RomanianSoccer Forum
Antrenorul român al anului - Versiune printabilă

+- RomanianSoccer Forum (http://www.romaniansoccer.ro/forum)
+-- Forum: Anchetele RomanianSoccer.ro (/Forum-Anchetele-RomanianSoccer-ro)
+--- Forum: Arhivă (/Forum-Arhiv%C4%83--620)
+---- Forum: Superlativele Fotbalului Românesc 2009 (/Forum-Superlativele-Fotbalului-Rom%C3%A2nesc-2009)
+---- Subiect: Antrenorul român al anului (/Thread-Antrenorul-rom%C3%A2n-al-anului)

Pagini: 1 2 3

RE: Antrenorul român al anului - soriyn1 - 12-20-2009 03:26 PM

Dan Petrescu!

RE: Antrenorul român al anului - Danny - 12-20-2009 09:07 PM

Mircea Lucescu pentru ca a castigat ultima editie a Cupei UEFA si rezista de atat timp in ciuda problemelor medicale!

RE: Antrenorul român al anului - footwalls - 12-20-2009 10:13 PM

il luce, castigatorul cupei UEFA

RE: Antrenorul român al anului - copylu4steaua - 12-27-2009 09:11 PM

Merg tot pe mana lui Dan Petrescu. Este singurul poate din valul tanar al antrenorilor care in ultimul an a avut rezultate. Mircea Lucescu este deja un obisnuit al competitiilor europene in timp ce Petrescu este la prima experienta de acest gen

RE: Antrenorul român al anului - dangrig - 12-27-2009 09:48 PM

Mircea Lucescu (Şahtior Doneţk)*

O cariera de succes, la care am mai adaugat o cupa UEFA.

RE: Antrenorul român al anului - boniasky1 - 12-27-2009 10:34 PM

Dan Petrescu....acelasi Super Dan ...cum ar spune ,,The Blues".....Titlul de campion....si faptul ca a reusit sa faca o ,,echipa" la Urziceni...ceea ce multi ma indoiesc ca ar fi realizat

RE: Antrenorul român al anului - mihainaidin - 12-30-2009 05:26 PM

Dan Petrescu deoarece a castigat campionatul cu niste jucatori refuzati de alte echipe si a facut 8 puncte in LC
Mircea Lucescu nu stiu daca s-ar mai descurca cu jucatori slabi. Normal ca e tare daca are jucatori de 12 milioane in echipa..hai sa il punem la urziceni cu jucatorii astia refuzati . pai nici 2 puncte nu ar face in liga

RE: Antrenorul român al anului - dragosandrew - 12-30-2009 06:28 PM

Dan Petrescu stie cum sa formeze un grup, jucatorii il respecta si Unirea a avut rezultate pt ca a fost o echipa, chiar daca individualitati nu a avut.

RE: Antrenorul român al anului - el_gallego - 12-31-2009 01:25 AM

Dan Petrescu, pentru traiectoria in UCL Smile

RE: Antrenorul român al anului - Marius_Black - 12-31-2009 01:53 AM

(12-30-2009 05:26 PM)mihainaidin Scris:  Dan Petrescu deoarece a castigat campionatul cu niste jucatori refuzati de alte echipe si a facut 8 puncte in LC
Mircea Lucescu nu stiu daca s-ar mai descurca cu jucatori slabi. Normal ca e tare daca are jucatori de 12 milioane in echipa..hai sa il punem la urziceni cu jucatorii astia refuzati . pai nici 2 puncte nu ar face in liga

Eu zic ca de preferat e invers, Dan antrenor la Sahtior. Pariez ca ajunge cel putin in sferturile UCL. Desigur sunt multe variabile in joc dar Dan e un antrenor mare , inca ma minunez de alegerea facuta acum ...sa vedem ce rezultate o sa aiba la rusi.