Ştiri Unirea Urziceni - Versiune printabilă +- RomanianSoccer Forum (http://www.romaniansoccer.ro/forum) +-- Forum: Fotbalul din Ţara lui Papură Vodă (/Forum-Fotbalul-din-%C5%A2ara-lui-Papur%C4%83-Vod%C4%83) +--- Forum: Fan Cluburi (/Forum-Fan-Cluburi) +---- Forum: Arhivă (/Forum-Arhiv%C4%83--633) +----- Forum: Unirea Urziceni (/Forum-Unirea-Urziceni) +----- Subiect: Ştiri Unirea Urziceni (/Thread-%C5%9Etiri-Unirea-Urziceni) |
RE: Ştiri Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 12-18-2009 01:27 PM Mihai Stoica nu vrea echipe din Anglia şi din Spania
La sediul UEFA de la Nyon va avea loc vineri tragerea la sorţi din şaisprezecimile de finală a Ligii Europa, fază în care s-a calificat şi Unirea Urziceni.
La tragerea la sorţi a "şaisprezecimilor" Ligii Europa de azi vor participa din partea Unirii Urziceni Mihai Stoica, managerul general, şi Felix Grigore, directorul general. "Există două categorii de echipe care fac parte din urna adoua valorică: din prima fac parte echipele din Anglia şi Spania, iar din a doua, celelalte. Am vrea să evităm grupările din prima categorie", a a declarat pentru http://www.adevarul.ro Meme Stoica. RE: Ştiri Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 12-18-2009 07:05 PM Unirea Urziceni va întâlni pe Liverpool în 16-imi
Echipa antrenată de Dan Petrescu va juca în 16-imile Ligii Europa cu englezii de la Liverpool, conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Nyon (Elveţia), informează site-ul oficial al UEFA.
Meciurile din 16-imile Ligii Europa se vor disputa în sistem tur-retur, la datele de 18 şi 25 februarie. Prima manşă va avea loc în Anglia, pe stadionul Anfield Road, în timp ce returul este programat la Bucureşti, pe arena din Ghencea. Unirea Urziceni a ajuns în Liga Europa după ce a terminat pe locul 3 grupa din care a făcut parte în Liga Campionilor, alături de VfB Stuttgart, Glasgow Rangers şi FC Sevilla. De asemenea, Liverpool a jucat în grupele Ligii Campionilor, acolo unde a terminat tot pe locul 3, fiind depăşită de Fiorentina şi Olympique Lyon. RE: Ştiri Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 12-18-2009 07:12 PM Bilaşco: "Nu îmi doream un adversar aşa puternic, poate doar Dan Petrescu e fericit"
Atacantul Unirii Urziceni, Marius Bilaşco, a declarat, vineri, că nu vroia un adversar atât de temut ca Liverpool în 16-imile Ligii Europa şi a adăugat că numai antrenorul Dan Petrescu ar putea fi bucuros, deoarece este un împătimit al fotbalului din Albion.
"Nu sunt nici fericit, nici supărat. Sincer, nu îmi doream să cădem cu o echipă aşa de puternică. Erau în urnă mai multe echipe accesibile, de nivelul nostru. Singurul om bucuros de această tragere la sorţi cred că este Dan Petrescu", a spus Bilaşco. Referitor la şansele echipei sale de a merge mai departe, atacantul a opinat: "Vom avea şanse în această dublă cu Liverpool doar dacă vom repeta evoluţiile pe care le-am avut până acum în Liga Campionilor, însă este clar că nu suntem favoriţi. Atmosfera de pe stadionul lor ştiu că este fantastică, dar nu ne vom speria". Fotbalistul campioanei României a mai afirmat că nu îşi propune să facă un schimb de tricouri cu un jucător exponenţial al lui Liverpool, dar a admis că "oricine doreşte să facă schimb cu Gerrard sau Fernando Torres". Unirea Urziceni va juca în 16-imile Ligii Europa cu englezii de la Liverpool, conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Nyon (Elveţia). Meciurile din 16-imile Ligii Europa se vor disputa în sistem tur-retur, la datele de 18 şi 25 februarie. Prima manşă va avea loc în Anglia, pe stadionul Anfield Road, în timp ce returul este programat la Bucureşti, pe arena din Ghencea. RE: Ştiri Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 12-18-2009 07:15 PM Galamaz: "Este cel mai tare adversar cu care puteam cădea"
Căpitanul Unirii, George Galamaz, a spus: "Este cel mai tare adversar cu care puteam cădea. Se vede clar că nu a fost o tragere la sorţi cu noroc. Mergem să jucăm împotriva lor şi nu suntem dinainte învinşi. Ne vom bate până la final pentru calificare".
Unirea Urziceni va juca în 16-imile Ligii Europa cu englezii de la Liverpool, conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Nyon (Elveţia). Meciurile din 16-imile Ligii Europa se vor disputa în sistem tur-retur, la datele de 18 şi 25 februarie. Prima manşă va avea loc în Anglia, pe stadionul Anfield Road, în timp ce returul este programat la Bucureşti, pe arena din Ghencea. RE: Ştiri Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 12-18-2009 07:15 PM Apostol: "La nivelul acesta orice echipă este de mare calibru"
Mijlocaşul Iulian Apostol susţine că, în ciuda diferenţei de valoare dintre cele două echipe, Unirea are şanse în faţa grupării engleze.
"La nivelul acesta orice echipă este de mare calibru. Liverpool este un adversar mai special, mai ales că noi nu prea ne-am descurcat cu englezii. Steaua a jucat cu Midlesbrough şi a pierdut, poate de aceea lumea nu ne dă nicio şansă. Speranţa moare ultima şi trebuie să avem încredere în noi. Am ajuns aici după multă muncă şi seriozitate şi niciodată nu ştii de unde poate să sară iepurele", a spus Apostol la GSPTV. Acesta consideră că meciul va fi unul frumos: "Sper să fie plăcut şi să şi avem câştig de cauză, chiar dacă ei au prima şansă. Niciun meci nu seamană cu altul, dar important este să ne autodepăşim. Sper să începem cu o mare surpiză anul 2010. Chiar dacă suntem noi mai mici, trebuie să se ştie că esenţele tari stau în eprubete mici şi cu siguranţă nu ne vom preda". "Nu fac schimb de tricouri după meciuri, iar mie cu siguranţă nu o să mi-l ceară nimeni, pentru că au şi ei mândria lor. Singurul tricou pe care l-aş cere ar fi cel al lui Maradona, dacă aş avea ocazia să joc cu sau împotriva lui la un meci caritabil", a mai spus Apostol. Unirea Urziceni va juca în 16-imile Ligii Europa cu englezii de la Liverpool, conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Nyon (Elveţia). Meciurile din 16-imile Ligii Europa se vor disputa în sistem tur-retur, la datele de 18 şi 25 februarie. Prima manşă va avea loc în Anglia, pe stadionul Anfield Road, în timp ce returul este programat la Bucureşti, pe arena din Ghencea. RE: Ştiri Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 12-18-2009 08:06 PM Craciunescu: "Doar Unirea a dat satisfactie in cupele europene"
Fostul arbitru international Ion Craciunescu este de parere ca, dintre echipele romanesti, numai Unirea Urziceni a a dat satisfactie in acest sezon, in cupele europene.
Ex-presedintele CCA a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca ialomitenii au strans opt puncte in grupele Ligii Campionilor si s-au calificat in primavara europeana cu un efort supraomenesc. "Probabil ca nici Liverpool nu se gandea ca o sa joace cu Unirea Urziceni si nici Unirea nu se astepta sa cada cu FC Liverpool. Singura echipa romaneasca ce a dat satisfactie in cupele europene a fost Urziceni. Nu era echipa de Champions League, dar a jucat peste capacitatea pe care o avea si cu un efort supraomenesc a adus acele opt puncte si s-a calificat in primavara europeana. Celelalte echipe ar trebui sa lase nasul un pic mai jos. Cand e vorba sa se de a examenul de maturitate in toamna, picam cu brio si in grupe de cate patru, locurile 3-4 sunt ale noastre. Din patru echipe, cate am avut in Europa League, niciuna nu s-a calificat mai departe", a declarat Ion Craciunescu, in cadrul emisiunii "Suporter de serviciu". RE: Ştiri Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 12-18-2009 08:25 PM La Urziceni vine Moşul Bucşaru!
