Optimi: Olympique Lyon - Real Madrid (tur) - Versiune printabilă +- RomanianSoccer Forum (http://www.romaniansoccer.ro/forum) +-- Forum: FIFA.com (/Forum-FIFA-com) +--- Forum: Cupele europene (/Forum-Cupele-europene) +---- Forum: Liga Campionilor (/Forum-Liga-Campionilor) +---- Subiect: Optimi: Olympique Lyon - Real Madrid (tur) (/Thread-Optimi-Olympique-Lyon-Real-Madrid-tur) |
Optimi: Olympique Lyon - Real Madrid (tur) - Sebi Raducu - 02-16-2010 07:06 PM 16 februarie 2010, ora 21:45, Stade Gerland, Lyon: Olympique Lyon - Real Madrid Arbitru: Martin Atkinson (Anglia) RE: Optimi: Olympique Lyon - Real Madrid (tur) - aditza28 - 02-16-2010 09:09 PM 2-1 pentru Real M. Sunt in forma Madrilenii, mizez pe ei. RE: Optimi: Olympique Lyon - Real Madrid (tur) - Marius_Black - 02-16-2010 09:10 PM Eu sper sa invinga Lyonul dar e greu... RE: Optimi: Olympique Lyon - Real Madrid (tur) - eydelie - 02-16-2010 09:51 PM Soer sa invinga AC Milan - va fi un meci cu statistica de partea italienilor ; daca Milan nu intra bine in meci este riscul sa ia cu sacul - MU o vad cam tematoare inaintea meciului, dar este putin probabil sa joace slab. Pentru Lyon este meciul care poate salva sezonul - Benzema este princiaplul pericol. O victorie far gol primit este imposibila cred eu pentru francezi , dar Real nu merita sa treaca mai departe. RE: Optimi: Olympique Lyon - Real Madrid (tur) - Marius_Black - 02-17-2010 08:56 PM Se pare ca n-a fost asa greu. 1-0 pentru Lyon cu un super gol marca Jean II Makoun. Acum hai cu egalul in retur |