![]() |
Jucătorul român din străinatate al anului - Versiune printabilă +- RomanianSoccer Forum (http://www.romaniansoccer.ro/forum) +-- Forum: Anchetele RomanianSoccer.ro (/Forum-Anchetele-RomanianSoccer-ro) +--- Forum: Arhivă (/Forum-Arhiv%C4%83--620) +---- Forum: Superlativele Fotbalului Românesc 2009 (/Forum-Superlativele-Fotbalului-Rom%C3%A2nesc-2009) +---- Subiect: Jucătorul român din străinatate al anului (/Thread-Juc%C4%83torul-rom%C3%A2n-din-str%C4%83inatate-al-anului) Pagini: 1 2 |
RE: Jucătorul român din străinatate al anului - footwalls - 12-20-2009 10:12 PM radu stefan a reusit sa atraga atentia marilor cluburi europene. desi nu l-am vazut jucand la lazio, votul meu merge la el RE: Jucătorul român din străinatate al anului - copylu4steaua - 12-27-2009 09:14 PM Cristi Chivu este alegerea. Motivul este cat se poate de simplu: campionatul Italiei este mult mai valoros decat cel al Ucrainei. Jucatorii din Italia sunt mult mai buni ca cei de la echipele din Ucraina. Chiar daca Rat a avut evolutii constante, Chivu a iesit cu bine din duelurile cu atacantii adversi RE: Jucătorul român din străinatate al anului - dangrig - 12-27-2009 09:46 PM Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk) Fara indoiala Razvan Rata isi merita premiul. A castigat Cupa UEFA si acum este pe cale sa ajunga la Real Madrid. La mai mare pentru Rat ![]() Din Swarovski au ramas doar fitele , ca si din nea Aspirator cu ochelari de soare si blugi pe o buca. RE: Jucătorul român din străinatate al anului - boniasky1 - 12-27-2009 10:36 PM Razvan Rat....data fiind realizarea facuta cu Sahtior si anume Cupa UEFA.... RE: Jucătorul român din străinatate al anului - mihainaidin - 12-30-2009 05:24 PM Răzvan Raţ ...a castigat si cupa uefa....iar despre chivu parerea mea este ca inter este o palarie prea mare pentru el RE: Jucătorul român din străinatate al anului - dragosandrew - 12-30-2009 06:32 PM Razvan Rat, nu are un talent iesit din comun dar e muncitor, face ce spune antrenorul si e constant. Daca va prinde si un contract la Real, sunt sigur ca va face fata. RE: Jucătorul român din străinatate al anului - el_gallego - 12-31-2009 01:24 AM Cristian Chivu, cea mai buna reclama in afara si joaca si la o echipa de prestigiu ![]() RE: Jucătorul român din străinatate al anului - franz schneider - 12-31-2009 02:34 PM Anul asta Razvan Rat, castigator al cupei UEFA ! |