Patronul Unirii va încasa luni de la UEFA 9,5 milioane de euro, iar o zi mai târziu îi va premia pe jucători.
Patronul Urziceniului le-a promis jucătorilor că pe 22 decembrie, de ziua lui Dan Petrescu, vor avea pe carduri primele pentru câştigarea campionatului şi pentru calificarea în primăvara europeană. Jucătorii Unirii Urziceni au intrat în vacanţă cu buzunarele goale. Patronul Dumitru Bucşaru nu i-a premiat până acum nici pentru titlul câştigat în vară şi nici pentru parcursul din grupele Ligii Campionilor. Vezi cum i-a pedepsit Paszkany pe jucătorii de la CFR înainte de Crăciun! Dinamoviştii au parte de un Moş Crăciun rău. Află ce trebuie să îndure! Boss-ul ialomiţenilor nu i-a dezamăgit totuşi pe elevii lui Dan Petrescu. La petrecerea de final de an, organizată marţi seară în clubul Tribute, el le-a transmis lui Galamaz şi compania că recompensele vor veni înainte de Crăciun. "Domnul Bucşaru aşteaptă de la UEFA banii pentru calificarea în Liga Campionilor şi pentru rezultate obţinute în faza grupelor.Aceştia îi vor intra în cont pe 21 decembrie, iar pe 22 decembrie jucătorii vor avea şi ei toţi banii pe carduri", a dezvăluit ieri un apropiat al clubului ialomiţean. Pe 22 decembrie este ziua de naştere a lui Dan Petrescu. Unirea trebuie să primească din partea forului european 9,5 milioane de euro. Pentru câştigarea titlului din vară, elevii antrenaţi de Dan Petrescu vor fi premiaţi cu până la 100.000 de euro de căciulă, în funcţie de minutele jucate. Pentru cele opt puncte acumulate în faza grupelor şi implicit pentru calificarea în "optimile" Ligii Europa fotbaliştii vor mai primi până la 80.000 de euro de fiecare, de asmenea, în funcţie de minutele jucate. Astfel, cei mai norocoşi dintre jucători se vor putea îmbogăţi cu 180.000 de euro. RE: Ştiri Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 12-18-2009 09:05 PM Petrescu: "Nu e nimic imposibil, dar îmi doream un adversar în faţa căruia să avem mai multe şanse"
Antrenorul campioanei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, vineri, că Liverpool este cel mai dificil adversar pe care l-ar fi putut întâlni în 16-imile de finală ale Ligii Europa, dar echipa sa poate produce surpriza competiţiei.
"Dacă ne gândim că vrem să ne calificăm, nu e aşa de bună tragerea la sorţi. Dar nu e nimic imposibil, nu a fost nici până acum, dar îmi doream un adversar în faţa căruia să avem mai multe şanse de calificare. Cu o echipă precum Liverpool era bine să jucăm într-o fază superioară, sferturi sau semifinale, nu ne doream un adversar puternic doar pentru a cădea de pe un cal frumos", a spus Dan Petrescu la GSPTV, adăugând că "e o provocare să îl ai ca oponent pe Rafa Benitez, un mare antrenor". Fostul internaţional român, care a evoluat în Anglia timp de 8 ani, crede că Liverpool va lua în serios Unirea Urziceni, în ciuda faptului că este favorită certă la calificarea în optimi. "În fotbalul englez, toată lumea îşi respectă adversarul, indiferent de nume. Am jucat acolo şi ştiu cum e. Declaraţiile lor nu sunt de complezenţă, vor juca serios împotriva noastră. Oricum, am văzut ce au spus înaintea de tragerea la sorţi, că îşi doresc să cucerească Liga Europa şi să termine pe locul 4 în campionat, aşa că vor face totul pentru a câştiga". Petrescu susţine că "dubla" cu Liverpool nu va conta deloc în ceea ce priveşte o posibilă decizie a sa de a părăsi Unirea Urziceni. "Faptul că vom juca împotriva lui Liverpool nu are nicio treabă cu rămânerea mea aici. Nu vreau să spun mai multe acum, nu acesta este subiectul principal în acest moment", a punctat tehnicianul, despre care presa a dezvăluit că are oferte de la mai multe formaţii din străinătate. Unirea Urziceni va juca în 16-imile Ligii Europa cu englezii de la Liverpool, conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Nyon (Elveţia). Prima manşă va avea loc în Anglia, pe stadionul Anfield Road, la 18 februarie în timp ce returul este programat la Bucureşti, pe arena din Ghencea, o săptămână mai târziu. RE: Ştiri Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 12-18-2009 09:51 PM Galamaz: "Am avut un şoc când am aflat că jucăm cu Liverpool!"
Unirea a avut ghinion la tragerea la sorţi pentru 16-imile Europa League. După ce au fost ocrotiţi în Liga Campionilor, evoluând în una dintre cele mai uşoare grupe posibile, sorţii au fost astăzi cruzi cu formaţia campioană.
Una dintre cele mai titrate formaţii din lume, cu cinci Cupe/ Ligii ale Campionilor în vitrină(1977, 1978, 1981, 1984, 2005) vine în România pentru a da piept cu echipa lui Dan Petrescu. George Galamaz a fost şocat când a aflat că adversara Unirii este Liverpool, dar este mulţumit că formaţia al cărei căpitan este va avea ocazia să aducă în ţară una dintre cele mai tari formaţii din Europa. "Prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am aflat adversarul a fost cea de şoc. Este practic cel mai puternic adversar pe care putea să îl întâlnească orice echipă din această competiţie. Ne bucurăm totuşi că am reuşit să aducem o echipă foarte mare în România. Mergem pe Anfield să ne jucăm şansa mică de calificare, aşa cum am făcut-o şi în Liga Campionilor. Cred că oricine îşi doreşte să joace măcar un meci pe Anfield. Şansele de calificare sunt foarte mici, dar nu ne deranjează asta", a spus Galamaz pentru Mediafax. RE: Ştiri Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 12-18-2009 09:57 PM Lucescu: "Urziceniul ştie să joace astfel de meciuri!"
Mircea Lucescu nu crede că Unirea Urziceni va fi "victimă sigură" în dubla întâlnire cu Liverpool. Tehnicianul lui Şahtior Doneţk crede că cele şase partide disputate de ialomiţeni în Champions League au demonstrat că jucătorii lui Petrescu pot face faţă cu brio întâlnirilor cu miză. "Il Luce" consideră că infrastructura şi programul competiţional constituie marele dezavantaj al formaţiilor din Europa de Est în faţa celor din campionatele puternice din Vest şi îi transmite lui Petrescu că trebuie să profite cât mai mult de faptul că returul se va juca în România.
"Sunt meciuri dificile. Mai ales atunci când o formaţie din Est întâlneşte o echipă din Marea Britanie, care îşi continuă campionatul şi în această perioadă. Noi jucăm doar amicale. Va fi foarte dificil şi pentru noi, şi pentru Urziceni. Noi suntem obligaţi să facem un rezultat bun în deplasare, pentru că acasă nu vom avea un teren foarte bun. La fel e şi pentru Urziceni. Faptul că joacă returul acasă poate constitui un avantaj. Liverpool este Liverpool, au avut o pasă mai proastă, dar să nu uităm că e echipa care a câştigat Liga Campionilor în urmă cu câţiva ani. La ora actuală, Europa League nu e cu nimic mai prejos faţă de Champions League. Urziceni ne-a demonstrat că ştie să joace astfel de meciuri. În afară de cele 11 minute din meciul cu Stuttgart, a demonstrat că nu se pierde în meciurile cu miză", a declarat Mircea Lucescu la Sport.ro. |