Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valencia CF
12-15-2009, 08:50 PM
RE: Valencia CF
Atacantul Alejandro Dominguez afirmă că a renunţat la bani pentru a semna cu Valencia

Noua achiziţie a Valenciei, atacantul argentinian Alejandro Dominguez, a declarat, marţi, că ales oferta grupării de pe Mestalla pentru a avea şanse mai mari să fie convocat la Cupa Mondială din 2010 şi admite că a declinat contracte mai avantajoase din partea altor cluburi, informează Marca.

"Este adevărat că am renunţat la contracte mult mai bănoase pentru a juca la Valencia. Am pus înaintea banilor alte aspecte, cum ar fi cel al performanţei sportive. De asemenea, m-am gândit că îmi este mai uşor să ajung din Primera Division la turneul final de anul viitor. Mi-aş dori să repet performanţele pe care alţi conaţionali de-ai mei, precum Mario Kempes, Claudio Lopez sau Pablo Aimar, le-au avut la acest club", a spus fotbalistul sud-american în vârstă de 28 de ani.

Dominguez a semnat luni cu formaţia iberică o înţelegere valabilă până în 2012, din postura de jucător liber de contract. Internaţionalul argentinian a evoluat în stagiunea trecută pentru Rubin Kazan, iar de curând a primit distincţia pentru cel mai valoros jucător din campionatul Rusiei. Acesta a mai activat în cariera sa la River Plate şi Zenit Sankt Petersburg.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Valencia CF - Marius_Black - 12-09-2009, 04:03 AM
RE: Valencia CF - Marius_Black - 12-09-2009, 04:11 AM
RE: Valencia CF - Sebi Raducu - 12-15-2009 08:50 PM
RE: Valencia CF - Marius_Black - 12-15-2009, 09:37 PM
RE: Valencia CF - Sebi Raducu - 12-15-2009, 09:40 PM
RE: Valencia CF - Marius_Black - 12-15-2009, 09:52 PM
RE: Valencia CF - Sebi Raducu - 12-18-2009, 09:26 PM
RE: Valencia CF - Sebi Raducu - 12-27-2009, 12:11 PM