Real Madrid CF
08-26-2009, 09:08 PM
|
|||
|
|||
RE: Real Madrid Club de Fútbol
Benzema: "Vreau să devin cel mai bun jucător din lume!"
Aceastra este declaratie facuta de Karim Benzema, miercuri, într-un interviu, că obiectivul său este să devină cel mai bun jucător din lume, informează Marca. "Atunci când nu eşti cel mai bun din lume, înseamnă că trebuie să progresezi. Toţi avem un obiectiv în carieră. Al meu este să fiu cel mai bun jucător din lume", a declarat, într-un interviu acordat publicaţiei L'Equipe, Benzema, care este cel mai bun marcator al formaţiei spaniole în perioada de pregătire, cu cinci goluri. Jucătorul a mărturisit, de asemenea, că transferul de la Olympique Lyon la Real Madrid i-a schimbat viaţa. "La Madrid este diferit faţă de Lyon, unde am jucat din 2005. Pe Santiago Bernabeu nu este suficient să marchezi goluri, trebuie să faci şi spectacol. Viaţa mea s-a schimbat cu adevărat. Există atât de multă pasiune aici. Este o nebunie", a mai spus jucătorul. Benzema a menţionat că se simte bine alături de jucători precum Cristiano Ronaldo, Raul şi Kaka şi că este sigur că a câştigat un loc de titular în meciul din prima etapă a campionatului Spaniei. sursa si link: http://boomsport.prosport.ro/uefa-champi...me-4804744 Vlad Tzepesh: "Nu este decat o cale! Inainte sau in sus!!" |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
20 Musafir(i)
20 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut