Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
10-28-2009, 10:29 PM
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
Marian Bordean: "Am muncit 12 ani să ajung în Liga I, iar acum mi s-a tăiat capul"

Centralul sibian Marian Bordean a declarat, miercuri, că i se pare dură decizia Comisiei Centrale a Arbitrilor de a-l retograda fără a mai putea avea posibilitatea de a conduce partide în Liga I, însă susţine că nu se va lăsa de arbitraj.

"Am greşit, ar fi stupid să nu recunosc asta, însă decizia mi se pare dură. Au fost greşeli, poate mai mari ca ale mele, care nu au fost taxate cu aceeaşi măsură. Mă aşteptam să fiu retrogradat doar la liga a doua, dar în niciun caz la judeţ. Credeam că mai pot conduce meciuri la liga a doua fără să mai dau concurs de promovare, pentru că la aceste teste am şanse infime să mai revin în eşalonul secund. Am muncit 12 ani să ajung aici, iar acum mi s-a tăiat capul. În Liga I e foarte greu, dacă mi se întâmpla asta în liga a doua nu era aşa de grav", a spus Bordean.

Centralul susţine că în ciuda a ceea ce i s-a întâmplat, nu se va lăsa de arbitraj, şi va încerca din greu să revină în eşalonul al doilea: "Îmi e foarte greu în momentul de faţă, însă nu mă voi lăsa de arbitraj. Îmi place prea mult să arbitrez ca să renunţ. O să lupt din greu să revin în liga a II-a, oricare ar fi sacrificiile, pentru că am mai fost în trecut retrogradat şi am avut puterea să revin. Vreau ca în zilele următoare să am o discuţie lămuritoare cu domnul Vasile Avram, şi i-aş fi recunoscător dacă ar dori să vorbim".

Marian Bordean a condus 3 partide în acest sezon în Liga I, iar în două dintre ele, Unirea Alba Iulia-FC Braşov şi FC Timişoara-Universitatea Craiova, a comis greşeli şi a fost reţinut de la delegări. În meciul Pandurii Târgu Jiu-Unirea Urziceni, din etapa a 11-a a Ligii I, Bordean a fost rezervă şi a primit un calificativ foarte slab din partea observatorului, deoarece nu s-a achitat corespunzător de sarcini.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai - Sebi Raducu - 10-28-2009 10:29 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut