Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
10-20-2009, 02:31 PM
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
Alexandru Tudor a fost oprit de la delegări până la clarificarea situaţiei sale medicale

Arbitrul Alexandru Tudor a fost oprit de la delegări până la clarificarea situaţiei sale medicale, el fiind în momentul de faţă suspect de varicelă, a declarat, marţi, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram.

"Alexandru Tudor a fost oprit de la delegări, atât pentru prestaţia din meciul Rapid-CFR Cluj, cât şi din cauza stării sale de sănătate. A fost oprit până se va şti clar ce are şi, după aceea, dacă va fi cazul, se vor dispune alte măsuri. În momentul de faţă facem supoziţii, nu există niciun act oficial că el ar avea varicelă. Observatorul partidei, Dan Petrescu, a fost oprit şi el de la delegări pentru că nu mi-a comunicat că Tudor ar avea probleme", a spus Avram, care a adăugat că şi asistentul Sebastian Gheorghe a fost oprit de la delegări din cauza prestaţiei slabe.

Oficialul CCA a mai afirmat că a discutat cu Alexandru Tudor de două ori în săptămâna premergătoare meciului din Giuleşti, însă acesta nu i-a comunicat că ar avea probleme de sănătate: "Alexandru Tudor a arbitrat în preliminariile CM, m-a sunat după joc şi era bucuros că a arbitrat bine. L-am felicitat, dar nu mi-a spus nimic că ar avea probleme de sănătate. Vineri m-a sunat iar şi am purtat o discuţie amicală, dar din nou nu mi-a comunicat nimic. Nu mă disculp, pentru că am puterea să-mi asum responsablităţi, dar chiar nu ştiam că are probleme de sănătate, am aflat acest lucru de la televizor. Sunt supărat că nu a venit să vorbească cu mine. Şi după joc am încercat să dau de el, dar nu am putut. În ultimele două zile s-a antrenat în fiecare dimineaţă, iar acest lucru poate să-l confirme fiul meu, pentru că s-a pregătit cu el".

Vasile Avram spune că dacă ştia chiar şi cu o oră înaintea meciului Rapid-CFR Cluj de problemele de sănătate ale lui Tudor, îl putea înlocui cu un alt central: "Tudor ar fi trebuit să stea în carantină, pentru că ştiu cât de gravă este boala. Chiar şi cu o oră înainte dacă ştiam, găseam o soluţie să îl înlocuiesc. Nu vreau să cred că mi-a ascuns. Am impresia că a tratat totul superficial, ca un copil de 7-8 ani. Am discutat cu Cristi Nica, care i-a fost asistent la meciul din preliminarii şi mi-a spus că nu a văzut nici el nimic. Tudor nu i-a spus nici lui Dan Petrescu că ar avea ceva".

Pe de altă parte, preşedintele CCA a mai declarat că arbitrul Cristian Balaj şi asistentul Zoltan Szekely au fost avertizaţi după prestaţia lor de la meciul FC Braşov-Dinamo.

În final, Vasile Avram a precizat că derby-ul Steaua-Rapid, din etapa a 11-a a Ligii I, va fi condus de o brigadă FIFA din Austria, şi a adăugat că Universitatea Craiova nu va mai primi brigăzi de arbitri la următoarele meciuri dacă nu îşi va achita restanţele cu privire la baremurile de arbitraj.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai - Sebi Raducu - 10-20-2009 02:31 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut