Chestionar: Care va fi pozitia ocupata de Valencia la finalul editiei 09-10? Acest chestionar este închis. |
|||
1-3 | 1 | 50.00% | |
4-8 | 1 | 50.00% | |
9-14 | 0 | 0% | |
15-20 | 0 | 0% | |
Total | 2 voturi | 100% |
* Aţi votat pentru acest element. | [Arată rezultate] |
Valencia CF
11-29-2009, 05:52 AM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 11-29-2009 05:53 AM de Marius_Black.)
|
|||
|
|||
RE: Valencia CF
Valencia lipsită de noroc pierde două puncte pe teren propriu
Echipa condusă de Unai Emery a preluat inițiativa meciului încă din primul minut însă norocul în fața porții a dus la pierderea a două puncte care i-ar fi dus pe lilieci pe treapta a 2 a a podiumului în Primera. De-a lungul primei reprize jocul a curs într-o singură direcție, spre poarta lui Aouate.Elevii lui Unai Emery având multe ocazii clare de gol dar s-au lovit de zidul apărării mallorquine care s-a dovedit a fi aproape impenetrabil. Singura dată cand apărarea a cedat a fost în minutul în minutul 48 când după un corner executat la marginea careului mare de Mata, Banega a recentrat pe jos și El Guaje Villa trimite mingea în plasă din apropiere. Începând cu acel moment au ieșit la joc și jucătorii lui Gregorio Manzano ritmul partidei devenind mult mai alert. Valencia a continuat însă să rateze în continuare cu lejeritate, Joaquin lovind chiar bara din dreapta lui Aouate. Manzano reacționează și el trimițând pe teren atacanții de pe bancă Pezzolano și Webo în căutarea golului egalizator. Golul de 1 la 1 avea să vină în minutul 85 după un penalty obținut de Gonzalo Castro. Borja Valero avea să execute penalty-ul și să restabilească egalitatea de pe tabelă. Începând de aici nu s-a mai putut juca fotbal. Unai rectifică în ultimul moment ultima sa înlocuire alegând să-l trimită pe teren pe Zigic și nu pe Marchena cum intenționase dar atacurile haotice ale liliecilor până la final aveau să fie în zadar. Mallorca și-a atins obiectivul, a obținut un punct prețios pe Mestalla. Fișa tehnică a meciului: Valencia CF: César, Bruno, David Navarro, Dealbert, Mathieu (Zigic, m.87), Pablo Hernández (Alexis, m.81), Albelda, Banega, Mata, Silva (Joaquín, m.29), Villa. RCD Mallorca: Aouate, Josemi, Ramis, Nunes, Ayoze, Borja, Martí, Suárez (Julio Álvarez, m.68), Castro, Casadesús (Pezzolano, m.81) ,Aduriz (Webó, m.77). Au marcat: 1-0,m.47: Villa. 1-1, m.85: Borja, din penalty. Arbitru:Eduardo Iturralde González Cartonașe galbene:Banega, Zigic și Villa de la Valencia iar de la Mallorca Ayoze, Aouate, Josemi și Aduriz. La această partida au asistat 40.000 de spectatori. ''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Valencia CF - Daniel - 08-06-2009, 03:41 AM
RE: Valencia CF - Marius_Black - 11-28-2009, 03:03 AM
RE: Valencia CF - Marius_Black - 11-28-2009, 03:14 PM
RE: Valencia CF - Marius_Black - 11-29-2009 05:52 AM
RE: Valencia CF - Marius_Black - 12-02-2009, 06:02 PM
RE: Valencia CF - Marius_Black - 12-03-2009, 03:40 PM
RE: Valencia CF - Marius_Black - 12-03-2009, 07:14 PM
RE: Valencia CF - Marius_Black - 12-03-2009, 07:26 PM
|