Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
09-27-2009, 12:56 PM
|
|||
|
|||
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
Ion Craciunescu: "Daca exista arbitri care se dopeaza, acestia sunt intr-o mare eroare"
Fostul arbitru, Ion Craciunescu a declarat in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca stie de faptul ca in arbitrajul din Romania au aparut anumiti arbitri care se dopeaza inaintea unui meci de fotbal si este de parere ca daca se practica aceasta metoda, cei care o fac sunt intr-o mare eroare.
"Se poate intampla ca arbitrii sa se dopeze inaintea unui meci, am auzit de asta. Pana la urma constiinta unora este impusa de anumite rigori ale legii. La arbitrii nu stiu ce substante se folosesc, insa cred ca cine face asta este intr-o mare eroare. Probabil ca fac asta pentru a trece anumite teste fizice. Nu sunt un bautor de cafea, insa am auzit ca o jumatate de ceasca de cafea cu zahar este foarte recomandata. Arbitrii fac performanta la o varsta in care altii au intrerupt demult sportul de performanta. In contextul asta, in care nu este prea multa stiinta, iti mai si fortezi organismul artificial, este extrem de periculos. Marius Avram a fost trecut pe merit pe lista UEFA. Nu vad nicio presiune asupra lui, chiar daca este fiul sefului din arbitraj. Cred ca arbitrul Coltescu nu ar trebui sa fie in afara acestei liste. Istvan Kovac este, dupa parerea mea, sub Coltescu, insa va trebui sa creasca fiind foarte tanar. Nu au mai aparut alti arbitrii decat cei pe care ii stim. Nu sunt cautati si una peste alta au niste probleme foarte mari. S-au facut niste declaratii in care sindicatul arbitrilor nu a fost de acord. Am inteles ca in urma acestei pereri, arbitrul respectiv va fi "decapitat". In Romania nu poti sa-ti spui parerea sincer pentru ca esti dat la o parte. Primul semnal l-au dat prin mine si vor mai urma. Nu m-am gandit niciodata ca noi vom avea o comisie de arbitraj asa cum se prezinta ea acum. Am impresia ca este un fel de campanie electorala sau preelectorala.", a declarat Ion Craciunescu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
32 Musafir(i)
32 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut