RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Ediţia 2009-2010
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2

AndreiDumitrescu

si bologna - fiorentina 1-1 a marcat si mutu

AndreiDumitrescu

Fiorentina l-a transferat pe Lorenzo de Silvestri de la Lazio Roma pt 6 milioane de euro, iar Nicola Burdisson de la Inter s-a transferat la Roma
marele derby Milan - Inter a inceput la 21.45 in direct pe digi

echipele:

Milan:Milan: Marco Storari, Thiaquinho, Alessandro Nesta, Andrea Pirlo, Marek Jankulovski, Gianluca Zambrotta, Ronaldinho, Mathieu Flamini, Gennaro Gattuso, Marco Borriello, Pato

Inter: Julio Cesar, Walter Samuel, Ferreira Lucio, Dejan Stankovic, Cristian Chivu, Maicon, Wesley Sneijder, Thiago Motta, Javier Zanetti, Samuel Eto'o, Diego Milito

Spectatori:80000
s-a terminat Milan-Inter 0-4
au marcat Thiago Motta 29', Milito 36' pen, Maicon 44'; ,Stankovic 67'
in celalalt meci al zilei Bari 0 - 0 Bologna
Praf si Milanul meu Confused
Nu stiu ce dreaq a patit Gattuso...Undecided
pana la urma la cine tipa nebunul aseara? la Leonardo? ca nu vad ce vina avea Leonardo ca nu era Seedorf incalzit; pacat de Milan, sezonul asta daca vor prinde un loc de Europa League sa zica mersi.
Eu asa am dedus ca tipa la Leonardo...Se pare ca aseara a uitat complet de profesionalism si totodata a uitat de rivalitatea dintre cele 2 echipe...Undecided

AndreiDumitrescu

inteeeeer inteeeeer ole ole ole ole inteeeeer inteeeer Big Grin
Se pare ca la Roma e roza rau treaba. Spaletti inlocuit de Ranieri si Rosella Sensi contestata aprig de fani . Nasoala treaba.
Pagini: 1 2
URL de referinţă