11-06-2009, 06:51 PM
Roberto Carlos: "Steaua merită să joace în această competiţie, are jucători buni şi un antrenor deosebit"
Cel mai sonor transfer din istoria lui Fenerbahce, brazilianul Roberto Carlos, a declarat că Steaua a făcut la Istanbul un meci mult mai bun decât la Bucureşti.
"Deşi am câştigat la un scor mai mare, meciul acesta a fost mai greu decât cel de la Bucureşti. Mă bucur însă că am câştigat cele trei puncte. Steaua merită să joace în această competiţie, are jucători buni şi un antrenor deosebit", a spus fostul jucător al lui Real Madrid.
Steaua a pierdut, joi, în deplasare, în faţa lui Fenerbahce, scor 1-3, în etapa a patra a Grupei H a Ligii Europa şi şansele de calificare ale roş-albaştrilor în faza următoare a competiţiei s-au diminuat considerabil.
În Grupa H, s-a mai jucat meciul Twente Enschede-FC Şerif Tiraspol, scor 2-1.
Clasament: 1. Fenerbahce 9p, 2. Twente 7p, 3. Şerif Tiraspol 4p, 4. Steaua 2p.
Următoarea etapă se va juca la 2 decembrie şi programează meciurile FC Şerif - Steaua şi FC Twente - Fenerbahce.
"Deşi am câştigat la un scor mai mare, meciul acesta a fost mai greu decât cel de la Bucureşti. Mă bucur însă că am câştigat cele trei puncte. Steaua merită să joace în această competiţie, are jucători buni şi un antrenor deosebit", a spus fostul jucător al lui Real Madrid.
Steaua a pierdut, joi, în deplasare, în faţa lui Fenerbahce, scor 1-3, în etapa a patra a Grupei H a Ligii Europa şi şansele de calificare ale roş-albaştrilor în faza următoare a competiţiei s-au diminuat considerabil.
În Grupa H, s-a mai jucat meciul Twente Enschede-FC Şerif Tiraspol, scor 2-1.
Clasament: 1. Fenerbahce 9p, 2. Twente 7p, 3. Şerif Tiraspol 4p, 4. Steaua 2p.
Următoarea etapă se va juca la 2 decembrie şi programează meciurile FC Şerif - Steaua şi FC Twente - Fenerbahce.