Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
11-04-2009, 03:53 PM
|
|||
|
|||
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
Huzu consideră că fosta conducere trebuie rechemată după interzicerea arbitrilor străini
Fostul preşedinte al CCA, Aron Huzu, a declarat, marţi, că, în urma deciziei CEx de a interzice arbitrii străini din retur, fosta conducere a arbitrajului ar trebui reinstalată, deoarece s-a dovedit că a avut dreptate când le-a luat apărarea arbitrilor români.
"Sunt mâhnit şi mă doare faptul că am plecat tocmai din cauza faptului că s-au dorit arbitri străini, iar acum s-a ajuns la ceea ce doream noi. Acum îmi accept condiţia, nu am ce face, dar în mod normal, fosta echipă de la CCA ar trebui chemată înapoi. Noi tocmai pentru asta am militat şi am demisionat, pentru că voiam să avem arbitri români în Liga I, pentru că doar aşa poate creşte în valoare fotbalul nostru. Totuşi, am mulţumirea că s-a ajuns acolo unde am dorit noi. A fost sacrificată o echipă atunci, dar avem satisfacţia că am ajuns unde trebuie cu arbitrajul", a spus Huzu. Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis, marţi, ca din returul sezonului curent să nu mai fie delegaţi arbitri străini la meciurile din Liga I, ca urmare a faptului că forul condus de Mircea Sandu a semnat Convenţia UEFA în domeniul arbitrajului. Aron Huzu, împreună cu restul echipei sale, a demisionat pe 19 august din funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor ca urmare a faptului că membrii Comitetului Executiv au decis ca meciurile din primul eşalon să poată fi arbitrate de brigăzi din străinătate. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)
9 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut