Semifinale: Algeria - Egipt - Versiune printabilă +- RomanianSoccer Forum (http://www.romaniansoccer.ro/forum) +-- Forum: FIFA.com (/Forum-FIFA-com) +--- Forum: Cupa Africii pe NaĊ£iuni (/Forum-Cupa-Africii-pe-Na%C5%A3iuni) +---- Forum: Angola 2010 (/Forum-Angola-2010) +----- Forum: Faza eliminatorie (/Forum-Faza-eliminatorie) +----- Subiect: Semifinale: Algeria - Egipt (/Thread-Semifinale-Algeria-Egipt) |
Semifinale: Algeria - Egipt - Sebi Raducu - 01-28-2010 12:05 AM 28 ianuarie 2010, ora 21:30, Benguela: Algeria - Egipt RE: Semifinale: Algeria - Egipt - eydelie - 01-30-2010 12:01 AM A fost teoretic un meci al revansei egiptenilor; arbitrul a fost foarte slab, nereusind sa tian meciul in mana; a fluierat aiurea, a judecat stramb stricand tot meciul - nu paote fi acuzat ca ar fi tinut cu Egiptul pentru ca acesta este nivelul lui - grav este ca il vom vedea si la mondiale. RE: Semifinale: Algeria - Egipt - ballack - 01-30-2010 12:44 PM oricum egiptenii si-au aratat superioritatea, pacat ca nu ii vom vedea la mondiale RE: Semifinale: Algeria - Egipt - Marius_Black - 01-30-2010 09:12 PM Eu cred ca din fericire nu ii vom vedea la mondiale. Egiptul cred ca are nationala cu cel mai mult bulan din lume, e incredibil cum au reusit sa treaca de Camerun. 3 greseli Camerun , 3 goluri Egipt. RE: Semifinale: Algeria - Egipt - ballack - 01-30-2010 09:20 PM oricum fata de algerieni sau sudafricani sunt mult peste RE: Semifinale: Algeria - Egipt - Marius_Black - 01-31-2010 03:02 PM Din moment ce algerienii au invins la barajul pentru mondiale...nu cred ca sunt mai prejos decat Egipt. In ceea ce priveste Africa de Sud sunt de acord. |