Real Madrid CF
11-06-2009, 06:19 PM
|
|||
|
|||
RE: Real Madrid Club de Fútbol
Raul afirmă că nu este nemulţumit de faptul că a fost rezervă în ultimul timp
Căpitanul lui Real Madrid, Raul Gonzalez, a afirmat joi că nu este deranjat de faptul că la ultimele partide a fost rezervă, deoarece decizia îi aparţine antrenorului Manuel Pellegrini, informează site-ul oficial al grupării spaniole.
"Nu ştiu dacă voi juca în derby-ul cu Atletico Madrid, antrenorul va decide mâine. Echipa s-a descurcat bine în ultimele două partide, dar mereu trebuie să fie în cea mai bună formă şi să profite de fiecare şansă pe care o are. Eu nu trebuie să mă întreb de ce am fost rezervă. Sunt doar un alt jucător din acest lot, trebuie să muncesc. Nu pot să mă plâng de acest sezon, deoarece a fost bun până acum. Eu trebuie să fiu pregătit în fiecare zi, iar antrenorul este singurul care decide primul 11", a spus Raul. El a comentat şi partida cu Atletico: "Mereu este complicat să joci pe stadionul lor. Echipa evoluează mult mai bine după ce şi-a schimbat antrenorul. Meritau să câştige meciul contra lui Chelsea şi acum au mai multă încredere, deşi au fost eliminaţi din Liga Campionilor". Raul a precizat că Guti, despre care presa a scris că are un conflict cu Pellegrini, este un jucător foarte important pentru Real, dar acum se recuperează după o accidentare, nu este pedepsit de antenor. Căpitanul formaţiei spaniole a mai spus că portughezul Cristiano Ronaldo, care poate lipsi încă o lună, trebuie să fie calm şi răbdător, deoarece numai aşa se va recupera complet. Atacantul portughez a plecat joi la Amsterdam, unde va fi consultat de doctorul care l-a operat pe acesta în trecut. "Nu am avut cum să uităm meciul cu Alcorcon pentru că mai avem o partidă cu ei, însă acum ne concentrăm pe întâlnirea din campionat. Nu cred că Atletico va fi afectată de faptul că nu ne-a învins de zece ani. Ştiu sigur că o să fie un meci frumos. Nu ne interesează meciurile Barcelonei. Noi trebuie să câştigăm cât mai multe pentru a ne atinge obiectivele. Antrenorul ştie exact ce vrea, dar acum este un proiect nou la club şi este greu ca lucrurile să meargă perfect de la început. Nu ne gândim la o posibilă criză, ci numai la victorie", a mai spus Raul. Acesta a adăugat că nu crede că fotbaliştii valoroşi vor evita să se mai transfere în Spania din cauza faptului că guvernul a mărit impozitul. Meciul dintre Atletico Madrid şi Real Madrid va avea loc sâmbătă, în etapa a 10-a din Primera Division. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
23 Musafir(i)
23 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut