Ştiri Universitatea Craiova - Versiune printabilă +- RomanianSoccer Forum (http://www.romaniansoccer.ro/forum) +-- Forum: Fotbalul din Ţara lui Papură Vodă (/Forum-Fotbalul-din-%C5%A2ara-lui-Papur%C4%83-Vod%C4%83) +--- Forum: Fan Cluburi (/Forum-Fan-Cluburi) +---- Forum: Universitatea Craiova (/Forum-Universitatea-Craiova) +---- Subiect: Ştiri Universitatea Craiova (/Thread-%C5%9Etiri-Universitatea-Craiova) |
RE: Ştiri Universitatea Craiova - Sebi Raducu - 10-29-2009 09:01 PM Wobay a sărit să-l bată pe Florin Costea la finalul meciului Poli Iaşi - U Craiova
Deşi Universitatea Craiova s-a impus într-o manieră categorică la Iaşi, imediat după finalul partidei, Wobay şi Florin Costea s-au contrat, primul dintre ei încercând să-i dea o palmă atacantului craiovean.
Succesul alb-albaştrilor a fost umbrit de cearta dintre Wobay şi Costea. Se pare că Florin i-a reproşat ceva fotbalistului din Sierra Leone şi acesta din urmă a ripostat, adresându-injurii în limba engleză. Wobay a sărit chiar să-l lovească pe Costea, dar Dilevski a fost pe fază şi a aplanat conflictul. Relaţiile dintre cei doi jucători ofensivi ai Ştiinţei nu sunt dintre cele mai cordiale, de multe ori acest lucru văzându-se şi în joc, când Wobay şi Costea evită să-şi paseze. Nu este prima dată când Florin Costea se ceartă cu cineva. Este arhicunoscut conflictul cu suporterii Universităţii Craiova. De asemenea, golgheterul Ştiinţei le-a reproşat antrenorilor Nicolo Napoli şi Jerry Gane tactica de joc. Nici Adrian Mititelu nu a scăpat de guralivul Costea, acesta aducându-i anumite reproşuri finanţatorului oltean, motiv pentru care a fost trimis pentru o scurtă perioadă la echipa a doua. RE: Ştiri Universitatea Craiova - Sebi Raducu - 10-29-2009 09:02 PM Primarul Solomon spune că va face altă echipă, după mutarea Universităţii
Faptul că Adrian Mititelu va muta echipa de fotbal Universitatea Craiova la Severin nu-l impresionează pe edilul-şef al Băniei, Antonie Solomon.
Primarul Craiovei spune că este scârbit de gestul lui Mititelu şi că, dacă Universitatea va pleca la Severin, va face o altă echipă. "Poate facem noi altă echipă, dacă Mititelu mută Universitatea la Severin. Mi-e scârbă de situaţia asta", a afirmat Solomon, care nu a dorit să comenteze mai mult pe această temă. "Am înţeles că Solomon vorbeşte că îşi face el altă echipă. Să-şi facă! Universitatea este doar una, dar asta nu înţelege el", a spus şi Adrian Mititelu. RE: Ştiri Universitatea Craiova - Sebi Raducu - 10-29-2009 10:32 PM Mititelu: "Nu mut echipa la Severin, dar vom juca aici cativa ani"
Finantatorul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, sustine ca "Stiinta" va evolua cativa ani pe Turnu Severin, pe un stadion ultra modern, mult superior din punct de vedere al dotarilor arenei "Ion Oblemenco", din Banie.
Patronul "alb-albastrilor" a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca acesta este un protest impotriva autoritatilor din Craiova, are au incercat intotdeauna sa puna bete in roate echipei-fanion a orasului. "La Severin nu mut nicio echipa, sa stea toti linistiti. Numai ca, pentru o perioada de timp, meciurile de acasa se vor desfasura la Turnu Severin. Acolo e un stadion ultra modern, o dragoste nemaipomenita a oamenilor pentru echipa si acolo oamenii sunt bune gazde. Pe 31, acum, ne expira contractul cu stadionul «Ion Oblemenco» si craiovenii au abandonat echipa, de cateva meciuri vin 300 de insi care ne injura. La Turnu Severin stim ca ne asteapta 15.000 de oameni garantat, pe un stadion de 22.000 de locuri, care este la nivelul celui de la Piatra Neamt ca dotari. Are si un gazon foarte bun, este de ultima generatie. La cate milioane am bagat eu in stadionul «Ion Oblemenco», tot spun ca acesta de la Turnu Severin este mai modern. Mergem sa jucam acolo ca sa vada autoritatile locale ca nu pot sa isi bata joc de noi. Vom juca aici cativa ani buni. Eu mi-am mancat cativa ani din viata cu stresul pe care l-am avut in tot acest timp. Ei au vrut sa ma termine, sa ma aduca in situatia sa spun ca eu nu mai pot si sa ia ei echipa. Orice rau ii vor face acestei echipe, nu o vor lua din mainile familiei mele. Noi am facut sacrificii, am renuntat la lucruri frumoase din viata noastra si chiar daca o sa mor eu, Universitatea Craiova le va ramane copiilor mei. Ei vor sti sa o ridice, chiar daca se duce si in Divizia C", a declarat Adrian Mititelu, in cadrul emisiunii "Comitetul de urgenta". RE: Ştiri Universitatea Craiova - Sebi Raducu - 10-30-2009 05:46 PM "Lotul nostru este de primele locuri! Sigur vom reveni unde ne este locul!"
După ce a învins la Iaşi pentru prima oară după un sfert de veac, Universitatea Craiova se gândeşte şi la revenirea din campionat. Prima ocazie o reprezintă meciul cu Unirea Urziceni de sâmbătă. În acest sens, fraţii Costea, principalele guri de foc ale Craiovei în meciul de cupă de la Iaşi, sunt pregătite să recidiveze.
Căpitanul Universităţii, Florin Costea, a declarat că, echipa trebuie să se mobilizeze pentru meciurile din campionat: "Am spart ghinionul la Iaşi. Acum trebuie să ne concentrăm pentru meciurile din campionat, pentru că avem o situaţie foarte grea acolo. Nu contează cine va marca, eu, Mihai, Dorel sau oricare alt jucător, important este ca echipa să câştige. Lotul nostru este unul de primele locuri în clasament şi sunt convins că vom urca acolo unde ne este locul", a afirmat decarul grupării alb-albastre. Aceeaşi idee a fost exprimată şi de fratele său, Mihai. Atacantul a spus că meciul cu Unirea este unul care trebuie câştigat din cauza situaţiei precare din clasament. "A trecut meciul de cupă acum ne gândim la partida de mâine cu Unirea Urziceni, ne trebuie puncte. Sperăm să legăm mai multe victorii. Trebuie să câştigăm, pentru că stăm mai cam rău în clasament. Ne-a lipsit şansa în acest început de campionat, sperăm să avem şi noi mai mult noroc.Va fi un meci greu, întâlnim campioana tării,chiar dacă nici ei nu au avut rezultate bune în ţară în ultimul timp, au o echipă foarte bună cu jucători foarte buni şi cu siguranţă ne va fi foarte greu", a declarat Mihai Costea. RE: Ştiri Universitatea Craiova - Sebi Raducu - 10-30-2009 05:47 PM Gigi Neţoiu, Doru Măgaru şi Radion Cămătaru, "surprizele" lui Solomon pentru fanii Universităţii
Scos din sărite de atacurile lui Adrian Mititelu la adresa lui, edilul-şef Antonie Solomon se gândeşte serios ca, după ce Ştiinţa se va muta la Turnu Severin, să facă o altă echipă care să evolueze pe Stadionul "Ion Oblemenco".
"Nu mă interesează Mititelu şi echipa lui. O să găsim noi o formulă să jucăm aici, la Craiova, în Liga I şi în Liga Campionilor", a spus Solomon pentru "ProSport" şi se pare că declaraţia lui nu este o simplă vorbă aruncată la mânie. Surse din Primăria Craiova au confirmat faptul că Antonie Solomon ţine morţiş să nu lase oraşul fără fotbal şi că are de gând să acţioneze. Una din variantele la îndemână pentru primar este o colaborare cu fostul patron al Universităţii în perioada 2000 - 2002, Gigi Neţoiu, care s-a arătat dispus să se implice în acest proiect. Alături de "Comandant", la noua echipă ar urma să ajungă şi Sorin Cârţu, antrenorul preferat al lui Neţoiu şi tototdată bun prieten cu acesta. Tratativele dintre Antonie Solomon şi Gigi Neţoiu n-ar fi o premieră pentru Craiova. În anul 2005, atunci când echipa era matematic retrogradată şi Dinel Staicu o scosese la vânzare, cei doi au avut mai multe discuţii la care a participat şi poetul Mircea Dinescu. Dinel n-a lăsat însă din preţ şi ulterior clubul a fost cumpărat de Adrian Mititelu. 2 echipe au jucat în istoria Ligii I meciurile de pe teren propriu în Bănie: Universitatea Craiova şi Electroputere, ultima rebotezată Extensiv la finalul anilor 90. "Dacă Solomon îşi face echipă la Craiova, vin alături de el cu cea mai mare plăcere. Mititelu se comportă ca Zambon", a spus Gigi Neţoiu, pentru "Adevărul". Pe lângă Gigi Neţoiu, Antonie Solomon vrea să-i aducă alături la noua echipă pe “consilierul” Doru Petrescu - "Măgaru" şi pe Rodion Cămătaru. Surse apropriate acestora afirmă că noua echipă va juca pentru început în Liga a II-a, pe Stadionul "Ion Oblemenco", urmând ca promovarea să nu fie un obiectiv imediat. "Nu mă interesează această echipă a lui Mititelu. E particulară şi face ce vrea cu ea. O să găsim noi o formulă să jucăm aici, la Craiova, în Liga I şi în Liga Campionilor", a declarat ieri Solomon, pentru ProSport. "Chiar îi rog să facă o nouă echipă, că numai atunci îşi vor da seama ce înseamnă să faci o echipă de fotbal", a declarat preşedintele Universităţii, Adrian Mititelu, la finalul partidei Gaz Metan CFR Craiova - CFR Cluj. RE: Ştiri Universitatea Craiova - Sebi Raducu - 10-30-2009 05:48 PM Oriekhov Oleg, la centru
Partida dintre Unirea Urziceni şi Universitatea Craiova, contând pentru etapa a XII-a a Ligii I, va fi oficiată de o brigadă de arbitri străini. Astfel, la centru se va afla Oriekhov Oleg.
Acesta fi ajutat la cele două linii de Voytyuk Oleksandr şi Pluzhnyk Oleg, toţii trei din Ucraina. Arbitru de rezervă va fi Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea), iar observatori Constantin Ştefan şi Satmari Sorin (ambii din Bucureşti). RE: Ştiri Universitatea Craiova - Sebi Raducu - 10-30-2009 05:49 PM "Jucătorii Universităţii rămân pentru mine cei mai buni din Liga I, îi susţin necondiţionat"
Susţinător înfocat al Universităţii Craiova, solistul trupei Iris, Cristi Minculescu, şi-a declarat la Radio Oltenia iubirea necondiţionată pentru Ştiinţa şi a afirmat că susţine echipa indiferent de situaţie.
"Jucătorii Craiovei rămân pentru mine cei mai buni din Liga I, îi susţin necondiţionat, chiar dacă în campionat nu traversează o perioadă prea bună şi urmează să joace cu Urziceni, CFR Cluj şi cu Steaua. Avem cel mai bun lot din ţară, asta nu mi-o poate scoate nimeni din cap. Să nu uităm seria aceea din martie - aprilie, când eu eram la operaţie în Germania. Pentru mine au fost cea mai importantă perfuzie. Nimeni nu-şi poate închipui ce bucurie mi-au făcut", a declarat Cristi Minculescu. RE: Ştiri Universitatea Craiova - Sebi Raducu - 10-31-2009 12:07 PM Prepeliţă, incert pentru meciul cu Unirea Urziceni
Universitatea Craiova se pregăteşte la Buzău, unde va sta până mâine, pentru partida de mâine, cu Unirea Urziceni.
Pentru acest meci, tehnicianul Ştiinţei, Eugen Neagoe, nu va putea conta pe serviciile mijlocaşului Andrei Prepeliţă. Acesta acuză o contractură puternică. În calculele lui Geană au revenit Trică - suspendat, care a făcut deplasarea cu echipa încă dinaintea partidei de la Iaşi, şi Ştefan Bărboianu, care s-a refăcut după accidentarea suferită. "Ne aşteaptă un meci greu cu Urziceni, o echipă care joacă bine. Vin şi ei după câteva rezultate nereuşite. Sperăm să păstrăm tradiţia meciurilor de la Urziceni", a declarat team managerul Universităţii, Silvian Cristescu. RE: Ştiri Universitatea Craiova - Sebi Raducu - 10-31-2009 12:07 PM Încă un eşec pentru Primăvara
Echipa-satelit a Universităţii, Primăvara, a pierdut astăzi, în faţa formaţiei Minerul Mătăsari, scor 0-2, meci contând pentru etapa a XII-a a Ligii a III-a, seria a IV-a.
Golurile echipei învingătoare au fost înscrise de Badea, în minutul 16, din penalti, respectiv Clipici, minutul 53. Primăvara a încheiat partida cu un om mai puţin pe teren, Ionuţ Popescu fiind eliminat, după ce a fost avertizat cu două cartonaşe galbene. RE: Ştiri Universitatea Craiova - Sebi Raducu - 10-31-2009 12:07 PM Universitatea îşi va afla marţi, ora 16, adversara din sferturile Cupei României
Marţi, la ora 16, va avea loc tragerea la sorţi pentru sferturile de finală ale Cupei României. Echipele rămase în competiţie vor fi împărţite în două urne valorice.
În prima urnă se vor afla FC Vaslui, Dinamo şi CFR Cluj, iar în cea de-a doua urnă: FC Braşov, Universitatea Craiova, Astra Ploieşti, Gloria Bistriţa, Internaţional Curtea de Argeş. |