RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Etapa 2: Dinamo Bucureşti - Internaţional Curtea de Argeş
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Vineri, 7 august:

Dinamo Bucureşti - Internaţional Curtea-de-Argeş, ora 20:00, Digi Sport
International si-a facut echipa bunicica, personala am fost incantat de cum au jucat cu galatenii.. dar lipsa de experienta a facut diferenta.Nu-s de parere ca dinamo e favorita clara.
Greeeeu sa castige argesenii. Probabil Dinamo se va impune cu un scor la limita 1-0, 2-1 etc.
Dinamo castiga fara probleme...ramane de vazut atitudinea argesenilor intr-un meci cu o echipa din Bucuresti (n-am putut sa scriu o echipa de top sau o echipa mare Smile) )
Dinamo - Inter Curtea de Argeş 0-1! Ce ziceam? Big Grin
Sa vedem cum vor trece dinamoviştii peste această înfrângere. Poate îşi vor evalua entuziasmul extrem şi îl vor atenua.. Big Grin
Ca de obicei dupa fiecare meci pierdut Cristinel Borcea arunca pisica moarta in curtea arbitrilor :"Am fost executaţi în direct!" Ai naibii arbitrii...

07Ex

Uau ce surpriza la Bucuresti. Nici nu-mi vine sa cred ca International a reusit sa-i bata pe Dinamo. Bravo lor!
(08-05-2009 01:50 AM)Daniel Scris: [ -> ]International si-a facut echipa bunicica, personala am fost incantat de cum au jucat cu galatenii.. dar lipsa de experienta a facut diferenta.Nu-s de parere ca dinamo e favorita clara.

Si nu o sa fie singura surpriza facuta de Pitesteni.

AndreiDumitrescu

cum vi s-au parut baieti cele 2 cartonase rosii acordate ieri lui Dinamo? Parerea mea este ca primul a fost acordat cam usor insa nu prea avea Grigore ce saa caute cu picorul ridicat asa sus si neavand nici o treaba cu mingea eu zic ca un galben era destul, insa al 2-lea rosu mi s-a parut acordat corect la calcat pe jucatorul din curtea de arges f urat. Astept si parerile voastre.
Pagini: 1 2
URL de referinţă