Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
12-17-2009, 05:35 PM
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
Avram: "Arbitrajul a depasit criza"

Vasile Avram, conducatorul Comisiei Centrale a Arbitrilor, este de parere ca arbitrajul romanesc a depasit criza pe care a traversat-o de-a lungul anului 2009.

Seful arbitrilor a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca intrevederea avuta cu presedintii de cluburi din Liga I a fost un succes si s-a ajuns la concluzia ca atat "fluierasii", cat si forul care ii coordoneaza, au trecut peste dificultatile intampinate in vara, cand au fost arestati conducatori de echipe, arbitri si chiar si presedintele CCA de la momentul respectiv.

"Am avut o discutie plecat a de la un demers facut de noi, in sensul ca am considerat normal sa avem o intalnire cu presedintii de cluburi din Liga I si o sa incercam sa avem o intrevedere si cu presedintii din ligile inferioare. Am considerat ca e foarte important sa stam fata in fata si noi, cei din Comisia Centrala a Arbitrilor, sa aflam problemele care ii framanta mai mult pe conducatorii de cluburi, legate de arbitraj. Ca elemente iesite din discutii pot spune ca totusi arbitrajul si arbitrii din Romania au depasit criza in care se aflau, au depasit criza legata de aducerea arbitrilor straini si chiar si criza din vara, cand au fost arestati conducatori de cluburi, arbitri si chiar conducatori de arbitri", a declarat Vasiel Avram, in cadrul emisiunii "Comitetul de urgenta".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai - Sebi Raducu - 12-17-2009 05:35 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut