leziunii şi perioada de indisponibilitate. Van Nistelrooy l-a înlocuit pe Cristiano Ronaldo în minutul 79 al partidei de pe Santiago Bernabeu, iar 10 minute mai târziu a marcat reuşita cu numărul cinci a grupării madrilene, după care a acuzat dureri în zona coapsei stângi. Meciul cu Xerez a consemnat primul joc oficial din acest sezon pentru fostul atacant al lui Manchester United, care în decembrie 2008 a suferit o gravă accidentare la genunchi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-24-2009, 04:06 PM
|
|||
|
|||
Raul a devenit fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate pentru Real în campionat
Căpitanul formaţiei spaniole Real Madrid, Raul Gonzalez Blanco, a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri de campionat disputate pentru formaţia din Madrid (524), după ce l-a depăşit pe Manolo Sanchis, informează site-ul oficial al grupării.
Raul, care a intrat în locul lui Higuain în meciul cu Villarreal, câştigat cu 2-0, a ajuns la 524 de partide de campionat jucate pentru Real Madrid, în timp ce Sanchis avea 523. Sanchis a evoluat pentru gruparea de pe stadionul Santiago Bernabeu între 1983 şi 2001, acesta depăşind recordul de apariţii al lui Santillana. Raul mai trebuie să joace un meci pentru a-l ajunge pe Sanchis, care are 708 meciuri jucate pentru Real Madrid în toate competiţiile. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-24-2009, 08:25 PM
|
|||
|
|||
Cristiano Ronaldo afirmă că reuşitele sale i se datorează şi antrenorului Pellegrini
Internaţionalul portughez al lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, s-a declarat încântat de startul bun de sezon pe care îl are ehipa sa şi crede că reuşitele sale sunt o consecinţă a faptului că se simte foarte bine în sistemul de joc gândit de antrenorul Manuel Pellegrini, informează Marca.
Atacantul în vârstă de 24 de ani a deschis scorul în victoria cu Villarreal, scor 2-0, marcând al cincilea gol în Primera Division şi a al şaptelea din această stagiune. "A fost un meci dificil împotriva unui adversar incomod. Meritul nostru este că am reuşit să deschidem scorul foarte rapid, iar apoi am controlat jocul. Este foarte important că nu am făcut niciun pas greşit în acest start de sezon şi cred că jocul nostru poate fi şi mai bun. Personal, sunt foarte fericit că înscriu meci de meci, iar prin evoluţiile mele ajut echipa să câştige. Trebuie să le mulţumesc colegilor, dar şi antrenorului, care ştie să îmi pună în valoare calităţile", a spus Ronaldo. Real Madrid s-a impus, miercuri seară, în deplasare, scor 2-0, în partida cu Villareal, şi are maximum de puncte după primele patru etape din campionatul Spaniei. Fostul jucător al lui Manchester United a deschis scorul în minutul 2, în urma unei acţiuni personale, iar brazilianul Kaka a transformat un penalty în minutul 74 şi a marcat primul său gol oficial pentru gruparea antrenată de Manuel Pellegrini. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-27-2009, 11:49 AM
|
|||
|
|||
Benzema: "La altă echipă statutul de rezervă m-ar fi deranjat, la Real nu se pune problema"
Atacantul lui Real Madrid, Karim Benzema, a declarat, sâmbătă, că acceptă concurenţa de la noua sa echipă de club şi susţine că nu se va supăra pe tehnicianul Manuel Pellegrini dacă acesta va hotărî să îl ţină mai mult pe banca de rezerve, informează L'Equipe.
"Antrenorul decide cine merită şi cine nu să intre în teren. Suntem foarte mulţi jucători în lot, însă Real este angrenată în multe competiţii, are peste 70 de partide pe sezon şi sunt sigur că ne va veni rândul fiecăruia să jucăm. Cert este că la altă echipă statutul de rezervă îmi putea cauza probleme, însă aici nu se pune problema", a spus Benzema. Atacantul francez Karim Benzema a fost transferat în această vară de Real Madrid de la Lyon pentru suma de 40 de milioane de euro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-28-2009, 04:21 PM
|
|||
|
|||
Drenthe l-a sunat pe Marc Bertran şi i-a cerut scuze după ce i-a rupt piciorul
Jucătorul echipei Real Madrid, Royston Drenthe, l-a sunat, luni, pe fundaşul celor de la Tenerife, Marc Bertran, i-a cerut scuze şi s-a interesat de starea lui sănătate, după ce în partida de sâmbătă din Primera Division i-a provocat o fractură de tibie, informează cotidianul AS.
Drenthe l-a accidentat pe Bertran în minutul 36 al partidei dintre Real Madrid şi Tenerife, scor 3-0, iar în urma fracturii de tibie, jucătorul va fi nevoit să stea în afara gazonului aproximativ 4 luni Jucătorul lui Tenerife a anunţat că vinerea viitoare va organiza o conferinţă de presă la sediul clubului pentru a anunţa care este exact starea lui de sănătate, pe motiv că nu vrea să fie sunat în fiecare zi să fie întrebat cum se simte, mai ales că nu este foarte bine. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-01-2009, 11:16 PM
|
|||
|
|||
Pellegrini laudă caracterul pe care l-au arătat jucătorii lui Real în victoria cu Getafe
Antrenorul lui Real Madrid, Manuel Pellegrini, a declarat că succesul cu scorul de 2-0 în faţa lui Getafe este foarte important pentru moralul elevilor săi, în contextul în care vicecampioana Spaniei nu a obţinut decât un punct în ultimele trei partide oficiale, informează site-ul clubului.
"A fost un meci extrem de important pentru noi, deoarece am venit după o serie de rezultate negative. Sper că acest succes ne va ajuta să obţinem un rezultat pozitiv în deplasarea de la Milano. Fanii noştri aveau nevoie de o asemenea victorie şi vreau să le mulţumesc pentru suportul pe care ni l-au acordat. De asemenea, doresc să-i felicit şi pe jucători. Au dat dovadă de mult caracter şi unitate de grup. Nu cred că acel cartonaş roşu ne-a ajutat, mai ales că a fost acordat gratuit, iar noi, în acele momente, am fost la conducerea jocului", a spus tehnicianul uruguayan. Pellegrini, despre care presa iberica a scris înaintea confruntării de sâmbătă ca ar putea fi demis în cazul unui eşec, a spus că nu se gândeşte la postul său: "Nu sunt îngrijorat de ce au spus unii despre noi în ultimele zile. În prezent, mă preocupă doar jocul echipei şi mă gândesc numai la ce trebuie să mai îmbunătăţim. Avem un start reuşit de sezon, ne aşteaptă în continuare meciuri grele în toate competiţiile şi, cel mai important, este să devenim un grup omogen şi unit". Real a trecut sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-0, de concitadina Getafe, la care fostul internaţional român Cosmin Contra nu a fost convocat, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a din campionatul spaniol. Pentru gruparea madrilenă, care din minutul 27 a evoluat în inferioritate numerică, după eliminarea fundaşului Raul Albiol, a marcat o "dublă" atacantul argentinian Gonzalo Higuain (53, 56). În urma acestui rezultat, formaţia pregătită de Manuel Pellegrini a acumulat 22 de puncte şi se menţine pe locul secund în clasament, la un punct distanţă de rivala FC Barcelona. Real, care în utlimele trei partide oficiale nu a obţinut decât o remiză, scor 0-0, în etapa trecută, cu Sporting Gijon, va întâlni, marţi, în deplasare, pe AC Milan, în runda a 4-a din Grupa C a Ligii Campionilor. Tot sâmbătă, în runda a 9-a din Primera Division, campioana en-titre, FC Barcelona, a remizat în deplasarea de la Osasuna, scor 1-1. Echipa catalană a deschis scorul graţie reuşitei lui Keita (72), dar a fost egalată în minutele de prelungiri în urma autogolului fundaşului Gerard Pique (90+3). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-03-2009, 03:32 PM
|
|||
|
|||
Higuain afirmă că Real Madrid va învinge AC Milan pe San Siro
Atacantul lui Real, Gonzalo Higuain, a afirmat luni că echipa sa este capabilă să câştige partida cu AC Milan, din Liga Campionilor, deşi în meciul tur a pierdut în faţa formaţiei italiene cu scorul de 3-2, informează site-ul oficial al grupării din Madrid.
"Nu căutăm răzbunarea. Vrem să demonstrăm cine suntem şi să câştigăm pe San Siro. Obiectivul nostru este să câştigăm cele trei puncte şi să ne calificăm mai departe de pe primul loc în grupă. Avantajul terenului propriu este foarte important în optimi. Eu îmi doresc să ajungem cât de departe posibil. Vrem să avem rezultate cât mai bune în toate cele trei competiţii", a spus Higuain. Jucătorul s-a referit şi la întâlnirea din Cupă cu Alcorcon, după ce Real a pierdut cu 0-4 meciul tur: "Avem puterea să întoarcem rezultatul, însă trebuie să muncim foarte mult ca să facem posibil acest lucru". Higuain a marcat cele două goluri ale lui Real în victoria cu Getafe, dar declară că nu se consideră un salvator al formaţiei. "Echipa merită toate laudele pentru rezultat. A fost o săptămână grea, dar am reuşit să jucăm bine şi să învingem. Am reuşit chiar şi în 10 oameni, ceea ce este şi mai impresionant. A fost o mândrie pentru mine, care am 21 de ani, să fiu aclamat de toţi spectatorii de pe Santiago Bernabeu, dar numărul unu la Real rămâne Raul, pe care îl admir foarte mult", a adăugat acesta. Partida dintre AC Milan şi Real Madrid va avea loc marţi, în Grupa C a Ligii Campionilor. Clasament: 1. AC Milan 6p, 2. Real Madrid 6p, 3. Marseille 3p, 4. FC Zurich 3p. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-06-2009, 06:19 PM
|
|||
|
|||
Raul afirmă că nu este nemulţumit de faptul că a fost rezervă în ultimul timp
Căpitanul lui Real Madrid, Raul Gonzalez, a afirmat joi că nu este deranjat de faptul că la ultimele partide a fost rezervă, deoarece decizia îi aparţine antrenorului Manuel Pellegrini, informează site-ul oficial al grupării spaniole.
