Etapa 1: Concordia Chiajna - Sportul Studenţesc - Versiune printabilă +- RomanianSoccer Forum (http://www.romaniansoccer.ro/forum) +-- Forum: Fotbalul din Ţara lui Papură Vodă (/Forum-Fotbalul-din-%C5%A2ara-lui-Papur%C4%83-Vod%C4%83) +--- Forum: Liga 2.. (/Forum-Liga-2) +---- Forum: Seria de Est (/Forum-Seria-de-Est) +----- Forum: Arhivă (/Forum-Arhiv%C4%83--623) +------ Forum: Etape anterioare (/Forum-Etape-anterioare--498) +------ Subiect: Etapa 1: Concordia Chiajna - Sportul Studenţesc (/Thread-Etapa-1-Concordia-Chiajna-Sportul-Studen%C5%A3esc) |
RE: Etapa 1: Concordia Chiajna - Sportul Studenţesc - 07Ex - 08-20-2009 07:28 PM O sa-ti spun, dar in general ma vor interesa doar casetele tehnice ale meciurilor Sportului Studentesc. Apropo, stii dece nu exista subiecte cu meciurile din etapa a II-a a ligii a II-a, seria I? Vad ca exista doar un subiect cu unul din meciuri, dar celelalte nu apar. RE: Etapa 1: Concordia Chiajna - Sportul Studenţesc - ballack - 08-20-2009 10:25 PM a fost lumea ocupata cu marile meciuri le-am creat eu acuma RE: Etapa 1: Concordia Chiajna - Sportul Studenţesc - 07Ex - 08-24-2009 07:52 AM Multam fain! |