RomanianSoccer Forum
FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - Versiune printabilă

+- RomanianSoccer Forum (http://www.romaniansoccer.ro/forum)
+-- Forum: Fotbalul din Ţara lui Papură Vodă (/Forum-Fotbalul-din-%C5%A2ara-lui-Papur%C4%83-Vod%C4%83)
+--- Forum: Europa.Ro (/Forum-Europa-Ro)
+---- Forum: Arhivă (/Forum-Arhiv%C4%83--627)
+---- Subiect: FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League (/Thread-FC-Vaslui-AEK-Atena-play-off-ul-Europa-League)

Pagini: 1 2

RE: FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - ballack - 08-19-2009 05:29 PM

Vasluiul scapă de Kyrgiakos: AEK Atena l-a cedat la Liverpool!

Frămîntările lui Rafa Benitez par a se fi risipit. În căutarea unui fundaş central după ce Sami Hyypia a fost cedat la Bayer Leverkusen, Liverpool a ajuns la un acord cu adversara Vasluiului din play-off-ul Europa League, AEK Atena, pentru transferul lui Sotiris Kyrgiakos.

"Vreau ca fanii lui AEK să ştie că am primit luni seară o ofertă de la Liverpool şi am acceptat-o", a precizat jucătorul într-un comunicat publicat pe site-ul personal.

Sotiris Kyrgiakos, 30 de ani, are 49 de selecţii în reprezentativa Greciei şi a mai evoluat în carieră la grupări ca Panathinaikos, Glasgow Rangers şi Eintracht Frankfurt.

RE: FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - Daniel - 08-20-2009 08:07 PM

Basescu va asista la meci.

RE: FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - ballack - 08-20-2009 10:33 PM

din minutul 28 1-0 pt Vaslui, a marcat Wesley

RE: FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - el_gallego - 08-20-2009 11:26 PM

imi place de Vaslui, le-au day un gol acestora. Chiar daca e 1-1, si nu ii avantajeaza insa imi place cum tin piept echipei adverse. Adevarat ca cei din Grecia au marcat in urma unei neatentii a vasluienilor, insa modul in care joaca woauu Smile
hai la un rezultat de castig!!! pentru ai nostri
hehehehe

2-1 pentru Vaslui, dintr-o lovitura libera acordata romanilor. marcheaza Wesley din penalty. Smile

RE: FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - Daniel - 08-21-2009 02:15 AM

Bravo.. cel mai greu adversar, au reusit sa-l invinga.Felicitari Vaslui.

RE: FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - AndreiDumitrescu - 08-26-2009 12:23 PM

Incendiile care au mistuit imprejurimile Atenei din ultima perioada pun in pericol desfasurarea meciului dintre AEK si Vaslui din Europa League. Federatia elena a amanat deja meciul din campionat dintre AEK si Olympiakos Pireu, iar returul cu Vaslui este si el in pericol.

RE: FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - AndreiDumitrescu - 08-26-2009 01:24 PM

Cu doar o zi inaintea disputei cu SC Vaslui, contand pentru mansa retur a playoff-ului Ligii Europa, echipa AEK Atena si-a asigurat serviciile atacantului maghiar Krisztian Nemeth de la FC Liverpool.

RE: FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - Daniel - 08-26-2009 02:41 PM

Va fi un pericol mare, e demential pustiul la dribling si viteza, dar cam fragil.

RE: FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - ballack - 08-26-2009 05:28 PM

pai are drept de joc?

RE: FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - Daniel - 08-28-2009 04:27 PM

Oricum, AEK s-a calificat, dupa 2-1 de la Vaslui, 3-0 in Grecia.