"Nu ştiu dacă voi juca în derby-ul cu Atletico Madrid, antrenorul va decide mâine. Echipa s-a descurcat bine în ultimele două partide, dar mereu trebuie să fie în cea mai bună formă şi să profite de fiecare şansă pe care o are. Eu nu trebuie să mă întreb de ce am fost rezervă. Sunt doar un alt jucător din acest lot, trebuie să muncesc. Nu pot să mă plâng de acest sezon, deoarece a fost bun până acum. Eu trebuie să fiu pregătit în fiecare zi, iar antrenorul este singurul care decide primul 11", a spus Raul. El a comentat şi partida cu Atletico: "Mereu este complicat să joci pe stadionul lor. Echipa evoluează mult mai bine după ce şi-a schimbat antrenorul. Meritau să câştige meciul contra lui Chelsea şi acum au mai multă încredere, deşi au fost eliminaţi din Liga Campionilor". Raul a precizat că Guti, despre care presa a scris că are un conflict cu Pellegrini, este un jucător foarte important pentru Real, dar acum se recuperează după o accidentare, nu este pedepsit de antenor. Căpitanul formaţiei spaniole a mai spus că portughezul Cristiano Ronaldo, care poate lipsi încă o lună, trebuie să fie calm şi răbdător, deoarece numai aşa se va recupera complet. Atacantul portughez a plecat joi la Amsterdam, unde va fi consultat de doctorul care l-a operat pe acesta în trecut. "Nu am avut cum să uităm meciul cu Alcorcon pentru că mai avem o partidă cu ei, însă acum ne concentrăm pe întâlnirea din campionat. Nu cred că Atletico va fi afectată de faptul că nu ne-a învins de zece ani. Ştiu sigur că o să fie un meci frumos. Nu ne interesează meciurile Barcelonei. Noi trebuie să câştigăm cât mai multe pentru a ne atinge obiectivele. Antrenorul ştie exact ce vrea, dar acum este un proiect nou la club şi este greu ca lucrurile să meargă perfect de la început. Nu ne gândim la o posibilă criză, ci numai la victorie", a mai spus Raul. Acesta a adăugat că nu crede că fotbaliştii valoroşi vor evita să se mai transfere în Spania din cauza faptului că guvernul a mărit impozitul. Meciul dintre Atletico Madrid şi Real Madrid va avea loc sâmbătă, în etapa a 10-a din Primera Division. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-08-2009, 05:55 PM
|
|||
|
|||
Pellegrini afirmă că Real merita să câştige mai detaşat derby-ul cu Atletico
Antrenorul lui Real Madrid, Manuel Pellegrini, a declarat la finalul partidei cu Atletico Madrid, scor 3-2, că este mulţumit de atitudinea eleviilor săi şi apreciază că echipa sa se află pe o pantă ascendentă, informează cotidianul Marca.
"Am marcat de trei ori şi am mai ratat cateva ocazii mari. Am controlat jocul până la eliminarea lui Ramos, moment în care Atletico a devenit foarte periculoasă. Personal, cred că scorul nu reflectă realitatea din teren, întrucât am condus cu 3-0, am dominat şi puteam să mai înscriem şi alte goluri. Sunt satisfăcut că am continuat seria rezultatelor pozitive şi mă bucur să văd progresul pe care l-au făcut jucătorii mei. Cu toate acestea, încă mai sunt multe lucrui de pus la punct în jocul nostru", a spus tehnicianul chilian, care a bifat victoria cu numărul 100 din cele 200 de meciuri pe care le are la activ în Primera Division. De cealaltă parte, antrenorul lui Atletico, Quique Sanchez Flores, admite că înfrâgerea suferită în faţa rivalei Real este una "dureroasă" pentru toţi susţinătorii clubului şi precizează că echipa sa trebuie să fie mai unită ca niciodată pentru a ieşi din zona retrogradării: "A fost o partidă care a început cum nu se poate mai prost pentru noi. Faptul că am primit gol chiar în debutul partidei ne-a afectat în plan pshihologic. Chiar dacă am avut un handicap de trei goluri, în final, cu puţin noroc, am fi putut obţine un punct. Acum însă, situaţia este extrem de neplăcută pentru toată lumea care este implicată la acest club. Trebuie să facem tot posibilul ca să câştigăm următoarele meciuri şi să urcăm în clasament". Real Madrid s-a impus, sâmbătă, în etapa a 10-a din Primera Division, pe terenul concitadinei Atletico cu scorul de 3-2 şi se menţine pe locul secund în clasament, la un singur punct în spatele rivalei FC Barcelona, care, în aceeaşi rundă, a învins, acasă, scor 4-2, pe Mallorca. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut