RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
AS: "Soldăţeii lui Petrescu nu mişcă un deget fără acceptul generalului"

Presa din Spania consideră că jucătorii Unirii Urziceni sunt foarte disciplinaţi în faţa lui Dan Petrescu, dar victoria lui FC Sevilla a fost una logică, având în vedere diferenţa de experienţă dintre cele două grupări.

"Soldăţeii lui Petrescu nu mişcă un deget fără acceptul generalului lor român. Unirea Urziceni, susţinută de aproape 100 de fani, a fost o echipă riguroasă, disciplinată până la extrem, iar Sevilla a trebuit să forţeze pentru a obţine prima victorie în Liga Campionilor. Unirea a rezistat foarte bine până la primul gol, dar Sevilla a fost mai inteligentă, iar victoria logică", scrie AS, care adaugă că portarul Palop a urmărit de la distanţă partida, deoarece oaspeţii nu au avut prea multe ocazii.

"Suntem mulţumiţi de rezultat şi am dovedit că experienţa şi răbdarea ne ajută. Nu ne aşteptam la un rival atât de puternic, puţin incomod, care s-a luptat pentru fiecare minge. A trebuit să găsim spaţiile libere din defensiva lor", a spus Palop.

Cotidianul Marca scrie că antrenorul Manolo Jimenez a trebuit să se folosească de toată "artileria" pentru a "dărâma zidul" format de jucătorii lui Dan Petrescu.

"Sevilla a trebuit să muncească destul de mult pentru a câştiga în faţa Unirii, o echipe muncitoare. Unirea nu este o echipă strălucitoare, dar ordonată şi care a pus multe capcane în drumul spre poarta lui Arlauskis", a scris Diario de Sevilla.

Campioana României, Unirea Urziceni, a pierdut, miercuri, meciul de debut în Liga Campionilor în faţa grupării spaniole FC Sevilla, scor 0-2, în deplasare. Sevilla a deschis scorul în prelungirile primei reprize, prin Luis Fabiano (45+1), şi a majorat diferenţa prin Renato (70).
VfB Stuttgart-FC Rangers 1-1, în prima etapă din Grupa G

Internaţionalul român Ciprian Marica a fost rezervă în partida pe care echipa sa, VfB Stuttgart, a terminat-o la egalitate, miercuri seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu gruparea scoţiană FC Rangers, în Grupa G a Ligii Campionilor, din care face parte şi Unirea Urziceni, informează site-ul UEFA.

Gazdele au deschis scorul prin atacantul rus Pavel Pogrebniak (18), iar oaspeţii au egalat graţie reuşitei lui Bougherra (77).

VfB Stuttgart: Lehmann - Trasch, Tasci, Delpierre, Boka - Khedira, Hitzlsperger, Hilbert, Hleb (Gebhart 67) - Cacau (Schieber 88), Pogrebniak. Antrenor: Markus Babbel.

FC Rangers: McGregor - Whittaker, McCulloch, Bougherra, Papac - Thomson, St. Davis, Pedro Mendes, Rothen - Naismith, K. Miller (Novo 90+3). Antrenor: Walter Smith.

În celălalt meci al grupei, campioana României, Unirea Urziceni, a fost învinsă, în deplasare, de FC Sevilla cu scorul de 2-0. Pentru formaţia spaniolă au marcat atacantul brazilian Luis Fabiano (45+1) şi conaţionalul acestuia Renato (70).

Următoarea etapă din Grupa G va avea loc la data de 29 septembrie şi programează partidele Unirea Urziceni-VfB Stuttgart şi FC Rangers-FC Sevilla.
"Am câştigat fără să ne complicăm! Nu a fost uşor cu Unirea"

Jucătorii celor de la Sevilla sunt mulţumiţi de victoria contra Unirii Urziceni de aseară. Omul meciului, Luis Fabiano, spune că echipa sa a câştigat fără să se complice prea tare, cu toate că ialomiţenii nu au fost un adversar foarte uşor.

Brazilianul este de părere că Sevilla are valoare şi poate ajunge departe în Champions League în acest sezon.

"Am câştigat fără să ne complicam, e foarte important deoarece în Liga Campionilor niciun adversar nu e simplu de bătut. Putem ajunge departe în această competiţie, suntem o echipă bună" , a declarat Luis Fabiano după meci.
"Ce înseamnă Unirea Urziceni?"

Luis Figo a vorbit ieri pentru ProSport despre problemele lui Adi Mutu, despre relaţia cu Cristi Chivu şi spune că Gică Popescu ar fi potrivit ca preşedinte al Federației Române de Fotbal.

Ce părere aveţi despre problemele lui Mutu?
E un moment dificil pentru orice fotbalist. Sper din tot sufletul să îşi rezolve situaţia. Nu cunosc foarte bine cazul, dar când ai de plătit atâţia bani, este foarte neplăcut.

Ce sfat i-aţi da lui Mutu?
Mi-e greu să îi dau un sfat, dar sper ca Adrian să nu plătească aceşti bani.

"Sunt mândru de prietenia cu Chivu"
Vă place de Chivu?
Îmi place, dar ca jucător (râde). Am fost şi sunt foarte bun prieten cu el şi sunt mândru de acest lucru. E o persoană foarte plăcută, un adevărat prieten şi un mare jucător.

Aveţi mulţi prieteni în România. Ce amintiri aveţi cu ei?
Am fost de trei ori la voi în ţară. Mi-a plăcut foarte mult şi aş vrea să mă mai întorc. Aveţi oameni foarte prietenoşi şi primitori.

Româncele v-au plăcut?
Sunt căsătorit. Nu mă puneţi să răspund la această întrebare… (râde în hohote)

"Fiecare partidă e o finală"
Ce părere aveţi despre faptul că Gică Popescu nu vrea să devină antrenor, dar e un candidat la preşedinţia FRF?

Gică Popescu are o personalitate extraordinară, e un tip foarte deştept, care poate face lucruri importante pentru fotbalul din România. Sunt convins că poate fi preşedintele federaţiei.

Aţi auzit de Unirea Urziceni?
Cum?

Unirea Urziceni!
Nu. Ce înseamnă asta?

Este echipa care reprezintă România în Liga Campionilor...
Ah, da, eu pronunţ altfel. De asta nu am înţeles. Cred că Unirea Urziceni este o echipă bună dacă a câştigat campionatul în România.

Credeţi că e posibilă o finală între o echipă românească şi una portugheză?
Of... E foarte dificil, aproape imposibil ca acest lucru să se întâmple, dar în fotbal nu se ştie niciodată. Trebuie să ai mentalitate puternică pentru a învinge în orice meci şi să joci fiecare partidă ca pe o finală pentru a câştiga o asemenea competiţie.

"Gică Popescu are o personalitate extraordinară, e un tip foarte deştept, care poate face lucruri importante pentru fotbalul din România. Sunt convins că poate fi preşedintele federaţiei" - Luis Figo, fotbalist portughez

"Sper ca Adrian Mutu să nu plătească banii către Chelsea" - Luis Figo, fotbalist portughez
Diego Capel: "Am fost superiori Unirii în toate compartimentele!"

După meciul de aseară cu campioana României, Unirea Urziceni, Diego Capel, extrema stângă a formaţiei FC Sevilla, a vorbit pentru site-ul oficial al clubului spaniol despre ceea ce a simţit în timpul meciului.

"Am făcut o treabă extraordinară, echipa a ştiut ce vrea pe tot parcursul celor 90 de minute". Pe de altă parte, jucătorul spaniol a evidenţiat jocul net superior al Sevillei în comparaţie cu cel al Unirii, marcat de tracul debutului într-o asemenea competiţie. "Încă de la începutul partidei am avut în cap o singură idee, să atacăm continuu şi să marcăm cât mai repede. Am fost superiori în toate compartimentele".

Jucătorul andaluz a mai specificat că "Unirea a încercat tot timpul să închidă culoarele spre propria poartă, dar calitatea lui Luis Fabiano la primul gol a făcut ca meciul să se deschidă şi Sevilla să-şi poată adjudeca fără dubii, victoria".

Aseară, la debutul în Liga Campionilor, Unirea Urziceni a fost învinsă de FC Sevilla, scor 2-0 (1-0). Au marcat Luis Fabiano în minutul 45+1 şi Renato în minutul 70.
"Românii au jucat defensiv, noi am controlat jocul de la început"

Nu numai majoritatea jucătorilor lui Dan Petrescu au debutat aseară în Liga Campionilor, Alvaro Negredo, jucătorul venit în această vară de la Almeria, a făcut-o şi el pentru spaniolii de la FC Sevilla. După încheierea celor 90 de minute, Negredo s-a arătat extrem de bucuros pentru victoria obţinută de echipa sa în dauna Unirii Urziceni.

"Am fost mereu în posesia balonului şi am controlat partida de la început. Acest lucru este important într-o astfel de competiţie, echipa Sevillei trebuie să crească", a spus atacantul pentru site-ul oficial al clubului spaniol.

Negredo crede că Unirea Urziceni a jucat doar în terenul propriu. "Românii au jucat defensiv, dar golul lui Luis Fabiano ne-a deschis porţile spre victorie, iar spre final, Renato ne-a adus liniştea", este concluzia la care a ajuns jucătorul spaniol.

Atacantul lui FC Sevilla laudă forma de moment a colegului său din atac, Luis Fabiano. "Luis trece printr-un moment fericit al carierei şi trebuie să profităm de acest lucru. Avem, însă, şi alţi jucători valoroşi, astfel că dacă nu marchează unul, va marca, cu siguranţă, altul. FC Sevilla este pe mâini bune", a încheiat Negredo.

Meciul FC Sevilla - Unirea Urziceni s-a jucat aseară pe arena pe care, în 1986, Steaua a devenit campioană a Europei. Spaniolii au învins cu 2-0, prin golurile marcate de Luis Fabiano şi Renato.
"A fost un meci pe cinste! Unirea merită să joace în Ligă"

Spaniolii de la Sevilla au trecut cu 2-0 de Urziceni. Deşi Unirea a avut un singur şut pe poartă în tot meciul, Escude şi ai lui îi laudă pe campionii României. Escude spune că Urziceni merită să joace în Liga Campionilor.

"A fost un meci pe cinste. Unirea a jucat foarte retras, dar trebuia cu orice preţ să învingem. Am avut posesia, am luat trei puncte şi avem linişte. Unirea merită această oportunitate de a juca în grupele Ligii Campionilor, sunt campionii României şi au un stil de joc foarte fizic", a spus Escude pentru site-ul oficial al echipei.
Kilmarnock-Rangers 0-0, în etapa a 5-a

Adversara Unirii Urziceni din Grupa G a Ligii Campionilor, FC Rangers, a remizat, sâmbtă, scor 0-0, pe terenul lui Kilmarnock, şi a urcat provizoriu pe primul loc în campionat, informează BBC.

În minutul 43 al întâlnirii de pe Rugby Park, mijlocaşul oaspeţilor, Perdo Mendes, a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben, iar formaţia vizitatoare a evoluat în inferioritate numerică până în minutul 81, când arbitrul a trimis la cabine şi un jucător de la gazde.

Rangers: McGregor - Whittaker, Papac, Weir, McCulloch - Naismith (Rothen 71), Mendes, Davis, Fleck - Novo (K. Miller 59), Boyd (K. Thomson 59). Antrenor Walter Smith.

În urma acestui rezultat, campioana Scoţiei a acumulat 11 puncte şi a preluat şefia clasamentului, având un punct avans în faţa rivalei Celtic, care are însă un meci mai puţin disputat.
VfB Stuttgart-FC Koln 0-2, în etapa a 6-a din Bundesliga

Adversara Unirii Urziceni din Grupa G a Ligii Campionilor, VfB Stuttgart, la care internaţionalul român Ciprian Marica a fost rezervă, a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-2, partida cu FC Koln şi a coborât pe locul 14 în clasament, informează Kicker.

Oaspeţii au deschis scorul prin Freis (25) şi l-au majorat cu un minut înainte de finalu graţie reuşitei lui Sanou.

La gazde, atacantul român Ciprian Marica a intrat pe teren în minutul 76 în locul mijlocaşului Gebhart.

VfB Stuttgart: Lehmann - Trasch, Tasci, Delpierre, Boka - Khedira, Kuzmanovic (Rudy 62) , Hilbert (Elson 46), Gebhart (Marica 76) - Pogrebnyak, Cacau. Antrenor: Markus Babbel.

În urma acestui rezultat, gruparea şvabă rămâne cu o singură victorie în actuala stagiune şi a coborât pe locul 14 clasament, cu 5 puncte.

Campioana României, Unirea Urziceni, va primi la data de 29 septembrie vizita lui VfB Stuttgart, în a doua etapă a Grupei G a Ligii Campionilor.
VfB Stuttgart s-a calificat în optimile Cupei după ce a învins pe Lubeck

Formaţia VfB Stuttgart, adversara Unirii Urziceni din Liga Campionilor, s-a calificat miercuri seară în optimile Cupei Germaniei, după ce a învins cu 3-1, după prelungiri, pe VfB Lubeck, informează ediţia online a Kicker.

Gazdele au deschis scorul prin Henning (6), iar Stuttgart a egalat prin Schieber (77). Scorul la finalul celor 90 de minute a fost egal, iar partida a intrat în prelungiri, unde au mai marcat Khedira (109) şi Cacau (117). Atacantul român Ciprian Marica a rămas pe banca de rezerve.

Unirea Urziceni va întâlni pe VfB Stuttgart la 29 septembrie, pe stadionul Steaua, în Grupa G a Ligii Campionilor.

Gruparea Hertha Berlin, la care evoluează Maximilian Nicu, a fost eliminată în 16-imile Cupei la loviturile de departajare de echipa lui Florin Lovin, TSV Munchen 1860. Nicu a fost integralist şi a reuşit o pasă de gol, în timp ce Lovin este indisponibil din cauza unei accidentări. Scorul la finalul timpului regulamentar a fost 2-2, iar Munchen 1860 a câştigat cu 4-1 la loviturile de departajare.

Campioana VfL Wolfsburg a fost eliminată din Cupa Germaniei de FC Koln, care a câştigat cu 3-2.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
URL de referinţă