Andrei Marinescu (nr. 1) - Versiune printabilă +- RomanianSoccer Forum (http://www.romaniansoccer.ro/forum) +-- Forum: Fotbalul din Ţara lui Papură Vodă (/Forum-Fotbalul-din-%C5%A2ara-lui-Papur%C4%83-Vod%C4%83) +--- Forum: Fan Cluburi (/Forum-Fan-Cluburi) +---- Forum: Rapid Bucureşti (/Forum-Rapid-Bucure%C5%9Fti) +----- Forum: Lotul de jucători. Staff-ul tehnic (/Forum-Lotul-de-juc%C4%83tori-Staff-ul-tehnic--37) +----- Subiect: Andrei Marinescu (nr. 1) (/Thread-Andrei-Marinescu-nr-1) |
Andrei Marinescu (nr. 1) - Sebi Raducu - 08-05-2009 11:16 PM Discuţii şi informaţii despre tânărul portar din buturile Rapidului, un rapidist de mic copil... RE: Andrei Marinescu (nr. 1) - Sebi Raducu - 08-05-2009 11:17 PM 31 iulie 2009. În meciul de acasă cu Poli Iaşi, terminat 4-1, Marinescu a rămas rezervă. RE: Andrei Marinescu (nr. 1) - unique - 08-06-2009 07:25 PM Din pacate Marinescu a devenit persona non grata din punctul antrenorului de vedere...Se pare ca Hizo nu a uitat nici acum accidentarea stupida a portarului din meciul retur cu Steaua si totodata ii reproseaza si necalificarea in Europa League considerandu-l principalul vinovat Am aflat de ici de colo cum ca Marinescu nu va mai fi titular pe perioada cat Hizo va fi antrenorul Rapidului...stire ce ma face sa cred ca Dulaul este cam ranchiunos RE: Andrei Marinescu (nr. 1) - Sebi Raducu - 08-06-2009 07:30 PM Nu e ranchiunos, dar se face ca este un mare dulau... Dulaii sunt caini de companie la smecheri ca Georgica. Sau stai puţin.. Cred că şi pe ei i-au dat afară, fiindcă ocupau mult spaţiu intravilan şi extravilan... |