RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Etapa 3: Steaua Bucureşti - Unirea Urziceni
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4
Echipele de start:

Steaua: 12. Tătăruşanu - 4. Golanski, 15. Tudose, 17. Baciu, 18. P. Marin - 25. Onicaş - 7. Szekely, 19. A. Ionescu, 16. Nicoliţă - 28. B. Stancu, 9. Kapetanos. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Unirea Urziceni: 1. Arlauskis - 24. Maftei, 6. Galamaz, 22. B. Fernandes, 23. Bordeanu - 10. Pădureţu, 8. Paraschiv, 32. Apostol, 30. S. Frunză - 14. Rusescu, 7. Bilaşco. Antrenor: Dan Petrescu.
0-0 la pauza..Unirea nu a avut nici o ocazie. Vine si golul Stelei in repriza a 2-a

AndreiDumitrescu

pacat de rezultat....sunt foarte dezamagit
Au castigat cu noroc oamenii, dar jumate din echipa noastra a jucat mizerabil.
Doar jumatate?
Sper ca ati simtit si voi pe pielea voastra ceea ce am simtit noi cand am jucat cu astia la Urziceni....cu toate ca noi am avut mult mai multe ocazii!!!
Tactica lor este sa dea un gol si apoi baga autobaza lui Scartu in poarta!!!Un joc mizerabil ce nu poate fi incadrat in fotbal....
Ati avut si ghinion iar eliminarea lui Kapetanos nu a fost corecta!
(08-17-2009 10:06 AM)unique Scris: [ -> ]Sper ca ati simtit si voi pe pielea voastra ceea ce am simtit noi cand am jucat cu astia la Urziceni....cu toate ca noi am avut mult mai multe ocazii!!!

Sinceri sa fim, asa e, dar si ei au avut mai multe ocazii cu voi.
Voi ati jucat 11 vs 11 tot meciul, si ati avut mai bine de o ora la dispozitie.Noi am avut 18 minute, din care 10, in inferioritate numerica.

Oricum sunt de parere cu tine, campioana care se apara cu 7 fundasi impotriva unei echipe in 10 oameni si trage de timp la coltul terenului.
e binevenita si infrangerea asta,ca un dus rece; sa se trezeasca la realitate si sa nu se mai amageasca cu victorii in fata echipelor modeste. Oricum cu tineret-rezervele astea nu avem sanse la titlu.
Cine il tinea închis pe Greenpeace King acolo. După felul in care gesticula, parca vroia sa scape din cushca. Penal, penal om
Pagini: 1 2 3 4
URL de referinţă