Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Victoras Iacob (nr. 20- Iraklis Salonic)
09-07-2009, 11:15 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-07-2009 11:16 AM de soriyn1.)
Victoras Iacob (nr. 20- Iraklis Salonic)
Pareri despre atacantul care in sezonul 2005-2006 facea furori in Cupa UEFA prin golurile inscrise pentru Steaua Bucuresti.
Se pare ca pana acum romanii fac legea la Salonic. Sa speram ca o vor tine tot asa.

CATALIN HILDAN, UNICUL CAPITAN!!! TE VOM IUBI MEREU!!!Angel
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-14-2009, 12:44 PM
RE: Victoras Iacob (nr. 20- Iraklis Salonic)
Dică şi Iacob au fost integralişti pentru Iraklis în partida cu AEK Atena, scor 0-1

Iraklis Salonic a fost învinsă, duminică, în deplasare, de AEK Atena, scor 0-1, partidă din etapa a 5-a a campionatului grec în care românii Dică şi Victoraş Iacob au fost integralişti pentru oaspeţi, informează presa greacă.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Kafes (12).

În urma acestui rezultat, AEK Atena a urcat pe locul 3 în clasament, cu 6 puncte, în timp ce echipa lui Oleg Protasov coboară pe poziţia a 8-a şi are 4 puncte.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
09-20-2009, 02:50 AM
Victoraş Iacob a marcat în meciul Iraklis - Larissa

Atacantul român Victoraş Iacob a marcat golul victoriei formaţiei Iraklis Salonik în partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Larissa, scor 2-1 (0-0), în runda a IV-a din prima ligă elenă.

Fostul atacant al Stelei, care a intrat pe teren în minutul 46, a înscris în minutul 71, cealaltă reuşită a gazdelor fiind semnată de Epstein '65. Golul de onoare al oaspeţilor a fost înscris de Hazeira '70.

Iacob a primit un cartonaş galben, în minutul 84.

''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
10-31-2009, 09:17 PM
Victoras Iacob: "Oleg Protasov n-a mai vrut sa continue"

Fostul atacant al Stelei, Victoras Iacob a vorbit despre situatia existenta in prezent la clubul sau, Iraklis Salonic, grupare unde mai activeaza si Nicolae Dica.

"A fost o serie de rezultate nefavorabile coroborata cu iesirea din Cupa Greciei, Oleg Protasov n-a vrut sa mai continue, iar pe cale amiabila s-a desfacut contractul. Imi pare rau, Oleg e un antrenor foarte valoros si ar fi facut treaba aici. Nu ne simtim amenintati pentru ca ne facem treaba, dar e prea devreme sa ne pronuntam. Sper sa nu avem probleme in continuare. Noul antrenor este un grec, fost tehnician la Iraklis, o legenda de-a lor", a declarat Victoras Iacob pentru Sport Total FM.

Referitor la cele intamplate la Steaua, atacantul a vorbit despre investirea lui Mihai Stoichita in functia de antrenor, despre iesirea prematura din Cupa Romaniei si despre conflictul suporterilor cu oamenii din conducerea clubului: "Eu am lucrat cu domnul Stoichita si la Galati am avut rezultate foarte bune. Pentru mine este un antrenor foarte valoros.Steaua n-a excelat niciodata in Cupa Romaniei, nici cand eram noi acolo. Conflictul cu suporterii dureaza de ceva timp si sper sa se stinga. Ei inseamna foarte mult pentru Steaua, si cred ca echipa n-are aceeasi forta fara ei."

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
11-02-2009, 06:46 PM
Victoras Iacob a marcat pentru Iraklis Salonic

Atacantul român Victoraş Iacob a marcat golul prin care echipa sa de club, Iraklis Salonic, a câştigat, cu 1-0, disputa cu Asteras Tripolis.

Iacob a fost integralist la Iraklis şi a marcat golul victoriei în minutul 89, după ce, în minutul 42, şi-a trecut în cont un cartonaş galben.

La Iraklis a fost titular şi Nicolae Dică, fostul atacant al Stelei fiind înlocuit, în minutul 60, cu Dimitris Yiantsis.

Într-un alt meci din Grecia, Kavala a trecut, cu 3-0, de Panthrakikos, prin golurile marcate de Siontsis, Ioannou şi Onwuachi. La oaspeţi, Daniel Orac şi Marius Mitu au fost uitaţi pe banca de rezerve.

Iacob: "Victoria pe care am obtinut-o e buna pentru moral"
Atacantul formatiei Iraklis Salonic, Victoras Iacob, este fericit dupa ce a inscris golul victoriei pentru echipa sa in meciul cu Asteras Tripolis, din campionatul Greciei.

"Jancker" a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca acest triumf va ajuta moralul gruparii la care evolueaza impreuna cu un alt roman, Nicolae Dica si spera ca, la finalul actualei stagiuni, Iraklis sa ocupe un loc de play-off.

"A fost un meci destul de greu, pentru ca veneam dupa o serie de infrangeri. A fost ceva presiune, dar e bine ca am castigat, pana la urma, pentru moralul echipei. Golul a fost o formalitate. A fost un sut la poarta, apoi o recentrare cu capul a unui coleg si eu am impins in poarta din cinci metri. Noul antrenor e foarte linistit. Pur si simplu mi-a strans mana si mi-a zis bravo. In primul rand e datoria mea sa inscriu, ca atacant. Bucuria era imensa, dar antrenorul asa se manifesta, mai rezervat. Speram ca la final sa apucam un loc de play-off", a declarat Victoras Iacob, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol".

11-05-2009, 08:50 PM
A inscris golul victoriei cu Asteras Tripolis. Un atacant masiv,inalt. Un atacant de careu!

11-22-2009, 08:41 PM
Victoraş Iacob a înscris un gol în meciul Iraklis Salonic-Atromitos 2-2

Atacantul român Victoraş Iacob a marcat un gol pentru formaţia sa Iraklis Salonic, în remiza de pe teren propriu, scor 2-2, cu Atromitos, din etapa a 11-a a campionatului grec şi a ajuns la a patra reuşită din acest sezon, informează presa elenă.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a fost integralist pentru Iraklis şi a marcat în minutul 54, atunci când oaspeţii conduceau deja cu 2-0 după reuşitele lui Brito (18) şi Perrone (22). Golul egalizator a fost marcat în prelungiri, de Vellios.

Iacob a ajuns la al patrulea gol stagional, din totalul de 10 partide disputate pentru gruparea din Salonic, iar de fiecare dată, echipa sa nu a pierdut.

Celălalt jucător român din lotul lui Iraklis, Nicolae Dică, a intrat pe teren în minutul 35.

În urma acestui rezultat, Iraklis se află pe locul 11 în clasamentul primeii ligi din Grecia, cu doar 12 puncte acumulate în 11 partide disputate.

11-29-2009, 07:02 PM
Iraklis pierde, Iacob eliminat

Formatia din Salonic a pierdut in campioantul Greciei cu 2-0, in partida de acasa disputata impotriva celor de la Ergotelis.

Partida a fost una fara mari valente ofensive, cele doua tabere alegand, mai ales in priml mitan, cartea prudentei. Acest lucru s-a reflectat si pe tabela, care arata dupa primele 45 de minute un rece 0-0. Rece nu au fost in schimb jucatorii, care s-au dovedit extrem de nervosi pe durata intregului joc, centralul fiind nevoit sa umble de multe ori la buzunarul cu cartonase galbene.

Oaspetii au produs deschiderea scorului in minutul 50 prin Orfanos si nu au mai aratat nimic pana spre final, cand dupa o faza fixa, Boudimir marca golul victoriei finale de 2-0, dupa un meci greu totusi de amintit peste ani. Victoras Iavob a inceput titular aceasta partida si o putea termina integralist, daca nu isi pierdea cumpatul si nu era eliminat pentru cumul de cartonase galbene in minutul 90.

Nicolae Dica a privit acest joc de pe banca de rezerve. Iraklis ramane cu 12 puncte acumulate, in timp ce Ergotelis urca pana pe 5 in clasament.

01-06-2010, 07:19 PM
Victoras Iacob, la golul cinci pentru Iraklis!

Victoras Iacob a marcat golul cu numarul 5 in tricoul lui Iraklis. In partida de astazi de pe teren propriu cu Panthrakikos, fosta echipa a lui Dumitrescu, atacantul roman a marcat un nou gol pentru echipa sa.

01-06-2010, 09:45 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 01-06-2010 09:45 PM de Sebi Raducu.)
Iacob a marcat un gol pentru Iraklis în victoria cu Panthrakikos, scor 3-1

Formaţia Iraklis Salonic a trecut, miercuri, pe teren propriu, de Panthrakikos, scor 3-1, într-un meci din etapa a 16-a, în care românul Victoraş Iacob a reuşit să marcheze un gol, informează presa greacă.

Golurile celor de la Iraklis au fost marcate de Fajardo (42), Iacob (53) şi Milano (59), în timp ce golul de onoare al celor de la Panthrakikos a fost reuşit de Iliadis (48).

Oaspeţii au evoluat cu un om mai puţin pe teren din minutul 50, atunci când Belek a primit direct cartonaşul roşu. La gazde, Nicolae Dică nu a fost nici măcar în lot pentru acest joc.

În urma acestei reuşite, Victoraş Iacob a ajuns la cel de-al cincilea gol pentru Iraklis Salonic.

În urma acestui rezultat, Iraklis a acumulat 18 puncte şi a urcat pe locul 11 în clasamentul din Grecia, în timp ce Panthrakikos a rămas pe ultima poziţie, cu doar două puncte după 16 runde.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
12 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut