RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Ştiri FC Braşov
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Moldovan: "Nu copiez pe nimeni"

Calificat pentru a doua oară consecutiv în semifinalele Cupei României, fostul internaţional spune că toţi antrenorii pe care i-a întâlnit în carieră l-au influenţat, dar mărturiseşte că are propria filozofie despre fotbal.

FC Braşov s-a calificat din nou, după o pauză de 22 de ani, în penultimul act competiţiei, după ce a învins, scor 3-0, Gloria Bistriţa. Pentru
Viorel Moldovan, antrenorul braşovenilor, aceasta e a doua prezenţă consecutivă în semifinale

În ediţia trecută a Cupei României Timişoreana, FC Vaslui, cu Viorel Moldovan pe bancă, era oprită în drumul spre finală de CFR Cluj. "Echipa a jucat aşa cum îmi doresc să o facă mereu", a spus, la finalul meciului cu Gloria Bistriţa, Viorel Moldovan.

Aflat la început de carieră, Moldovan a vorbit pentru evz.ro despre filozofia care îl călăuzeşte în noua meserie, despre cei care i-au marcat viaţa de fotbalist şi despre trăirile sale pe "banca suferinţei".

Văzut ca unul dintre cei mai talentaţi tehnicieni din noul val, Moldovan a mărturisit că viaţa de antrenor e infinit mai grea decât cea de fotbalist.

"Echipa a jucat perfect"
Evz.ro: Viorel, eşti nou într-o semifinală de Cupă a României.

Viorel Moldovan: Mă bucur în primul rând pentru Braşov, care ajunge în semifinale după mai bine de 20 de ani, ultima performanţă de acest gen fiind înregistrată înainte de 1989. Acum, importantă a devenit finala. Mai avem două meciuri şi, sincer, vrem să ne califică şi să cucerim Cupa. Eu am câştigat trofeul ca jucător. Ştiu ce înseamnă. Am în echipă băieţi care au triumfat şi ei în această competiţie. Obiectivul nostru e calificarea în Liga Europa, iar Cupa reprezintă cel mai scurt drum pentru atingerea sa.

Mulţumit de jocul echipei?
Am făcut un joc foarte bun, mai ales în prima repriză. A fost, de departe, cea mai bună repriză a noastră din acest sezon. O primă parte a jocului impecabilă, dinamică, disputată în mare viteză, ne-am creat ocazii, am marcat, a fost un joc exact aşa cum îmi doresc. A contat mult că am marcat repede, am deblocat tabela cum se zice, şi a putut să ne facem jocul. În a doua parte era normal ca jocul să scadă în intensitate, doar aveam deja 2-0. Duminică, în campionat, mergem la Bistriţa. Cu siguranţă, va fi mult mai greu decât a fost ieri (n.r. - marţi).

Cum ai trăit meciul?
La intensitate maximă. Aşa le trăiesc pe toate. Băieţii au făcut risipă de energie pe gazon, eu pe margine! Îmi place să mă simtă aproape de ei.

"E mult mai greu ca antrenor"
E mai greu ca antrenor, decât ca jucător?

Sunt două meserii diferite, care nu se pot compara. E o diferenţă enormă. Pe bancă e foarte greu, mai greu decât mi-aş fi imaginat. Nu degeaba banca tehnică e numită şi "banca suspinelor". Ca antrenor ai o responsabilitate enormă. Meseria de antrenor e grea, dar frumoasă. Ai satisfacţii, dar e al naibii de urât când pierzi. Foarte urât.

De ce te-ai apucat de antrenorat?
Când joci fotbal, visezi, ca atunci când te retragi, să devii antrenor. Aproape toţi fotbaliştii îşi propun asta. După ce m-am lăsat de fotbal, am avut, aşa, un recul. Am vrut să stau aproape de familie. În cele din urmă am acceptat acel post de conducere la Rapid. De antrenorat abia anul trecut m-am apucat.

Ai un model de antrenor?
Am avut şansa să lucrez cu mulţi antrenori. I-am ascultat, i-am urmărit, după care mi-am notat. Am încercat să învăt câte ceva de la fiecare. Nu îl copiez, însă, pe niciunul dintre ei. E greu să fii altcineva. E vreau să fiu doar Viorel Moldovan. Am filozofia mea, mentalitatea mea, nu copiez pe nimeni.

"Sunt mândru de fotbaliştii mei"
Ce fel de antrenor eşti?

Sunt foarte exigent, dar în acelaşi timp sunt apropiat de jucători, de grup. Vreau seriozitate, atitudine, respect faţă de meserie. Vreau ca fiecare fotbalist să se respecte pe el însuşi. Nu îmi plac jumătăţile de măsură, cer mult, dar dau şi mult înapoi. Revin la ceea ce m-ai întrebat mai devreme. N-aş fi vrut să dau niciun nume, dar mă văd nevoit totuşi. Am lucrat la Grasshopper cu Christian Gross, cel care a scris istorie cu Basel în Liga Campionilor mai târziu, cu Joachim Löw, actualul selecţioner al Germaniei am lucrat la Fenerbahce, cu Puiu Iordănescu la echipa naţională, cu Raynald Denoueix la Nantes, cel care acum comentează, cu Gilbert Gress la Neuchâtel Xamax. Fiecare avea stilul său. A fost foarte important că am avut această ocazie, de a lucra cu antrenori cu filozofii diferite, cu culturi fotbalistice diferite.

Cum ai reuşit să-i montezi pe băieţi, având în vedere problemele financiare prin care trece clubul?
Să ştii că nu e uşor. Tocmai de aceea le-am spus, la final, că sunt mândru de ei. Jos pălăria în faţa unor asemenea fotbalişti. Toată lumea face eforturi, aici la Braşov, şi sunt convins că totul va avea un final fericit.
Răzvan Lucescu: "Cred că Braşovul va juca finala"

Selecţionerul Răzvan Lucescu a lăudat prestaţia foştilor săi elevi de la FC Braşov, despre care spune că vor juca finala Cupei.

"M-am simţit foarte bine la Braşov, la fel ca şi data trecută. Sunt amintiri frumoase care nu le uiţi uşor. Eu nu sunt supertiţios şi nu pot spune că le port noroc. Braşovul câştigă pentru că joacă bine, jucătorii sunt bine aşezaţi în teren. Au meritat şi astăzi victoria. Sunt meciuri interesante, meciuri care te duc în semifinale. Sunt covins că şi celelalte partide vor fi la fel de încinse şi disputate. Eu cred că Braşovul va ajunge să joace finala", a declarat fostul antrenor al Braşovului ai actual selecţioner

Preşedintele executiv al FC Braşov, Dinu Gheorghe, a precizat că "este o victorie clară, am marcat 2 goluri în 30 de minute. De mult timp nu am mai avut şansa asta. Am controlat jocul de la cap la coadă, am jucat mai bine. Dar totul a trecut, să uităm meciul ăsta, pentru că duminică ne aşteaptă un cu totul alt joc. Vom vedea ce va fi în semifinale".

Legat de o eventuală plecare a lui Duarte la Steaua, oficialul braşovenilor a spus că nimeni nu s-a aratat interesat de fundaşul lui Moldovan: "Duarte nu e dorit de nimeni, nici de Steaua, nici de Vaslui. Duarte, ca şi Ezequias şi toată lumea, rămâne la Braşov".
"E cazul să aducem un trofeu la Braşov! Indiferent cu cine jucăm, va fi foarte greu"

Dani Coman spune că încă nu contează cu cine va juca în semifinalele Cupei şi că e cazul să aducă primul trofeu pentru Braşov. Portarul echipei lui Viorel Monlovan îl cheamă pe Răzvan Lucescu şi la meciurile din deplasare pentru a le purta noroc!

"A fost un meci pe contre, dar am făcut un meci bun şi am câştigat. Ştiam că o să avem un meci greu, ştiam că avem în faţă o echipă care se apără bine, un antrenor care aglomerează bine zona apărării. Nu are importanţă cu cine jucăm în semifinală. Indiferent cu cine vom juca, va fi foarte greu. La Bistriţa mergem să câştigăm, pentru că avem nevoie de victorie. Sperăm ca Răzvan Lucescu să vină şi în deplasare la meciuri, că ne poartă noroc", a declarat Dani Coman dupa meci.

"Am câştigat în faţa campionei, în faţa Bistriţei, eu zic că putem câştiga acest trofeu. Braşovul nu are nicun trofeu, e cazul să îl câştigăm", a mai spus Coman la Sport.ro.
Dinu Gheorghe: "Copos să vîndă odată, să nu se mai joace cu suporterii"

Dinu Gheorghe, preşedintele echipei FC Braşov, a vorbit despre obiectivele formaţiei sale în acest sezon, dar şi despre legăturile pe care le mai păstrează cu Rapidul. Oficialul de sub Tîmpa a vorbit şi despre situaţia grea prin care trece clubul din Giuleşti.

"Eu nu ţin conturile lui Copos, dar dacă nu mai are bani să bage la Rapid, să vîndă odată. Nu poate să o ţină la nesfîrşit cu această situaţie. Îmi pare rău pentru Taher, dar a greşit cînd a vrut să facă Rapidul fără mine. L-a vrut pe Răzvan Lucescu înapoi, dar a pus condiţia să vină fără mine. Chiar dacă nu aş fi venit, a făcut o greşeală. Joaca asta a lui l-a costat 8 milioane de euro. Eu verau să ajung în Europa League cu Braşovul. Nu vreau să forţez lucrurile şi să spun că vrem titlul, pentru noi ar fi extraordinar un loc de cupă europeană la finalul campionatului şi o finală de Cupa României", a spus Dinu Gheorghe la Fanatik Show, pe DigiSport.
"Să cîştige Cupa!"

Fostul jucător şi antrenor al "stegarilor" Marin Barbu crede că FC Braşov poate juca şi cîştiga în acest sezon Cupa României. Barbu a jucat în semifinala pierdută în urmă cu 22 de ani de FCM Braşov în faţa Stelei

După 22 de ani, Braşovul va juca din nou o semifinală în Cupa României. În 1987, FCM Braşov cum se numea atunci echipa, ajungea în careul de aşi al Cupei României după un parcurs de senzaţie, eliminînd, pe rînd, pe Flacăra Moreni, SC Bacău şi FC Argeş. În semifinale, braşovenii au avut însă ghinionul să întîlnească Steaua, cea mai puternică echipă din acea perioadă. Din echipa Stelei, pregătită de Anghel Iordănescu şi care avea să cîştige trofeul în acel an, făceau parte Hagi, Lăcătuş, Bölöni sau Piţurcă. Cu Mitică Dragomir preşedinte, Costică Ştefănescu şi regretatul Dumitru Anescu antrenori, Braşovul avea o formaţie bună din care făceau parte Andrei Şanta, actualul antrenor cu pregătirea portarilor, Ioan Naghi, Petre Lucian, Mărgărit, Kadar sau Marin Barbu. Steaua s-a impus clar, scor 4-0, graţie golurilor marcate de Lăcătuş (2), Hagi şi Weiszenbacher.

"Steaua ne-a bătut fără drept de apel"
Fostul jucător şi antrenor al Braşovului Marin Barbu îşi aminteşte cu plăcere parcursul din Cupa României, ediţia 1986-1987. "La începutul acelui sezon nu prea ne interesa pe noi Cupa României. În acei ani, Steaua şi Dinamo îşi disputau constant trofeul. Nu am avut nimic de pierdut în acel sezon şi am ajuns în semifinale, unde am dat de Steaua, echipă care venea după cîştigarea Cupei Campionilor Europeni cu un an înainte, iar în acel an cîştigase Supercupa Europei. Steaua «mătura» tot, atît în campionat, cît şi în Cupa României. Ne-au bătut fără drept de apel. Era greu pentru orice formaţie din România să dea o replică pe măsură Stelei. Atît s-a putut atunci. Preşedinte la Braşov era Mitică Dragomir, iar la finalul sezonului el a plecat la Victoria. Nu erau foarte mulţi bani la echipă în acea perioadă, însă nici nu pot să spun că am dus-o rău. Pentru calificarea în semifinale nu am luat mai mult de 2.000 de lei", declara fostul jucător al Braşovului Marin Barbu.

Primele locuri erau ocupate
"Magiun" spune că la mijlocul anilor ’80, Braşovul avea o echipă bună, care nu avea probleme cu retrogradarea. "Costică Ştefănescu şi regretatul Dumitru Anescu au construit o echipă bună la Braşov. Nu aveam probleme în campionat, iar de retrogradare nici nu se punea problema. Atunci primele patru locuri în campionat erau ocupate de Steaua, Dinamo, Victoria şi Flacăra Moreni", îşi aminteşte Barbu.

"Braşovul merită să cîştige acest trofeu"
Referitor la actuala echipa a Braşovului, care s-a calificat în semifinalele Cupei României, Barbu crede că Ilyeş şi compania au o şansă uriaşă de a cîştiga trofeul. "Fotbalul s-a schimbat de atunci, însă Braşovul are o şansă imensă de a juca finala şi chiar să cîştige Cupa. Indiferent cu ce echipă va juca în semifinale, braşovenii se pot califica şi pot depăşi astfel performanţa noastră de acum 22 de ani. Valorile sînt acum apropiate, astfel că totul este posibil. Eu cred că Braşovul merită să cîştige acest trofeu. Să joace băieţii finala şi cred că 30- 40 de foşti jucători braşoveni ne vom urca într-un autocar să mergem la Iaşi să susţinem echipa. Sînt sigur că Iaşiul va susţine Braşovul (n.r. - finala Cupei României se va disputa la Iaşi), indiferent ce echipă va întîlni în finală", a încheiat Marin Barbu, acum antrenor la Dunărea Giurgiu.

Parcursul braşovenilor, în Cupa României, ediţia 1986/1987
• 11 decembrie 1986 la Moreni
Flacăra Moreni - FCM Braşov 1-2
• 27 mai 1987, la Tg. Secuiesc
FCM Braşov - Sport Club Bacău 2-0
• 16 iunie 1987, la Sibiu
FCM Braşov - FC Argeş Piteşti 2-1 (1-0,1-1)
• 23 iunie 1987, la Piteşti
Steaua - FCM Braşov 4-0
Dani Coman - Titularul din poarta Naţionalei României

În vârstă de 30 de ani, Dănuţ Coman este considerat unul dintre cei mai buni goalkeeperi români, alături de Bogdan Lobonţ, adunând până în prezent 16 selecţii în Echipa Naţională.

Portarul echipei FC Braşov a debutat pe prima scenă fotbalistică în urmă cu 12 ani, petrecându-şi cea mai mare parte a carierei la FC Argeş Piteşti, club pentru care a evoluat şase sezoane. Deşi este un sportiv cunoscut, faimos şi admirat în lumea fotbalului, Dani Coman este prototipul fotbalistului atipic, căruia nu-i place să iasă în evidenţă prin cluburile de noapte.

Ajuns în 2004 la Rapid Bucureşti, actualul portar al "stegarilor" a trăit momente unice sub comanda celui care, ulterior, avea să-l antreneze şi la FC Braşov, Răzvan Lucescu. Însă, începutul în fotbal nu a fost tocmai uşor pentru Dani Coman.

"Mi-a plăcut acest sport de mic copil, iar pe atunci jucam pe maidan, la Ştefăneşti. Nu eram goalkeeper. Mai târziu, antrenorii mei şi-au dat seama că am reale calităţi pentru acest post. La FC Argeş, Vasile Stan m-a ajutat foarte mult, iar apoi, Răzvan Lucescu a contribuit decisiv la ascensiunea mea ca fotbalist", crede Dani Coman.

FC Braşov, o nouă provocare
Coman a ajuns la FC Braşov în iarna lui 2009, iar de atunci a devenit titular incontestabil între buturile "galben-negrilor". Portarul braşovean are o vastă experienţă în cupele europene, bifând 19 prezenţe în Europa, sub culorile Rapidului.

Experimentatul goalkeeper al "stegarilor" este convins că FC Braşov poate obţine calificarea în Europa League, la finalul sezonului, acesta fiind şi motivul pentru care a ales formaţia de la poalele Tâmpei.

"Am părăsit Rapidul cu durere în suflet, dar am fost primit foarte bine la Braşov şi mă simt excelent aici. Avem o trupă valoroasă, care a crescut mult în ultima vreme şi a dovedit că se poate lupta de la egal la egal cu orice adversar. Prin multă muncă, determinare şi seriozitate ne putem clasa între primele formaţii din Liga I la finalul stagiunii", a precizat fotbalistul poreclit "Robocop", datorită faptului că se accidentează foarte rar.

Familist convins
În 2008, sportivul de 30 de ani şi-a oficializat la starea civilă relaţia pe care o avea de câţiva ani cu Loredana, iar câteva luni mai târziu, în mai 2009, Dani Coman a devenit tatăl unei frumoase fetiţe, Maria.

Timpul liber al fotbalistului este ocupat în totalitate de activităţi în familie. "Sunt foarte fericit de când s-a născut Maria, mă simt cu adevărat împlinit. Sunt cel mai bucuros tată din lume. Chiar dacă am parte de momente mai puţin plăcute din punct de vedere profesional, Maria îmi luminează ziua şi mă face să uit de orice problemă. Am o fetiţă pe care o ador", se mândreşte Dani Coman. Cât despre planurile de viitor, "Robocop" îşi mai doreşte un copil, de preferat băiat.

"Acum, tot am învăţat cum este să schimb scutecele şi vreau să mai am un urmaş. Aş vrea să fie băiat, întrucât mi-ar plăcea să joc fotbal cu el. Însă, nu i-aş recomanda să se facă portar, întrucât nu este uşor", a conchis Dani Coman.

Întrebări şi răspunsuri
Care sunt fotbaliştii tăi preferaţi?

Sun mare fan Iker Casillas, dar îmi place cum apără şi Gianluigi Buffon. Am avut onoarea să fac schimb de tricouri cu Iker Casillas la un amical România-Spania şi ţin foarte mult la acel tricou.

Ai superstiţii, eşti credincios?
Superstiţii nu am, însă cred în Dumnezeu. Merg frecvent la Biserică şi mă rog pentru sănătate şi familie, niciodată pentru fotbal. Mă rog să fiu ferit de accidentări.

Care este, în viziunea ta, cel mai bun portar român din istorie?
Fără nicio îndoială, fostul goalkeeper al Stelei, Ion Voinescu. Dar şi Rică Răducanu este tot în topul ierarhiei.

Ce-i place
"Ador să-mi petrec timpul liber alături de familie şi de prietenii adevăraţi. Totodată, îmi place să joc tenis de câmp şi mă relaxez la pescuit", a menţionat portarul.

Ce nu-i place
"Detest cantonamentele lungi, mai ales acum, că sunt tată. Nu mai am răbdare, abia aştept să-mi revăd de fiecare tată fetiţa şi soţia. Îmi reîncarc bateriile în preajma lor", a punctat Dani Coman.

PROFIL
Născut. 28 martie 1979, Ştefăneşti, judeţul Argeş
Studii. Absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, Piteşti.
Familie. Căsătorit, are o fetiţă.
Viorel Moldovan: "Felicit jucătorii Bistriţei. Noi mai avem de muncă"

Antrenorul lui FC Braşov, Viorel Moldovan, era extrem de dezamăgit de evoluţia elevilor săi în partida pierdută la Bistriţa (1-2), dar a avut în schimb puterea de a-i aplauda pe jucătorii Bistriţei.

"Vreau să felicit jucătorii Bistriţei pentru partida pe care au făcut-o astăzi. Ăsta este fotbalul, am pierdut astăzi, normal că sînt dezamăgit. Trebuie să ne revenim şi să cîştigăm puncte, pentru că nu dorim să ne desprindem de plutonul fruntaş. Mai avem mult de muncă, vedem după pauza de iarnă prin ce cale putem ajunge mai uşor în Europa League. Nu pot să comentez arbitrajul, nu am văzut exact ce s-a întîmplat la faza golului anulat Bistriţei", a spus Viorel Moldovan la GSPTV.
Moldovan: "Nu am reuşit să repetăm evoluţia bună din Cupa României"

Antrenorul oaspeţilor, Viorel Moldovan, este dezamăgit de eşec, mai ales că în urmă cu cinci zile, echipa sa a câştigat cu 3-0 în faţa Gloriei.

"Nu am reuşit să repetăm evoluţia bună din Cupa României. Ăsta este fotbalul, am pierdut şi e normal să fiu dezamăgit. Ne-au lipsit luciditatea şi clarviziunea în joc. Trebuie să ne revenim şi să câştigăm puncte, pentru că nu dorim să ne desprindem de plutonul fruntaş", a afirmat fostul internaţional.

Gloria Bistriţa a dispus, duminică, scor 2-1, de echipa pregătită de Viorel Moldovan, FC Braşov, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I, în care a avut şi un gol anulat eronat de arbitri pe motiv de ofsaid.
Ilyeş îşi doreşte ca echipa să câştige 7 puncte din ultimele 3 meciuri ale turului

Mijlocaşul formaţiei FC Braşov, Robert Ilyeş, a declarat, miercuri, că vrea ca echipa să termine turul de campionat neînvinsă, pentru a demonstra, împreună cu ceilalţi colegi ai săi, că înfrângerea cu Gloria Bistriţa a fost "doar un accident", informează site-ul oficial al clubului.

"Trebuie să ne revenim cât mai repede pentru ultimele meciuri din acest sezon şi să demonstrăm că eşecul de la Bistriţa a fost doar un accident. Mai avem de disputat două meciuri pe teren propriu, cu Poli Iaşi şi FC Timişoara, şi vreau să câştigăm 6 puncte, iar în deplasarea de la Rapid vreau să obţinem măcar un punct. Trebuie să ne mobilizăm şi, cu ajutorul suporterilor, putem avea un final excelent de sezon", a spus Robert Ilyeş.

Mijlocaşul grupării de sub Tâmpa a explicat cauzele înfrângerii din deplasarea de la Bistriţa: "Preferam să obţinem măcar un punct în meciul cu Gloria. Noi, jucătorii, suntem principalii vinovaţi pentru această înfrângere dureroasă. După meciul din sferturile de finală ale Cupei României, am crezut că vom avea un joc uşor la Bistriţa, am intrat relaxaţi pe teren, iar când ne-am trezit a fost prea târziu. Mă doare că după acest meci au apărut mai multe afirmaţii răutăcioase, dar de când am venit la echipă, FC Braşov a jucat doar pe teren şi nu a făcut jocurile nimănui".

FC Braşov va întâlni Politehnica Iaşi luni, de la ora 18:00, într-un joc programat în etapa a 15-a a Ligii I.
Merite recunoscute

La Gala Fotbalului Românesc, dar şi la "Fantasticii Fanatik", Dani Coman a fost desemnat portarul anului 2009, Mihai Roman a cîştigat titlul de revelaţia anului, în vreme ce preşedintele Dinu Gheorghe a primit un premiu special.

Mai întîi au atras atenţia prin rezultatele bune obţinute în primul an de după promovare, dar mai ales prin atitudinea din teren. Apoi, în acest sezon, au atras atenţia oamenilor de fotbal prin faptul că s-au întrecut pe ei de multe ori, iar la începutul campionatului, au stat etape bune în fruntea clasamentului, şi nu era formaţie în liga întîi, care să nu spună despre ei că formează o echipă de temut. În aceste condiţii, era normal ca la galele fotbalului, organizate miercuri, la Bucureşti, fotbaliştii şi oficialii de la FC Braşov să intre în vederile organizatorilor.

Dani Coman, portarul anului
Prezenţă deja obişnuită în poarta naţionalei României, portarul lui FC Braşov a cîştigat miercuri, două premii, cîte unul la cele două gale: "Fantasticii Fanatik", precum şi la Gala Fotbalului Românesc, eveniment organizat de Asociaţia Fotbaliştilor Români şi Clubul Sportiv al Jurnaliştilor din România. Dani Coman a fost desemnat portarul anului la ambele evenimente. Pentru titlul de cel mai bun portar, Coman i-a avut contracandidaţi pe Costel Pantilimon (FC Timişoara) şi Mircea Bornescu (Rapid). "Cu siguranţă, aceste premii mă vor motiva şi mai mult. Sper ca prin evoluţiile mele să dovedesc că aceste premii nu sînt întîmplătoare", a declarat Dani Coman.

Dinu Gheorghe, premiat
La gala "Fantasticii Fanatik" premiat a fost şi preşedintele executiv de la FC Braşov, Dinu Gheorghe, acesta primind un premiu special. "Faptul că am fost premiaţi este o onoare, dar acest premiu este o confirmare a faptului că facem lucruri bune la FC Braşov. Totuşi, acest premiu ne obligă la mai mult, dar în acelaşi timp ne dă şi speranţe de viitor", a spus Dinu Gheorghe în momentul premierii.

Roman, revelaţia anului
Galele fotbalului nu puteau trece cu vederea şi evoluţia mijlocaşului Mihai Roman, care, după ce a promovat cu FC Braşov şi a avut prestaţii excelente în liga întîi, a ajuns să fie convocat şi la echipa naţională, fapt care i-a adus în acest an, titlul de revelaţia anului 2009. Mijlocaşul lui FC Braşov a împărţit premiul cu atacantul Rapidului, Alexandru Ioniţă. "Sînt onorat că am primit acest premiu. Ţin să le mulţumesc tuturor antrenorilor cu care am lucrat pînă acum, pe care sper să nu îi dezamăgesc", a declarat la rîndul său Mihai Roman.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
URL de referinţă