Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
09-02-2009, 11:23 PM
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
Alexandru Deaconu: "Sîntem afectaţi că au venit arbitri străini, dar nu avem ce face"

Arbitrul Alexandru Deaconu consideră că prestaţiile cavalerilor fluierului din România în debutul stagiunii nu au justificat decizia Comitetului Executiv de a permite aducerea brigăzilor din străinătate la derby-urile Ligii I.

"Nu cred că au fost motive pentru a fi aduşi arbitri străini, dar nu a fost decizia noastră. Există o frustrare, însă nu am putut să facem nimic pentru a influenţa votul. Nu ştiu ce s-a încercat în ceea ce priveşte fosta conducere a CCA, eu nu ştiu nimic. Aş vrea ca cei care au informaţii să iasă şi să spună asta în public. Era normal ca suspiciunea să planeze asupra arbitrilor după scandalul din finalul stagiunii precedente, acum cred că e altceva", a spus Deaconu la Culise pe GSP TV.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai - Sebi Raducu - 09-02-2009 11:23 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
26 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut