Dorel Stoica (nr. 14 - Al-Ettifaq) - Versiune printabilă +- RomanianSoccer Forum (http://www.romaniansoccer.ro/forum) +-- Forum: Fotbalul din Ţara lui Papură Vodă (/Forum-Fotbalul-din-%C5%A2ara-lui-Papur%C4%83-Vod%C4%83) +--- Forum: Echipa naţională (/Forum-Echipa-na%C5%A3ional%C4%83) +---- Forum: Stranieri (/Forum-Stranieri) +---- Subiect: Dorel Stoica (nr. 14 - Al-Ettifaq) (/Thread-Dorel-Stoica-nr-14-Al-Ettifaq) |
Dorel Stoica (nr. 14 - Al-Ettifaq) - Sebi Raducu - 01-09-2010 01:28 AM Discuţii şi informaţii... RE: Dorel Stoica (nr. 14 - Al-Ettifaq) - Sebi Raducu - 01-09-2010 01:30 AM Dănălache şi Stoica, prezentaţi la Al-Ettifaq
Stoica şi Dănălache au fost prezentaţi ca nişte vedete la Al-Ettifaq.
Ajunşi în Arabia Saudită, Dorel Stoica şi Cristian Dănălache sunt priviţi ca adevărate vedete de saudiţii de la Al-Ettifaq. "Dorel seamănă cu Rădoi, are un şut puternic şi e internaţional român. Pe <<Dani>> l-am luat de la o echipă care a jucat în Liga Campionilor şi va deveni golgheterul nostru", a spus preşedintele Abdulaziz Al-Dossary. În afară de cei doi români, echipa lui Ion Marin a transferat şi un mijlocaş american de origine din Libia, David White. Pe Aceeaşi Temă "Vreau să ajung ca Rădoi" "Am decis să-mi reziliez contractul cu Universitatea Craiova, când m-a sunat Ion Marin. Am fost internaţional român şi sunt convins că o să fac faţă în Arabia Saudită. Aş vrea să ajung la fel de important pentru Al-Ettifaq, cum este Rădoi pentru Al-Hilal", a spus Dorel Stoica la conferinţa organizată cu ocazia prezentării sale ca noul jucător al clubului din Dammam. "Marin m-a convins să vin" Poreclit "Dani" de arabi din cauza numelui său dificil de pronunţat, Cristian Dănălache a povestit cum a ajuns în Orientul Mijlociu. "Ion Marin m-a convins să vin. Cunosc campionatul saudit, fiindcă anul trecut meciurile lui Al-Hilal erau televizate în România", a declarat atacantul. Stoica şi Dănălache vor debuta la noua lor echipă, joi, în meciul de campionat cu Al-Raed. |